Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem előző feleségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem előző feleségének fizet gyerektartást, megállapítottak gyerekenként 10-10ezret, ez eddig nem is volt probléma, csakhogy megszűnt a munkahelye. Szociális segélyen van. Ha bíróságra megyünk, van esély a csökkentésre?

Figyelt kérdés
Mert így a saját gyermekünk eltartása kerül veszélybe.28ezerből nem tud 20-at odaadni és minket is eltartani.
2009. nov. 29. 07:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
61%

15:12-es gratulálok: Primitív vagy. Ezt nevezik kulturáltz érvelésnek.

Itt senki se fogja fel,h az apa adna,de ha egyszer nincs miből akkor hogyan? Könnyen külditek dolgozni,de nem olyan könnyű a mai világban munkát találni

2009. nov. 30. 15:56
 62/80 anonim ***** válasza:
50%

Akkor már csak arra adjátok meg a választ,hogy a semmiből vagy szaros 10 ezerből hogyan lehet gyerekeket eltartani?Az ilyeneknek oda kellene adni,neveljék ők ennyiből!!!

Egyébként idiótákkal valóban nem érdemes vitatkozni.Eléggé sajnos,hogy ennyi felelőtlen szülő apa van,akik gyereket csak csinálni tudnak,eltartani nem.És még azt hiszitek igazatok is van.Szánalmas!!!Nagy az Isten állatkertje!!

Remélem nagy ívben elkerülnek majd a gyerekeitek benneteket,gyönyörű anyák apák lehettek!!!

2009. nov. 30. 16:36
 63/80 anonim ***** válasza:
65%
Apám rám és a tesómra is ugyanennyi gyerektartást fizet.Van neki vmi uj nője,akitől most született mega gyereke,a fél tesónk. A sors fintora h őt is nem rég bocsátották el,és csak álláskeresési segélytt kap. anyukám persze követeli a 20 ezer ft-t ránk,de apu nem tudja oda adni,mert albérletben laknak. Mikor dolgozott,akkor is csak 67 ezret kapottakkor megmaradt neki 47 ezer ft-az az albérletre volt elég. Kaját mindig az uj nő vett,meg a számlákat is ő fizette. Anyám veri a tamtamot h adja oda apu a pénzt mert nem tudunk mi mit enni. Vagyis ő nem tud miből cigizni az uj faszijával,mert mi mindig a mamánál eszünk. Apu egyszer már el akart perelni minket anyutól,csak a bíróság nem engedte,mivel apunak nincs saját lakása-naná h nincs mivel váláskor oda adta anyunak
2009. nov. 30. 17:23
 64/80 anonim ***** válasza:
63%

A bíróság általában 20%os gyerektartást ítél meg,ha 2 gyerek van 40%ot.Mivel született még egy közös gyerek is és az apának max 50%a mehet rá a gyerektartásra a fizujának,így az gyerekenként 17%!

Vagyis 34% a másik házasságból való gyerekeknek!

Az mondod ez eddig 20.000Ft volt!

Vagyis apuka fizetése ezek szerint kb 59.000Ft volt havonta,amíg dolgozott!

Szóval nagy valószínűséggel én is erőteljesen le leszek hurrogva,de sz@ros 59.000Ftos fizetéssel én 2szer is meggondolnám,hogy csinálok e 3. gyereket!

BOCS!!!

MARA

2009. nov. 30. 18:34
 65/80 A kérdező kommentje:

Mara!

Igen 60.000 volt a fizetése,de csak a válóper alatt.Előtte peren kívül 50ezret kapott mert a férjem többet keresett,így többet is adott,csakhogy a volt neje ezt kézbe kapta,de a bíróságon letagadta.Nekem ez az első gyerekem,de amint lehet megyek dolgozni ha találok munkát.A volt nejének az fáj hogy most nincs eltartva,mert az új palija rövid pórázon tartja.Én szeretem a másik két gyereket,de a sajátomat kell néznem hisz ő a vérem.Én mindent meg fogok adni neki amint tudok dolgozni.A férjem munkát keres,de sajnos nem talál.Pedig hidd el nem egy seggén-ülő típus!!

2009. nov. 30. 18:56
 66/80 anonim ***** válasza:
52%
Vess magadra ha egy ilyen pasi kellett neked akinek már van mástól is egy kupóc gyereke. Nem tudom sajnálni ezeket a nőket.
2009. dec. 1. 08:55
 67/80 anonim ***** válasza:
26%

tényleg, az a férfi, akinek tönkrement a házassága, de van gyerek lője főbe vagy köttesse le mgát, mert hát annak már nem kell család vagy gyerek!? döbbenten olvasom az egyre primitívebb hozzászólásokat. még Ti is lehettek nagyon szar helyzetben, hasonló jókat várjatok. egyébként ki mondta, hogy 20ezerből kell eltartani azt a 2 gyereket? gondolom az anyjuk is dolgozik, nem? vagy az máris nem számít. nekem is van olyan az ismeretségi körömben, aki pénzes pasival költözött össze válás után, mindenből csak a legjobbat veszi meg, de a gyerektartást elteszi. az éremnek is 2 oldala van, a gyereknek meg 2 szülője. mindenki csak az apát szidja. ha jól emlékszem a hozzászólásokra a volt feleségnek is van vagy lesz 3.gyermeke. ennyi erővel az minek szülte, ha már ezt a kettőt se tudja eltartani? vagy majd az az egy gyerek kap mindent rendesen, mert az ő apja jól keres, a másik kettő meg legyen toprongyos, mert az ő apjuk nem. nálun kis vannak elváltak, vannak új házasságok, van egy rakás gyerek, de teljesen mindegy épp hol vannak, egyformán részesülnek mindenből. mert nálunk nem utáljuk az exeket, sem az új házastárs gyerekeit.

szerintem a párod annyit fizessen, amennyit tud. egyik ismerősöm a beteg szülei mellett nem tud annyit fizetni, mint a törvényben le van írva. persze a gyerekei jól élnek, ismerem őket, mindent megkapnak így is. a volt felesége eleinte pattogott, mire a férfi közölte, ha bíróságra viszi az ügyet, akkor ő azonnal elmegy minimálbéres munkába, amiből megkaphatja a törvényes részt, de az kevesebb lesz, mint amit kap. és tudod mit, igaza van, mert 2 idős embert gondoz egyedül. más is van a világon, nem csak a szegéyn elvált nő gyerekekkel. és minden gyereknek enni kell adni.

2009. dec. 1. 12:57
 68/80 anonim ***** válasza:
49%
bizony 58 komment erre gondolhattál volna korábban is. Most minden csalódott feleség itt éli ki magát és a saját hibáit akarja helyrehozni
2009. dec. 1. 13:25
 69/80 A kérdező kommentje:
Semmi hozzáfűzni valóm nincs,ugy látom megértetted a lényeget.Ja!A volt feleség soha nem dolgozott életében egy napot sem.23 éves és most jön a harmadik.Azért van életcélja...Nem? :) Az ilyen csak szülni tud,hogy ne kelljen dolgozni menni...
2009. dec. 1. 13:29
 70/80 anonim ***** válasza:
50%

Azért azt még mindig durvának tartom,hogy egyesek szerint az exnej a 20.000es gyerektartásból csináltatja a műkörmeit,SZERINTETEK!

Az anyának és apának ha elválnak is 50-50%ban kötelessége ellátni a gyereket!

Ha a Te férjed úgy gondolja,ohgy erre 10.000Ft elég és az anya is csak ennyit tesz hozzá,hát megsúgom,hogy azok a gyerekek egykettőre csont és bőr lennének,betegek,mert a szobájuk kifűtésére se tellene és déluán már 5kor aludnának,mert ugye az áramra se tellene,se Tv előfizetésre,hogy néha mesét nézhessenek,meg egyebek!

Ha maradunk az 50-50%nál az gyerekenként 20.000Ft.Annyiból lehet,hogy túléli a gyerekkorát,de merem remélni nem ez a cél.

Szóval úgy vélitek,hogy az exnej abból a 20.000Ftból csináltatja a körmeit és frizuráját és csak a maradék 10.000költi a gyerekekre és semmi mást?

Az exnejnek sokkal többe vannak azok gyerekek még így is,ezt garantálom.

Nekem is van egy lányom,de én a havi 50.000et is ráköltöm és még ezt se sokallom!

De amit írtal,hogy csak A VÁLÓPER ALATT VOLT ENNYI A FIZETÉSE,ELŐTTE TÖBBET KAPOTT hát azért az is elárul valamit,Ti is okosan csinálnátok!Már bocs!

Teljesen lényegtelen,hogy az exnej sorra szüli e gyerekeket(azt nem mondom,hogy helyeslem) ez az ő dolguk,Nektek meg hogy ha már ennyire képesek voltatok levitetni,hogy havi 10.000-10.000Ft,legalább azt fizessétek ki!

Jószándékkal mondjuk,hogy a kajájukat fedezi.De ott van még a rezsiköltség,maj az ovóda,iskola,tovább tanulás,kell majd nekik idővel zsebpénz,csini ruci,különóra,egy kis szórakozás!

Erre Ti fel vagytok készülve!

Mert nem hogy 20.000,de 100.000ft is idővel kevés lesz rájuk!!!

MARA

2009. dec. 2. 06:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!