Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?
fejezd már be a hisztit, komolyan.
Tök mindegy, levonják vagy kp-ban nekik adod vagy akármi. Pont ugyanannyi pénzed lesz havonta.
A hülye hitelednél pont ugyanúgy figyelembe vennék ezt a havi 20ezret, mint akkor, ha nem a fizudból vonnák.
Csak nyafogsz, de semmit nem teszel, jaj, erre sincs pénz meg arra sincs... tök jó helye lenne nálad a gyereknek.
ha valaki tud valami érdemlegeset
Én tudok. Tegyél félre már most havonta annyit, amennyi karácsony után lenne a törlesztés.
De nem értem, miért írod, hogy arra utazik a volt nejed, hogy te tönkremenj, ő nem kért több pénzt, csak azt kéri, amit megítéltek...
Hitelre ajándékot?
Pénzügyi kultúrád határtalan!
Benned forr a sok düh és indulat, mindenki hülye, csak te vagy a tökéletes.
Nekem már attól is kinyílik a bicska a zsebemben, ahogy a volt feleségedet, a szeretett kislányod anyját mocskolod itt egy nyilvános fórumon.
Korrekt egy faszi lehetsz tényleg.
Nem kiskapukat, jogellenes dolgokat kell keresni, hanem visszább venni ebből a nagy arcodból.
Spóroljál előre az ünnepekre, vagy fogd már fel, hogy a karácsonynak se az ajándék ára a lényege és a lányoddal foglalkozz, ne egyszer egy évben akarjad megvenni a szeretetét mobillal vagy tablettel!
Azt a pénzt költségvetési inkább útikoltségre, vagy hetente egy séta közbeni fagyira.
Az előbb elugatott apa vagyok megint- támadj ;)
A lányod anyja nem gonosz, csak szeretné megkapni, ami jár neki.
Mondd már el, hogyan képzeled, hogy nálad él a gyerek... szerinted jobb lenne, ha nálad nélkülözne, csak mert szerinted az édesanyjánál nincs jó helyen?
Tényleg nincs jobb tanácsom, rakj félre az ajándékára, ha a karácsony neked ekkora gond, hogy hitel kell. (és ne mondd, hogy nincs miből, mert akkor hitelt törleszteni sem lesz miből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!