Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Biztonságos háttér a gyereknek ezért együtt maradni vagy külön menni?
Ha csak vitáztok, az nem gond, de a veszekedés már válóok.
Én a helyetekben nem vetnék keresztet a kapcsolatra ha a férjed tényleg szeret, nem csak hazudik.
Talán képesek vagytok mindketten elindulni egy olyan úton, ami boldoggá tehet mindkettőtöket.
Az érzelmi biztonság sokkal-sokkal fontosabb mint akár egy egyetem finanszírozása...vagy pénzbeli támogatás.
Ha még nem is tudtok így akkora egzisztenciális hátteret adni, még a gyerek a saját, ép, és megmaradt - mivel okosan döntötök, és a sok veszekedéstől nem megy tönkre -, stabil érzelmi háttérből maga megteremteni akár, ami kell neki.
Ez szerintem sokkal lényegesebb. Tapasztalat.
Nem is értem, mért gondolkodnak ilyenkor még, hogy vajon melyik ér többet. Sok mindent meg lehet pénzért venni, és pótolni, de a lélekre nincs alkatrész, és a múltat nem lehet csak úgy kijavítgatni, meg toldozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!