Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem előző feleségének fizet gyerektartást, megállapítottak gyerekenként 10-10ezret, ez eddig nem is volt probléma, csakhogy megszűnt a munkahelye. Szociális segélyen van. Ha bíróságra megyünk, van esély a csökkentésre?
10:45
11:45
12:29
..ki mondta h a volt feleségnek nincs rendes munkahelye?
Képzeljétek sokáig apu 2000 ft ot adott..azt is csak azért hogy költsem el..gyerektartást nem fizetett..anyuéknak van munkahelye ..és lááám még élek :)))))))..és mindig volt fűtés.víz.villany és kaja az asztalon mire hazaértem :P
pénzéhes dögök!
13/l
A 10-10ezret ahogy a kérdésből értelmezem, bíróság határozta meg, szóval valószínűleg eddig se lehetett fényes keresete az apának, és feltételezem, hogy nem akar sokáig munkanélküli lenni, és nem szándékosan veszítette el a munkáját, hogy ne kelljen fizetni. Aki ilyent feltételezne, az nem volt még munkanélküli.
Szerintem anyukával is beszéljetek, mert jobb, ha tőletek tudja meg, mint ha levélből értesülne, hogy csökkentették a pénzt. Beszéljétek meg, mit tudtok vállalni így, és ha tud, segítsen ő is munkát találni.
Munkanélkülinek lenni rossz, szerintem ezt mindenki tudja, aki valaha volt munkanélküli és nem bántja azt, aki erre a sorsra jut.
szerintem csökkenteni fogják. szerintetek miből fizesse ki? a szociális segélyből? nyilván keresni fog munkát. majd ha ti férjeitek lennének hasonló helyzetben nektek se tetszene, hogy 28ezerből kell 20ezret kifizetni.
a gyerektartás összege törvényileg meghatározott, nyilván az aktuális fizetéstől függ. lehet mondani, hogy kevés, de akkor a fizetés is kevés. ha együtt lennének még az előző feleségével, akkor sem kerülne több a gyerekre egy ilyen helyzetben.
talán azoknak kéne nekiseni, akik tudnának fizetni, de nem akarnak, nem pedig annak, aki amúgy fizet rendesen, csak átmenetlieg gondjai vannak.
12,37,bocs nem tudtuk,hogy egy kis hülyegyerek ugat bele a felnőttek témájába,Szóval,takarod babázni,a szádat kezedet pedig evésre és sűrű bocsánat kérésre használd!!!
10ezer ft pedig semmi egy gyerekre,mégis milyen apa milyen ember aki így képes gondoskodni a gyerekeiről,de ennek ellenére csinált még másik nőnek is???Oké,hogy munkanélküliség meg minden,valóban nehéz megélni,ezt mi is tudjuk nagyon jól.Az én férjem 1 éve munka nélküli,én gyesen vagyok mégis el kell tartanunk a 3gyerekünket,nem mondhatjuk sem azt,hogy nem fizetünk ovit sulit,sem azt,hogy nem ehetnek fürödhetnek...stb...De kénytelen apa megoldani,hogy legyen pénz.Diplomás emberről van szó,aki elvállal ezekben az időkben bármilyen munkát amíg nem talál rendeset,hogy megéljünk a gyerekekkel.Szóval ha apuka kicsit is törte volna eddig is magát,akkor nem szúrja ki 10000ft-al a gyerekei a szemét.Azért ebből lehet következtetni a jellemére nem??!!
12:46
Sztem nem csak nekem kéne megválogatnom a szavaimat.Nem vagyok inteligenciahiányos hülyegyerek :)))
de figyelj máár..ako aztmodja hogy "10000 ezer ft-al akarod kiszurnai a gyereked szemét?"
az szted mi?meg h süljön le a pofájáról a bőr mert ilyen keveset fizet..mert szerintem egy pénzéhes dög :P
ezt főleg a 10:45 ösre értettem.
és egyébként is arra akartam felhívni a figyelmeteket hogy senki nem mondta hogy a volt feleségnek nincs munkája és hogy ebből a 20ezerből kellene eltartania a gyerekeket
de megneveltek a szüleim :)
én meg téged sajnállak :))))
ma 13:20
Rég kinőttem a babázásből..attól hogy te ennyi idősen babáztál nekem nem muszály ^^
és egy 13 éves nem szólhat bele ?
érdekes hogy mindenki csak azt a kijelentésemet látta meg h pénzéhes dögök.
és ne mond azt nekem h takarodj mert így a kutyával se beszél az ember..
de gondoljatok már bele hogy az apuka nem vszinű hogy 120.000 ezret keresett és csak 20000 ezret fizetett a gyerekekre hanem 50-60 ezret..abból 20 ezer ft
30-40 ezer..mire elég az is? főleg ha most segélyen van és a család eltartására meg 8000 ezer maradna
ti szerintem tipikusan azok vagytok néhányan aki 28 ezerből 20ezret elkérne mert kell a gyerekekre,de azt nem venné észre hogy közbe a férja a gyereke és a felesége maradna éhen.8 ezerből!!!
és sajnálom ha vkit megbántottam..de kicsit elfogult vagyok :)
egyébként meg lássátok már be hogy igazam van és ne kössetek belém..ennyire fájdalmas ez?
sztem az apa ha tehetné milliókat fizetne havonta a gyerekek után csak hogy télleg ne szenvedjenek semmiben hiányt..de nem teheti !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!