Nekem van problémám a 4770 es ati radeon hd-vel. Amennyiben nem hardare hiba (amire megvan az esély), akkor az lehet még probléma, hogy a catalystet nem tudom feltelepíteni?
Figyelt kérdés
Végigmegy az installálás, rákattintok a befejezésre, és csont üres a mappa. Javaslatok?2010. máj. 4. 20:03
1/5 anonim válasza:
sose azt nézd azt nézd h mennek e a játékok felismeri e a drivert ne a mappával legyél elfoglalva lehetnek rejtett file-ok is ;)
2/5 A kérdező kommentje:
nem rejtett fájlok, nem mennek a játékok, és szarrá laggolja az agyam.
2010. máj. 4. 20:13
3/5 anonim válasza:
hát próbáld nem a gyári CD vel telepíteni hanem tölts le 1 et én is a netről szedem
4/5 anonim válasza:
előzök vagyok segítek:
Azon belül keresd a
ATI Radeon™ Video Card Drivers
és lehetőleg a
Full Catalyst Software Suite (Recommended)
és ott válaszd ki a rendszerhez tartozót
PL Windows 7 64Bit-es hez kell
Vagy Xp 32Bit-eshez
;)
5/5 anonim válasza:
ja igen ha felment de mégsem működik mindig töröld le mert ha rátelepíted az okozhat ilyen hibát
szóval takarítsd le a gépedről és úgy tedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!