Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki ez így jó? Kétlem. Ha megbeszélni sem lehet vele, homokba dugja a fejét, akkor jobb külön menni.
Közös a lakás?
2014. júl. 8. 08:05
Na azt nem ő fogja eldönteni fizet e gyerek után vagy nem.Gondolom a gyerek is érzi ezt a feszkót,na ez nem jó neki.Jobban járnál ha ilyen fa fejű túl lépnél rajta.Nélküle is megy az élet tovább,talán jobban mint gondolnád.
2014. júl. 8. 08:07
Nem értem a kérdést. A pároddal a kapcsolatotok úgy tűnik, helyrehozhatatlanul megromlott, nincs semmi értelme vele maradnod azért, "mert a gyerek érdeke". Hát a gyereknek egyáltalán nem érdeke, hogy egy idegileg teljesen kikészült, bizonytalan és meghunyászkodó anyja legyen. Az sem érdeke, hogy két olyan felnőtt alkossa a családját, akik 24 órát nem bírnak ki egy légtérben veszekedés nélkül.
2014. júl. 8. 08:08
4/16 A kérdező kommentje:
Gyerek előtt azért nem veszekszünk vagy inkább úgy írom h nem kiabálunk,csak ha ő nincs a közelben pl ő kint mi bent vagy már alszik. :( Szerencsére a ház az enyém,neki semmi köze hozzá. Talán én vagyok túl naiv hogy azzal hitegetem magam hogy lehet jobb lesz,bár már kezdem felfogni hogy nem. Csak valahogy nem így képzeltem a család szót nehéz elhinnem hogy amikor boldognak kéne lenni mert van egy szép,egészséges kisgyermekünk akire nem is keveset vártunk,akkor megy szét ez az egész. De ha várok akkor az esélyt is elveszem magamtól hogy legyen még valaki mellettünk aki tud szeretni és törődni velünk. Csak nehéz és félek is milyen lesz egyedül.. :((
"boldognak kéne lenni mert van egy szép,egészséges kisgyermekünk " Igen, boldognak kéne lenni. Elhasznált, megunt, nem megértett apa lecserélése nélkül. Meg kellene próbálni egy családterápiát - főleg, hogy az a gyanús neked, hogy azért romlott meg a dolog, mert benn volt a szülésnél... Ehhez terapeuta kell, hogy helyrehozza, ami benne kizökkent ott.
2014. júl. 8. 08:45
Szerintem valami hiányzik neki ami a szülés előtt meg volt, vagy pont, hogy a gyerek miatt megváltozott valami és nem azt szeretné kapni mint azelőtt! Talán neked is segítene ez a könyv: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
A lényeg, hogy 5 féle szeretet nyelv van, tehát 5 mód van arra, hogy kimutassuk a párunk felé a szeretetet, és lehet most nem érzi, hogy megkapja azt, lehet megváltozott a szeretet nyelve...talán ha elolvasod a könyvet akkor rájössz, hogy mi történt és rendbe tudod hozni a dolgokat, remélem sikerül és ismét boldogok lehettek egy szerető családként :) Sok Sikert hozzá :)
2014. júl. 8. 08:49
7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos vele sem beszélni nem lehet ilyenekről sem pedig elvinni ilyen helyre ez kizárt már próbáltam. Hülyeségnek tartsa és nem vesz részt ilyenekbe. Nem az a baj hogy ő nem érzi a dolgokat hisz ő lök el magától..nem igényli azt sem h hozzáérjek.. ergo semmi vágyat nem érez irántam. Nekem legalábbis ez jön le,mindegy nem is ez volt a kérdés hanem hogy mi lesz a gyerekkel? Ő hogy fogja viselni ha külön megyünk? De nehéz ez basszus :(
6-os vagyok ismét...
A leírtakat tudod úgy is alkalmazni, hogy ő "nem tesz semmit érte"...de te tudod...
Én 17 éves voltam amikor a szüleim szétmentek 4-en vagyunk testvérek...mindannyiunkat megviselt, persze ezt annyira nem mutatjuk ki, de látszik és érződik...szerintem ez soha nem egyszerű...főleg nem egy gyereknek...később magát okolhatja érte!
2014. júl. 8. 09:13
Mi lenne, ha eltöltenétek együtt egy romantikus hétvégét? A kisgyereket rábízzátok a nagyszülőkre, ti pedig menjetek el egy wellnesshétvégére. Együttfürdés a jakuzziban, gyertyafényes vasora, pezsgő, egy szenvedélyes éjszaka ;) Csak ti ketten, gondok nélkül. Próbáld meg feléleszteni a szikrát, hátha sikerül!
2014. júl. 8. 09:13
Seveled.cafeblog.hu
Egy ügyvédnő blogja. Ajánlom olvass bele, sok ötlet van arról is, hogy hogyan segítheted a gyermekedet át a váláson.
De a családterápia is megérne egy próbát. Ha máshogy nem, ultimátummal.
: vagy terápia, vagy bőrönd.
2014. júl. 8. 09:24
Kapcsolódó kérdések: