Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet trükközni, hogy ne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Az exem egy szemétláda és arra hajtott, hogy engem kicsináljon és nem a gyerek érdekeit nézi, csak arra hivatkozik!5 éve rendszeresen fizettem gyerektartást és egyszer csak elment bíróságra és sajnos fellebezés ellenére is megítélték, hogy vonják a fizumból! Ezt szeretném kijátszani valahogy! Én anyámmal élek összesen kb. nettó 140 000Ft-ból és épphogy kijövünk! Az exemék nettó 500 000Ft körüli összegből! Józan életű és életvitelű ember vagyok és ráadásul a lányom 80 kilométerre is lakik az utazási költség is nehéz, de nehezen, de megoldom! Lányomnak van egy telefonja, aminek a számát természetesen az édesanya nem adja oda és a lányom pszichiáterhez is jár, mert olyan jól érzi magát az anyjánál és élettársánál! Nekik pénzük van, nekem meg semmim! Valahogy tudok trükközni, hogy ne vonják tőlem, vagy van valami apáknak járó támogatás vagy kedvezmény vagy akármi! Amúgy a lányom 8 éves!

2014. márc. 25. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
75%

fejezd már be a hisztit, komolyan.

Tök mindegy, levonják vagy kp-ban nekik adod vagy akármi. Pont ugyanannyi pénzed lesz havonta.

A hülye hitelednél pont ugyanúgy figyelembe vennék ezt a havi 20ezret, mint akkor, ha nem a fizudból vonnák.

Csak nyafogsz, de semmit nem teszel, jaj, erre sincs pénz meg arra sincs... tök jó helye lenne nálad a gyereknek.

2014. márc. 25. 17:36
 42/62 anonim ***** válasza:
87%
ha meg nem vallod be, felveszed a hitelt, nem tudod fizetni, akkor még jól meg is büntetnek amiatt, hogy bár aláírtad, hogy a közölt adatok a valóságnak megfelelnek, mert a gyt miatt nem tudják a banki tartozásodat majd végrehajtani, csak kisebb részletekben. Na, akkor sokkal előbbre leszel.
2014. márc. 25. 17:38
 43/62 A kérdező kommentje:
Nem nyafogok, hanem értelmes választ várok a kérdésemre és hülye kérdéseket kapok cserébe, hülye válaszokkal, mint a tiéd például! Ne a pénzemmel foglalkozzatok, hanem a kérdésemre kérek választ!
2014. márc. 25. 17:39
 44/62 A kérdező kommentje:
Aki tud érdemleges válasz írja meg, aki nem az inkább fogja be és ne okoskodjon főleg, hogy el sem tudja olvasni amit eddig írtam, vagy ha elolvassa, akkor értelmezési zavara van!
2014. márc. 25. 17:41
 45/62 anonim ***** válasza:
53%

ha valaki tud valami érdemlegeset

Én tudok. Tegyél félre már most havonta annyit, amennyi karácsony után lenne a törlesztés.

De nem értem, miért írod, hogy arra utazik a volt nejed, hogy te tönkremenj, ő nem kért több pénzt, csak azt kéri, amit megítéltek...

2014. márc. 25. 17:42
 46/62 anonim ***** válasza:
46%
most látom a sok 71%-ot, a többi nem én voltam.
2014. márc. 25. 17:43
 47/62 A kérdező kommentje:
Az exem a fizetésem 50%-át kérte és a biróság elment egészen a maximális 23%-ig
2014. márc. 25. 17:45
 48/62 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt, de sokra nem mentem! Vannak gonosz emberek és kifogtam az egyiket aki a lányom anyja! Nem írok többet, mert már mindent leírtam, de látom itt sokan bennem látják a hibát!
2014. márc. 25. 17:48
 49/62 anonim ***** válasza:
85%

Hitelre ajándékot?

Pénzügyi kultúrád határtalan!

Benned forr a sok düh és indulat, mindenki hülye, csak te vagy a tökéletes.

Nekem már attól is kinyílik a bicska a zsebemben, ahogy a volt feleségedet, a szeretett kislányod anyját mocskolod itt egy nyilvános fórumon.

Korrekt egy faszi lehetsz tényleg.

Nem kiskapukat, jogellenes dolgokat kell keresni, hanem visszább venni ebből a nagy arcodból.

Spóroljál előre az ünnepekre, vagy fogd már fel, hogy a karácsonynak se az ajándék ára a lényege és a lányoddal foglalkozz, ne egyszer egy évben akarjad megvenni a szeretetét mobillal vagy tablettel!

Azt a pénzt költségvetési inkább útikoltségre, vagy hetente egy séta közbeni fagyira.

Az előbb elugatott apa vagyok megint- támadj ;)

2014. márc. 25. 17:52
 50/62 anonim ***** válasza:
76%

A lányod anyja nem gonosz, csak szeretné megkapni, ami jár neki.

Mondd már el, hogyan képzeled, hogy nálad él a gyerek... szerinted jobb lenne, ha nálad nélkülözne, csak mert szerinted az édesanyjánál nincs jó helyen?

Tényleg nincs jobb tanácsom, rakj félre az ajándékára, ha a karácsony neked ekkora gond, hogy hitel kell. (és ne mondd, hogy nincs miből, mert akkor hitelt törleszteni sem lesz miből).

2014. márc. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!