Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben vajon hány gyerekre kell gyerektartást fizessek?
A voltférjem 3 éve elhagyott egy másik nöért. A gyerekeket vinni akarta, de a nagy már 7 éves volt látta mi történik, velem akart maradni. Az akkor 4 és 5 éves viszont elvitte. Gyerektartás nincs, hisz nem egyikünknél vannak a gyerekek. Most a fejébe vette, hogy én rosszul nevelem a fiamat, mert kezelhetetlen. Kicsit valóban az, de nem beteges szinten szerintem. Viszont tudom hogy nem lehet vele vitatkozni, ha valamit a fejébe vesz, el fogja vinni. Beletörõdtem, bár nem szìvesen, de akkor csinálja majd rájön hogy nem én hibáztam a gyerek ilyen.
Lehet nem szép dolog ezt kérdezni de nem állok jól anyagilag, idös szüleimmel élek. Tehát minden forint számìt. Hány gyerekre kell ilyenkor fizetni? Iletvea két kisebb nem mindig jôn hozzám, csak ritkán mert ellenem vannak nevelve, ezt figyelembe veszik ha rájuk is kérne gyerektartást.
Igazából eddig is kellett volna tartásdíjat fizetned elviekben, hiszen nála 2 gyerek van, nálad meg csak egy, tehát anyagilag eddig is jól jártál. Szülőként persze nagyon nem, de ezt nyilván nem a mi tisztünk eldönteni így ismeretlenül amúgy sem.
Ha a 3 gyerek nála lesz, akkor a fizetésed 40-50%-át fogják valószínűleg megítélni.
Írod, hogy a láthatások nem mindig valósulnak meg. Ezt ne hagyd! A különélő szülőnek ez joga, ha a volt férjed hibájából nem élhetsz vele, feljelentheted.
Itt mindig a pasasokat szidják, hogy lelépnek...
A kérdésed alapján nem tudom, hogy milyen "anya" lehetsz te, aki ennyire könnyedén megszabadul a kiskorú gyerekeitől?!!
Valószínűleg nem véletlenül hagyott ott téged a volt férjed, de az igazi okokról ő tudna nyilatkozni.
Mivel a nők ugyanezt kérdezik, amikor fordítva kerül szóba: szerinted 200 ezerből meg lehet élni, és el lehet tartani 3 gyereket? Szerinted neked nincs anyagi felelősséged a gyerekeid felé?
40-50%-os biztos levonnak, és még az is édeskevés lesz, ha csak 80 ezer a fizetésed. Az én férjem egyetlen gyerekre fizet havi 30 ezret, te háromra sem akarsz... (Mi sem vagyunk milliomosok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!