Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem előző feleségének fizet gyerektartást, megállapítottak gyerekenként 10-10ezret, ez eddig nem is volt probléma, csakhogy megszűnt a munkahelye. Szociális segélyen van. Ha bíróságra megyünk, van esély a csökkentésre?
Azért azt látom, hogy itt sok nő képtelen számolni, szóval meg kéne ismételni az általános iskolai matematika tanulmányokat. Egy átlagember képtelen olyan mutatványra, mint Jézus a csodálatos kenyérszaporításkor. A pénz nem gyarapodik osztódással, mint az egysejtűek, nem nő belőle bokor vagy fa, ha elültetjük a földbe.
Remélem, én soha nem leszek ilyen rosszindulatú, számolni és gondolkodni képtelen követelőző hárpia.
Az anyának és apának is a gyerek kéne, hogy legyen az első, és ha egy anyának porcelánkörmei vannak, és még mellé követelőzik, arról nekem megvan a véleményem. Nem kellenek azok a porcelánkörmök, ha jól ismerem az árakat, az a pénz a gyerekeknek 1 heti kajapénz lehetne.
Tudod ha mi elválnánk a férjemmel amit nem tervezünk,de sosem lehet tudni,mint ahogy te ti sem tudhatjátok,hogy jövőre már nem-e exek lesztek ti is,benn a pakliban.
A válást tudomásul venném,de ha a gyerekekről nem akarna megfelelően gondoskodni az apjuk,vagy netán összeszedne egy lotyót akinek még gyereke tis csinál,és még ennek tetejébe nem akarná a sajátjait eltartani,azt hiszem felnégyelném őket.De főleg ha egy idegen nő merne a szájára venni akár engem,akár a gyerekemet.Te mit teszel ha ex leszel,és az új maca ezt csinálja veled??
Kedves titkos megértőnk!
Te nagyon érted a problémánkat,olyan mintha velünk élnél...Tényleg belelátsz ebbe a helyzetbe,mintha csak helyettünk beszélnél.Örülök,hogy ilyen megértő vagy,mert sajnos a többi író nem érti a kérdés lényegét,csak kötekedni és vagdalkózni akarnak mivel gondolom otthon ülnek és unatkoznak,mivel nincs más problémájuk az életben.
Nem értem mi jogon ítélnek el minket,holott van fizetve a gyerektartás,másrészt a férjem volt nejéről sem tudnak semmit.Sajnos itt nem ő az áldozat,hanem a gyerekek akikre igényt tartottunk volna, de ő nem volt hajlandó még tárgyalni sem róla.Ha a gyerekek nálunk lennének boldogabb lenne az életük,még így,pénz nélkül is.
A férjem munkanélküli önhibáján kívül már 1 éve!!Legalább 3x írom le!!3 gyereket nevelünk,egy középiskolásat is,akinek a fenntartása iskolázása kb a háromszorosa a kicsikének.És nem büdös neki semmilyen vacak meló,hiába van a zsebébe diploma!!!Elvégez bármit,csak hogy eltarthassa a gyerekeit.Én gyesen vagyok,ezt is legalább harmadszor írom!!!A lakásunk hiteles!!!De a gyerekek az elsők!!Őket minden képen el kell tartani!!
Neked kérdező az számít megértőnek,aki helyesli,hogy szaros tízezerrel kiszúrtátok a gyerekek szemét,most meg még azt is elveszitek.Miért értene meg az anyuka?Őt sem értik meg ha valahol nem tud fizetni mert nem kap tartásdíjat.De kívánom,hogy kerülj te is abba a helyzetbe,hogy a férjed álljon még eggyel tovább,ne fizessen neked gyerektartást,akkor majd megtapasztalod a másik oldalt is.A mániákus kérdező akinek komplexusai vannak a férje exe miatt,hát ő már kiállította a saját bizonyítványát.Róla no comment.
Nagyon fáj neked,hogy a párod exe jól néz ki!Gondolom valami topis 100kg-os tehén lettél,aki már nem kell a pasinak.Talán ismét az ex felé kacsintgat??
Teljesen mindegy,a lényegen nem változtat.
MERT MINDEN SZÜLŐNEK KÖTELESSÉGE GONDOSKODNI MEGFELELŐEN FELNEVELNI A GYEREKEIT!!!UGYANÚGY AZ APÁNAK SI MINT AZ ANYÁNAK!!!Ezt nem lehet kimagyarázni bárhogy is ragozod.
Neked az a bajod,hogy valószínű megbánta a párod amiért tönkre tette a kapcsolatát miattad.Ezért vagy irigy az exére.Megérdemled ha a sorsára jutsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!