Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben vajon hány gyerekre kell gyerektartást fizessek?
A voltférjem 3 éve elhagyott egy másik nöért. A gyerekeket vinni akarta, de a nagy már 7 éves volt látta mi történik, velem akart maradni. Az akkor 4 és 5 éves viszont elvitte. Gyerektartás nincs, hisz nem egyikünknél vannak a gyerekek. Most a fejébe vette, hogy én rosszul nevelem a fiamat, mert kezelhetetlen. Kicsit valóban az, de nem beteges szinten szerintem. Viszont tudom hogy nem lehet vele vitatkozni, ha valamit a fejébe vesz, el fogja vinni. Beletörõdtem, bár nem szìvesen, de akkor csinálja majd rájön hogy nem én hibáztam a gyerek ilyen.
Lehet nem szép dolog ezt kérdezni de nem állok jól anyagilag, idös szüleimmel élek. Tehát minden forint számìt. Hány gyerekre kell ilyenkor fizetni? Iletvea két kisebb nem mindig jôn hozzám, csak ritkán mert ellenem vannak nevelve, ezt figyelembe veszik ha rájuk is kérne gyerektartást.
Arra gondoltál már, hogy azért nem akarja, hogy elmenj anyák napjára, mert egész évben sz*rsz a fejére? Az ellened nevelés pedig csak gy ideig működik. A gyerekek nem hülyék és látják ki, hogy áll hozzájuk. De szerintem itt az apukának nem kell megerőltetnie magát veled szemben.
Néhány kérdés:
-Miért az apánál helyezték el a 2 kisebbet(!)? Ennek nyilván nyomós oka volt.
-Miért az apádtól várod a nevelést, amikor ez a te feladatod?
-Azt gondolod, hogy pénzfeldobással döntötök, hogy kell-e gyerektartást fizetni?
nem olvastam végig! Mi az hogy nem veled vannak? Mi? Csak úgy lemondtál róluk? Azért aggódsz vonnak e 50százalékot!? Mi? Nem azért hogy az egyetlen gyereket ami veled maradt,elveszítheted??
Mégis testvéreket szétszedni? Mit tettél h az apjuk kapta?
3 gyermekem van! Már csak miattuk is úgy válnék el hogy ők ne sérüljenek,csak minimálisan! Szét nem választanám őket! És nem adnék egyet sem!
Felfoghatatlan h a pénzért aggódsz!
3 gyermekem van, a legkisebb 3! hónapos volt, mikor a férjem lelépett egy külföldi nővel, a jobb élet reményében.
Azt hittem belepusztulok....
De soha! Soha nem adnám oda egyiket sem, még akkor sem, hagy fillér gyerektartást sem fizetne. Megoldanám valahogy. Ők az életem, s valószínűleg az életem utolsó napja lenne ha elvennék tőlem bármelyiket is.Az utolsó csepp véremig harcolnák értük, mert ők is imádnak engem
"3 gyermekem van! Már csak miattuk is úgy válnék el hogy ők ne sérüljenek,csak minimálisan! Szét nem választanám őket! És nem adnék egyet sem!"
Honnan tudod, hogy egyáltalán megkérdezték. Ha a gyereked azt mondaná 15 évesen, hogy az apával akar élni te saját érdekeid miatt erőltetned, hogy veled éljen?
Másrészt szerencsére ma már nem él, hogy a gyereket az anyának kell ítélni, így elég sok gyerek kerül az apához, ahol szintén nem kérdezik meg mit szól hozzá az anya.
utolsó!
Itt nem arról van szó, hogy a gyermek döntött,és ő majd belepusztul! A pénzen aggódik! És attól hogy a nagyok apukánál,még anyukával beszélhetnek! Kapcsolat lehet! Nem azon kell sírni,mennyi pénzt veszít!
Ha úgy nevelte volna,nem fordulnak szembe,lehet apát választják,de anyát még szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!