Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet trükközni, hogy ne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Az exem egy szemétláda és arra hajtott, hogy engem kicsináljon és nem a gyerek érdekeit nézi, csak arra hivatkozik!5 éve rendszeresen fizettem gyerektartást és egyszer csak elment bíróságra és sajnos fellebezés ellenére is megítélték, hogy vonják a fizumból! Ezt szeretném kijátszani valahogy! Én anyámmal élek összesen kb. nettó 140 000Ft-ból és épphogy kijövünk! Az exemék nettó 500 000Ft körüli összegből! Józan életű és életvitelű ember vagyok és ráadásul a lányom 80 kilométerre is lakik az utazási költség is nehéz, de nehezen, de megoldom! Lányomnak van egy telefonja, aminek a számát természetesen az édesanya nem adja oda és a lányom pszichiáterhez is jár, mert olyan jól érzi magát az anyjánál és élettársánál! Nekik pénzük van, nekem meg semmim! Valahogy tudok trükközni, hogy ne vonják tőlem, vagy van valami apáknak járó támogatás vagy kedvezmény vagy akármi! Amúgy a lányom 8 éves!

2014. márc. 25. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
49%

Végül is lehet.... ha a lányod veled fog élni. Ebben az esetben az exed fizet neked gyerektartást.

Ha kislány tényleg ennyire kész van, neki is jobb lenne valószínűleg.

2014. márc. 25. 19:29
 62/62 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, kimész külföldre, ott aztán sehogy sem tud majd tönkre tenni.
2014. ápr. 23. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!