Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?
Figyelt kérdés
Az exem egy szemétláda és arra hajtott, hogy engem kicsináljon és nem a gyerek érdekeit nézi, csak arra hivatkozik!5 éve rendszeresen fizettem gyerektartást és egyszer csak elment bíróságra és sajnos fellebezés ellenére is megítélték, hogy vonják a fizumból! Ezt szeretném kijátszani valahogy! Én anyámmal élek összesen kb. nettó 140 000Ft-ból és épphogy kijövünk! Az exemék nettó 500 000Ft körüli összegből! Józan életű és életvitelű ember vagyok és ráadásul a lányom 80 kilométerre is lakik az utazási költség is nehéz, de nehezen, de megoldom! Lányomnak van egy telefonja, aminek a számát természetesen az édesanya nem adja oda és a lányom pszichiáterhez is jár, mert olyan jól érzi magát az anyjánál és élettársánál! Nekik pénzük van, nekem meg semmim! Valahogy tudok trükközni, hogy ne vonják tőlem, vagy van valami apáknak járó támogatás vagy kedvezmény vagy akármi! Amúgy a lányom 8 éves!2014. márc. 25. 16:25
31/62 anonim válasza:
ne haragudj, de ha itt sírsz, hogy milyen kevésből élsz, akkor ne akarj felvenni hitelt, se karácsonykor, se máskor. Így sincs pénzed, törlesztéssel lenne?
KApd össze magad, állj fel végre a padlóról, és ne siránkozz.
32/62 A kérdező kommentje:
Így jártam??????? A Gyerektartáshoz nincs semmi közöm! Kedves hozzászóló a fizetési tiltás azt jelenti, hogy a gyerektartás felől nem én rendelkezem, nem én tiltom és a bírósági határozat irja, hogy 10. és mint írtam én mindig elutaltam addigra, mióta bírósági végzés van azóta nem kapja meg, de ehhez semmi közöm mert a gyerektartás összege felett már nincs hatalmam!
2014. márc. 25. 17:25
33/62 anonim válasza:
Mennyi a fizetesed es mennyi az az egetrengeto tartasdij, ami foldhoz vag????
34/62 anonim válasza:
Ez az utolso kommented ertelmetlen.
35/62 anonim válasza:
Mikor megcsináltad akkor se trukkoztel. Most miert tennèd? Inkább legyel ferfi es vállald a felelosseget. Akar milyen is a kislany anyja attol meg a te lanyod is. Akiert tetszik vagy sem de feleloseggel tartozol.
36/62 A kérdező kommentje:
KEDVES HOZZÁSZÓLOK! NE IRKÁLJATOK OLYAT, HOGY KAPJAM ÖSSZE MAGAM! TANULJATOK MEG OLVASNI ÉS ÉRTELMEZNI ÉS A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK MIUTÁN OLVASTATOK ÉS ÉRTELMEZTÉTEK A HELYZETEM! EGYSZÓVAL MIT TEHETEK, HOGY NE NYÚLJANAK A FIZETÉSEMHEZ??? LEÍROM MEGINT! LÁNYOM ROSSZ HELYEN VAN! PSZICHOLÓGUSHOZ JÁR, MIÓTA BÍRÓSÁGI VÉGZÉS VAN MÉG KEVESEBBSZER TARTHATOM A KAPCSOLATOT A LÁNYOMMAL ÉS A FIZETÉSEM IS CSESZTETIK! TEHÁT AZ ÉN ESETEMBEN AZ EXEM EGY TIPIKUS ROSSZINDULATÚ FÉREG! OLVASSÁTOK MÁR EL AMIT ÍROK!!!!!!!!!
2014. márc. 25. 17:31
38/62 A kérdező kommentje:
Minden amit leirtok és kérdeztek, már leírtam a válaszokat! Olvassátok vissza!
2014. márc. 25. 17:33
39/62 anonim válasza:
Négy oldalnyi kommentelés után még mindig nem derült ki, hogy ha rendesen fizeted a gyerektartást, akkor nem mindegy, hogy te utalod, vagy ők tiltják???
40/62 A kérdező kommentje:
De leírtam azt is miért nem mindegy!
2014. márc. 25. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!