Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem előző feleségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem előző feleségének fizet gyerektartást, megállapítottak gyerekenként 10-10ezret, ez eddig nem is volt probléma, csakhogy megszűnt a munkahelye. Szociális segélyen van. Ha bíróságra megyünk, van esély a csökkentésre?

Figyelt kérdés
Mert így a saját gyermekünk eltartása kerül veszélybe.28ezerből nem tud 20-at odaadni és minket is eltartani.
2009. nov. 29. 07:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Mara!

Ilyen szellemi színvonalú embereknek ezt Te hiába próbálod bizonygatni,hogy igazad van.Amint látod akkor is csak az ostobaságukat hajtogatják,hogy már pedig igen is az anyuka abból a szaros 20 ezerből csináltat műkörmöt él jól és tartja el a gyerekeket.Sőt,talán még azokra is jut ebből akiket azóta szült,talán még Őket is a kérdező és a drága jó apuka férje tartja el.Szánalmasak és ostobák az ilyen emberek,nem látnak tovább a gyűlöletüknél,nem értik meg,hogy nekik semmi közük ahhoz az ex mit csinál hogyan él,még akkor sem,ha az nem jó nem helyes.Nekik a saját kötelességeikkel kellene foglalkozni,hogy tisztességesen gondoskodjanak a csonka családban maradt gyerekeikről.De nem,ők csak az exel vannak elfoglalva.De,hogy a gyerekek miért nem velük élnek,erre értelmes választ még nem adtak.Ugyanis ha az ex valóban olyan amilyennek leírták,akkor nincs az a bíróság aki már ne nekik ítélte volna a gyerekeket.Csakhogy itt szó nincs a gyerekek érdekeiről,tojnak rájuk nagyot, a lényeg,hogy áskálódhassanak azt ex ellen.Ez elégíti ki őket.

Maradjunk annyiban,legyen az ex bármilyen,értelmes emberek így nem viselkednek!Nézd meg a kommentjeit,csak azokat a válaszokat hajlandó elfogadni,amikben hozzá hasonló nők egyet értenek vele.Undorító!!!!

2009. dec. 2. 08:51
 72/80 anonim ***** válasza:
57%

Az összes hozzászólást elolvastam és sajnos számomra teljesen az jött le, hogy a kedves kérdező a lehető legkevesebbet szeretné fizetni a gyerekek után. Valószínűnek tartom azt is, hogy mivel kömüvesként dolgozik a férje, munkája van, csak éppen nincs bejelentve és ezzel takaroznak, hogy törvényileg, papíron kevés a szociális juttatás. Mert azt írta, hogy 50ezret fizettek, de miután bíróságra mentek máris kevesebb lett. Most még azt is lejebb akarják vinni. :( Az ilyen "új" asszonyok miatt van az, hogy az apuka eltávolodik a gyerekeitől és nem fizet rendesen tartásdíjat.

Az én lányom 17éves, 3 éves volt amikor különmentünk az apjától. Elötte 7évig együtt voltunk. A 14 év alatt addig fizetett tartásdijat, amig megismerkedett egy ilyen kedves "jóindulatú" nővel, mint a kérdező! Én nem veszekedtem vele, mert azt gondolom, hogyha neki tiszta a lelkiismerete, akkor nem lehet vele mit tenni. Na meg szeretik egymást a lányommal és ez fontosabb, minthogy a pénz megmérgezze a kapcsolatukat. Mert sajna egy idő után az lett volna. Az én jelenlegi férjem tartja el a kislányt. Ja és kedves kérdező én is járok maniküröshöz, sőt még fodrászhoz is, és nem a tartásdijból. MIvelhogy nem kapok!!!

2009. dec. 2. 18:48
 73/80 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen értelmetlen harc megy ebben a kérdésben.Kedves kérdező,megértem,hogy nincs munkalehetőség felétek és emiatt nagyon rossz anyagi helyzetben vagytok.Látom azt is,hogy jelenleg szeretnétek csak kevesebbet fizetni,mert most ezt a keveset sem engedi meg a pénztárcátok.De azért azt hozzá tenném, hogy 10-10 ezer forint nem nagy összeg,így érthető,hogy sokan felháborodnak,hogy te ezt is sokallod.Az is bántja a szememet,hogy te azt mondod az exfeleség ezt műkörömre költi.Ezt nagyon rosszul látod.A 20 ezer forint semmire nem elég.Nem ebből csináltatja a körmeit.Két gyereknek kajára-rezsire-óvodára-iskolára-ruhára stb. vajmi kevés 20 eft.Azért ezt ne felejtsd el!Neked és a férjednek semmi köze hozzá,hogy a volt feleség dolgozik-e vagy sem, mire költi a saját, vagy a mostani párja pénzét.Nekem két gyermekem van,de úgy vállaltam fel őket,hogy ha véletlenül egyedül maradok,akkor is el tudjam tartani őket.És ne mondd azt,hogy soha nem lehet tudni.Igenis mindig fogok állást találni,mert több lábon állok.Diplomás ember vagyok,de szakmám is van,így két munkahelyem volt mindig is.Jól élünk, igen,de sokat teszek érte.Most itthon vagyok gyesen,mellette dolgozok pedikűrösként,azért,hogy jól éljünk és a gyerekeimmel is lehessek.A férjem elsejétől munkanélküli,de így is jól fogunk élni,csak egy kicsit lejjebb adjuk a színvonalat.Ja és mindent megtesz,hogy új munkát találjon és minden szar melót elvállal.Így is lehet élni.A gyerek felelősség és ha munka nélkül vagyok, vagy új családom van, akkor is gondoskodnom kell róluk.És ez véleményem szerint nem tízezer forintba kerül havonta gyermekenként.Nem tudom megérteni azokat,akik felelőtlenül gyártják a gyermekeket,aztán meg sírnak.Azért nem lehet ennyire máról-holnapra élni.Tudom,hogy,szigorú vagyok és le fogsz pontozni,én azért a helyedben elgondolkoznék kicsit és igyekeznék a páromnak segíteni minél előbb munkát találni.A férjed helyében,akár 100 km-t is utaznék naponta,csak hogy becsületem legyen a volt és a mostani családom előtt.
2009. dec. 3. 09:07
 74/80 A kérdező kommentje:

