Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Melyik a jobb? Biztonságos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Biztonságos háttér a gyereknek ezért együtt maradni vagy külön menni?

Figyelt kérdés
a szerelem elmúlt,szex nem érdekel,már csak általában a veszekedés van,amit néha a gyerekek is tapasztalnak:(.Most jött rá,hogy szeret,eddig hol volt?Apró hazugságokon fogom rajta,amit persze tagad.Inkább csak barát,mint élettárs,úgy érzem.Valaki hasonló cipőben?

2013. márc. 20. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha külön mentek, nem lesz biztonságos a háttér?
2013. márc. 20. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagytok, de csak a gyerekek miatt és mindennapos a veszekedés, akkor az sokkal rosszabb, mintha mindketten új életet kezdtek. Én gyerekként voltam ebben a szituban, úgyhogy tudom miről beszélek...
2013. márc. 20. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
az állandó veszekedés szerintem egyáltalán nem ad biztonságérzetet egy gyereknek, meg ha az anyja állandóan ki van borulva. Drukkoltam, hogy váljanak el a szüleim, de nem tették :(
2013. márc. 20. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha csak vitáztok, az nem gond, de a veszekedés már válóok.

Én a helyetekben nem vetnék keresztet a kapcsolatra ha a férjed tényleg szeret, nem csak hazudik.

Talán képesek vagytok mindketten elindulni egy olyan úton, ami boldoggá tehet mindkettőtöket.

2013. márc. 20. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
én pont ebben a helyzetben vagyok gyerekként inkább mennének szét mert a hugom idegeire mennek engem ugyan nem érdekel ha késsel mennének egymásnak az se de a huogmat zavarja. 16/F
2013. márc. 20. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben nőttem fel és senkinek se kívánom ezt. Szóval csak a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni, mert azzal pont az ellenkező hatást éritek el. A gyereknek egy nagy nulla lesz a biztonságérzete.
2013. márc. 20. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak csatakozni tudok az elottem szolokhoz. 6 evesen elvaltak a szuleim, mindenki sajnalkozott miatta korulottem, en nem. Orultem neki!
2013. márc. 20. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
az én helyzetem is ilyen. hazudik, tagad, balhézik ha rájövök, állítólag szeret, de nincs köztünk semmi, talán már barátság sem. Mi úgy tűnik válni fogunk, pedig én nem akarok. de egy ponton túl nem lehet harcolni.
2013. márc. 21. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Az érzelmi biztonság sokkal-sokkal fontosabb mint akár egy egyetem finanszírozása...vagy pénzbeli támogatás.

Ha még nem is tudtok így akkora egzisztenciális hátteret adni, még a gyerek a saját, ép, és megmaradt - mivel okosan döntötök, és a sok veszekedéstől nem megy tönkre -, stabil érzelmi háttérből maga megteremteni akár, ami kell neki.

Ez szerintem sokkal lényegesebb. Tapasztalat.

Nem is értem, mért gondolkodnak ilyenkor még, hogy vajon melyik ér többet. Sok mindent meg lehet pénzért venni, és pótolni, de a lélekre nincs alkatrész, és a múltat nem lehet csak úgy kijavítgatni, meg toldozgatni.

2013. márc. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!