Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem előző feleségének fizet gyerektartást, megállapítottak gyerekenként 10-10ezret, ez eddig nem is volt probléma, csakhogy megszűnt a munkahelye. Szociális segélyen van. Ha bíróságra megyünk, van esély a csökkentésre?
Kedves Mara!
Ilyen szellemi színvonalú embereknek ezt Te hiába próbálod bizonygatni,hogy igazad van.Amint látod akkor is csak az ostobaságukat hajtogatják,hogy már pedig igen is az anyuka abból a szaros 20 ezerből csináltat műkörmöt él jól és tartja el a gyerekeket.Sőt,talán még azokra is jut ebből akiket azóta szült,talán még Őket is a kérdező és a drága jó apuka férje tartja el.Szánalmasak és ostobák az ilyen emberek,nem látnak tovább a gyűlöletüknél,nem értik meg,hogy nekik semmi közük ahhoz az ex mit csinál hogyan él,még akkor sem,ha az nem jó nem helyes.Nekik a saját kötelességeikkel kellene foglalkozni,hogy tisztességesen gondoskodjanak a csonka családban maradt gyerekeikről.De nem,ők csak az exel vannak elfoglalva.De,hogy a gyerekek miért nem velük élnek,erre értelmes választ még nem adtak.Ugyanis ha az ex valóban olyan amilyennek leírták,akkor nincs az a bíróság aki már ne nekik ítélte volna a gyerekeket.Csakhogy itt szó nincs a gyerekek érdekeiről,tojnak rájuk nagyot, a lényeg,hogy áskálódhassanak azt ex ellen.Ez elégíti ki őket.
Maradjunk annyiban,legyen az ex bármilyen,értelmes emberek így nem viselkednek!Nézd meg a kommentjeit,csak azokat a válaszokat hajlandó elfogadni,amikben hozzá hasonló nők egyet értenek vele.Undorító!!!!
Az összes hozzászólást elolvastam és sajnos számomra teljesen az jött le, hogy a kedves kérdező a lehető legkevesebbet szeretné fizetni a gyerekek után. Valószínűnek tartom azt is, hogy mivel kömüvesként dolgozik a férje, munkája van, csak éppen nincs bejelentve és ezzel takaroznak, hogy törvényileg, papíron kevés a szociális juttatás. Mert azt írta, hogy 50ezret fizettek, de miután bíróságra mentek máris kevesebb lett. Most még azt is lejebb akarják vinni. :( Az ilyen "új" asszonyok miatt van az, hogy az apuka eltávolodik a gyerekeitől és nem fizet rendesen tartásdíjat.
Az én lányom 17éves, 3 éves volt amikor különmentünk az apjától. Elötte 7évig együtt voltunk. A 14 év alatt addig fizetett tartásdijat, amig megismerkedett egy ilyen kedves "jóindulatú" nővel, mint a kérdező! Én nem veszekedtem vele, mert azt gondolom, hogyha neki tiszta a lelkiismerete, akkor nem lehet vele mit tenni. Na meg szeretik egymást a lányommal és ez fontosabb, minthogy a pénz megmérgezze a kapcsolatukat. Mert sajna egy idő után az lett volna. Az én jelenlegi férjem tartja el a kislányt. Ja és kedves kérdező én is járok maniküröshöz, sőt még fodrászhoz is, és nem a tartásdijból. MIvelhogy nem kapok!!!
Hiába mondok bármit is,úgyis az unatkozó otthon ülő és a mocskolódást élvező nők lesznek többségben.
Majd ha ebben a helyzetben lesztek akkor károgjatok!!Buta varjak!!!
Ezért írtam én,hogy az apuka új nőcskéi miatt szoktak problémák lenni mind a tartásdíj fizetésével mind az egész hozzá állással a gyerekekhez.De az a férfi akit lehet a gyerekei ellen befolyásolni az egy szemét rongy ember!Ennek a nőnek gyereke is van,mégsem tudja felfogni mi a vele járó kötelesség.Majd nemsokára továbbáll a pasi egy újabb lotyóhoz,aztán akkor írhat ide a kérdező mégegyszer,hogy mit csináljon mert neki sem fizet a gyereke után.Csak majd ezt a sztorit biztosan kifelejti a történetéből.Én ebben az egészben csak a gyerekeket sajnálom,hogy ilyen ostoba felelőtlen emberektől függnek.Mert legyen az anyjuk bármilyen,azért valamiből csak megeteti eltartja Őket még akkor is,ha ezt a nagyösszegű tartásdíjat a körmeire költi.
Szerintem többen is írták mi a munka nélküliség,sajnos mi is tudjuk,ahogy azt is milyen nehéz ilyenkor.De akkor is a gyerekek az elsők,Őket eltartani.De igazad van előttem szóló,mindenki megkapja amit megérdemel.Legyen így!
Ha egyszer ebben a helyzetben lennék,elmennék dolgozni,és ha a férjem elhegy dugja fel a se..ébe a pénzét.Nekem nem kéne.Eddig is magamat tartottam el,menne ez után is!
Nekem legalább nem az lenne az első hogy gyorsan szerezzek egy pasit,és felcsináltassam magam,mint a drága volt nejének.
Nem fogom megérteni azt hogy miért ilyen válaszokat írtok.Sosem sajnáltam a pénzt a gyerekektől,mert nagyon szeretem őket,sőt sokszor anyának szólítanak ami nekem maga a mennyország!!
Te nem látsz már tisztán az ex iránt érzett gyűlöletedtől.
Ez már nagyon szánalmas!!!
Ha valóban szeretnéd azokat a gyerekeket,akkor tekintettel lennél rájuk,hiszen Ő az anyjuk!!
Primitív vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!