Hiába mondok bármit is,úgyis az unatkozó otthon ülő és a mocskolódást élvező nők lesznek többségben.

Majd ha ebben a helyzetben lesztek akkor károgjatok!!Buta varjak!!!

2009. dec. 3. 20:34
 75/80 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem, hogy bárki is mocskolodott!!! Főleg az utolsó hozzászolok nem! Csak leírták a véleményük, ami neked nem tetszik. De nem olyan stilusban, ahogyan te válaszoltál. Ezekután már kinézem belőled, hogy TE vagy a felbújtó, mert sajnálod a pénzt azoktól a gyerekektől! Azt kívánom neked,hogy kerülj Te is ilyen helyzetbe, hogy különmész a párodtól és 10ezret adjon a gyerek után. Amit vissza is fogsz kapni, mert a sors mindent visszaad!!!! Ez tapasztalat! Ezt ne felejsd el!! Majd jusson eszedbe akkor!
2009. dec. 4. 07:45
 76/80 anonim ***** válasza:
83%

Ezért írtam én,hogy az apuka új nőcskéi miatt szoktak problémák lenni mind a tartásdíj fizetésével mind az egész hozzá állással a gyerekekhez.De az a férfi akit lehet a gyerekei ellen befolyásolni az egy szemét rongy ember!Ennek a nőnek gyereke is van,mégsem tudja felfogni mi a vele járó kötelesség.Majd nemsokára továbbáll a pasi egy újabb lotyóhoz,aztán akkor írhat ide a kérdező mégegyszer,hogy mit csináljon mert neki sem fizet a gyereke után.Csak majd ezt a sztorit biztosan kifelejti a történetéből.Én ebben az egészben csak a gyerekeket sajnálom,hogy ilyen ostoba felelőtlen emberektől függnek.Mert legyen az anyjuk bármilyen,azért valamiből csak megeteti eltartja Őket még akkor is,ha ezt a nagyösszegű tartásdíjat a körmeire költi.

Szerintem többen is írták mi a munka nélküliség,sajnos mi is tudjuk,ahogy azt is milyen nehéz ilyenkor.De akkor is a gyerekek az elsők,Őket eltartani.De igazad van előttem szóló,mindenki megkapja amit megérdemel.Legyen így!

2009. dec. 4. 08:27
 77/80 A kérdező kommentje:

Ha egyszer ebben a helyzetben lennék,elmennék dolgozni,és ha a férjem elhegy dugja fel a se..ébe a pénzét.Nekem nem kéne.Eddig is magamat tartottam el,menne ez után is!

Nekem legalább nem az lenne az első hogy gyorsan szerezzek egy pasit,és felcsináltassam magam,mint a drága volt nejének.

Nem fogom megérteni azt hogy miért ilyen válaszokat írtok.Sosem sajnáltam a pénzt a gyerekektől,mert nagyon szeretem őket,sőt sokszor anyának szólítanak ami nekem maga a mennyország!!

2009. dec. 5. 21:01
 78/80 anonim ***** válasza:
54%

Te nem látsz már tisztán az ex iránt érzett gyűlöletedtől.

Ez már nagyon szánalmas!!!

Ha valóban szeretnéd azokat a gyerekeket,akkor tekintettel lennél rájuk,hiszen Ő az anyjuk!!

Primitív vagy!

2009. dec. 6. 10:21
 79/80 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem tudod mit jelent az a szó,hogy PRIMITÍV.De hiába is magyarázom ezt egy ténylegesen primitív embernek, úgysem fogja megérteni,hisz P R I M I T Í V!!!
2009. dec. 7. 00:31
 80/80 anonim ***** válasza:
10 ezer a minimum innen nincs hova csökkenteni
2012. szept. 7. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!