Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?
Szia Szintén APA!
Tanulj olvasni!!!! Nem fizetni nem akarok!!!!Csupán ne a fizumból vonják, mert komoly hátrányt jelent számomra és ahogy írtam 5 éve fizetem rendesen, de tudod mit nem írom le, tanulj meg olvasni és értelmezni! Gratulálok
5-ös
Már hogy ne tehetné meg hogy kijátsza a törvényt, amikor a gyerektartást sok m*ocsok anyuka nem a gyerekre fordítja, hanem ugyanúgy feléli? Nálunk egy nő volt olyan élelmes, r*hadjon meg, hogy benzin pénznek tekintett a gyerektartásra..
Normális szülő félretenné egy számlára, és 18 éves korban odaadná neki, ezek a szemetek meg ebből a pénzből élnek mondván jól kiegészíti az amúgy nem kevés fizetést.
21F
"Normális szülő félretenné egy számlára, és 18 éves korban odaadná neki, ezek a szemetek meg ebből a pénzből élnek mondván jól kiegészíti az amúgy nem kevés fizetést.
21F"
Ja, mert a mai vilagban egy jovedelembol vigan el lehet tartani egy gyereket, ugye? Apuka is siman megteheti am, hogy a tartasdij melle nyit egy szamlat a gyereknek es oda felretesz neki.
"Bocsánat, nem kibújni akarok a fizetés alól!!!!! Csak ne vonják a fizetésemből!!!!!"
Most őszintén. Ha nem akarsz kibújni alóla, akkor inkább örülnöd kellene. Nem kell vele havonta szórakoznod, a munkáltató rögtön utalja. Semmi gondod nincs vele. Szóval még jobban is jársz.
Azt meg sose bánd, hogy nem fogsz tudni ezért hitelt felvenni, mert tudod aki ajándékot hitelből vesz, az rövid időn belül már kölcsönökből fogja a hiteleit fizetni.
Ha a gyereked szeret téged, akkor nem azt fogja nézni hogy mit, hanem hogy mekkora szeretettel kapja. Ez a kisgyerekekre is igaz.
Ha pl. 1500 Ft-od van ajándékra, ezen veszel egy tollasütőt, és kimész vele órákig játszani, sokkal jobban fog örülni, mint egy 30 ezres akárminek.
Van gyerekem, éltem már rosszul tudom.
A volt sógorom hasonlít hozzád, legalábbis érzés alapján.
A nővéremnek kellett pszichológushoz hordani a lányát, és ő nem merte elmondani a gyerek számát apukának, mert ment a lelki terror apuka részéről a gyerek felé.
Folyton hívogatta, sírt a telefonba a gyereknek, meg jajj de hiányzol annyira szomorú vagyok stb.
A gyerek teljesen belekattant. A pszichológus úgy döntött, hogy apuka felnőtthöz nem méltó érzelmi zsarolást folytat, rossz hatással van a gyerekre.
Szóval ne kiabálj kígyót békát, hanem gondolkodj el rajta, hogy milyen életet biztosítottál nekik. Már ne is haragudj, de aki egyedül él se kutyája se macskája, és nem tud havi 70-nél többet összeszedni, az nem való családfenntartónak. Biztonságban nincs mellette se feleség se gyerek. Ehhez jön még egy ilyen infantilis hozzáállás.
Azon is gondolkodj el, hogy hogy lehet az hogy exed helyretette az életét, veled meg senki nincs. Változtass ember és nőj föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!