Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet trükközni, hogy ne a fizetésemből vonják a gyerektartást?
Figyelt kérdés
Az exem egy szemétláda és arra hajtott, hogy engem kicsináljon és nem a gyerek érdekeit nézi, csak arra hivatkozik!5 éve rendszeresen fizettem gyerektartást és egyszer csak elment bíróságra és sajnos fellebezés ellenére is megítélték, hogy vonják a fizumból! Ezt szeretném kijátszani valahogy! Én anyámmal élek összesen kb. nettó 140 000Ft-ból és épphogy kijövünk! Az exemék nettó 500 000Ft körüli összegből! Józan életű és életvitelű ember vagyok és ráadásul a lányom 80 kilométerre is lakik az utazási költség is nehéz, de nehezen, de megoldom! Lányomnak van egy telefonja, aminek a számát természetesen az édesanya nem adja oda és a lányom pszichiáterhez is jár, mert olyan jól érzi magát az anyjánál és élettársánál! Nekik pénzük van, nekem meg semmim! Valahogy tudok trükközni, hogy ne vonják tőlem, vagy van valami apáknak járó támogatás vagy kedvezmény vagy akármi! Amúgy a lányom 8 éves!2014. márc. 25. 16:25
21/62 A kérdező kommentje:
Bocs 16. hozzászólonak szolt az előző, csak nagyon ideges vagyok! Próbálok mindent megtenni tényleg, de nagyon nehéz és attól félek, hogy az anyjáék mindent megtudnak adni és én semmit és még ellenem is nevelik, akkor időbel már csak egy csődtömeg leszek a lányom szemében, holott nagyon igyekszem!
2014. márc. 25. 16:57
22/62 A kérdező kommentje:
Van párkapcsolatom, köszönöm szépen az aggodalmat, nem élünk együtt mert a kapcsolatunk viszonylag még frissnek mondható összeköltözés szempontjából, bizonyára te is anya lehetsz ha jól sejtem! Felnőttem és kérlek legyél figyelmesebb, az exem célja, hogy kicsináljon teljesen! Fenyegetőzött már azzal is, hogy teljesen elveszi a lányom! Jaaaa és miatta mentünk szét, de a részletekbe nem megyek bele! Ne ítélkezz egyből, azt én is tudok! Olvass a sorok között
2014. márc. 25. 17:07
23/62 anonim válasza:
Nezd kerdezo, ahhoz, hogy birosagi letiltassal vonjak a tartasdijat az kellett, hogy minimum par honapot nem fizettel. Ok nelkul ugyanis nem tiltanak. Elbaxtad, most iszod a levet. Ennyi.
24/62 A kérdező kommentje:
3x volt 5 év alatt olyan hogy egyik hónapban nem fizettem, de a következőben pótoltam! Az összes befizetésem megvan!
2014. márc. 25. 17:11
25/62 anonim válasza:
Akkor megis milyen indoklassal tiltanak?
26/62 anonim válasza:
első, te el vagy tájolva.
ű
aki itt most neked értékelhető segítséget ad, hogy ez alól mentesülj, lehetséges hogy bűncselekményt követ el, és egy ismeretlennek senki sem akar úgy segíteni, hogy abból a végén neki baja legyen.
keress meg egy ügyvédet, ő elmondja a teljes jogi részét ennek.
szóval ha ügyvéd mondja el, oké, ha én, akkor jön a hatóság???
Kérdező, ilyen nincs. Mindegy, mennyit keresnek ők, a megítélt gyerektartást fizetned kell. HA megterhelő, kérheted, hogy vizsgálják felül az összeget, ennyi. Ha nincs jó helye a gyereknek az anyjánál, akkor meg perelj, hogy helyezzék el nálad.
27/62 A kérdező kommentje:
Azzal érveltek először, hogy nem időben kapta meg a gyerektartást, de nem kötöttük időhöz amikor szóban megegyeztünk! Azután az ellen fellebbezésben arra hivatkoztak, hogy ez nem hátrány és szégyen rám nézve és Magyarországon, sőt előny és a kiszámíthatóságra hivatkoztak, hogy időben megkapja 10.-ig! Hozzáteszem én 10.-ig mindig fizettem, most, hogy vonják 25. körül kapja meg! Tehát semmi különös indok nem volt!
2014. márc. 25. 17:16
28/62 A kérdező kommentje:
100 000Ft-nál kezdődik egy orvosi vizsgálat! Perelnék, de nem telik rá ez a bajom!
2014. márc. 25. 17:18
29/62 A kérdező kommentje:
Ja és leírom megint! Fizetek és fizetni is fogok és eddig is fizettem! A gondom, hogy hagyják békén a fizetésem! Eddig sem volt ezzel gond, de most hogy vonják már teljesen kiszolgáltatott lettem és ők röhögnek a markukban, hogy ki....ak velem!
2014. márc. 25. 17:20
30/62 anonim válasza:
Mar nem azert, de amikor a birosag megallapitotta a atartasdijat, az iteletben az osszeg mellett a fizetes napjat is kijelolte. Ha te ezt nem tartottad, akkor jogosan tiltjak. Igy jartal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!