Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a gyermekem apjától, de nincs erőm, kikészültem?
Figyelt kérdés
3 éve jöttem össze a férjemmel,(egy hatalmas volt szerelem után amiben már babaprojekt volt),összeköltöztünk és gyereket akartunk,talán ezt a vágyat mindketten az előző kapcsolatunkból hoztuk,majd mikor rádöbbentem hogy nem lesz ez így jó és el akarom hagyni kiderült hogy terhes vagyok.ez az én hibám tudom,hogy olyan embertől vállaltam gyermeket akit nem ismertem eléggé. Terhességem alatt végig veszekedtünk,de úgy voltam vele adjunk meg a gyereknek mindent amit tehetünk,hozzámentem pocakkal,közös lakás.Másfél éve született a fiam,de azóta napról napra csak rosszabb minden. állandóan veszekszünk,gusztustalanul beszélünk,a gyermek fogantatása óta nem tudok hozzáérni a gyermekem apjához,mert nálam ez lelki alapon működik,és utálom ha csak megpuszilja az arcomat is.iszik hétvégente,ami idiótává teszi,és notórikus hazudozó.semmiben nem egyezünk.összeszedtem a papírokat a váláshoz,de széttépte az összeset.édesanyám nem akar erről tudomást venni,csak azt mondogatja hogy el kell fogadni a helyzetet,csak jobb a gyereknek az apjával,meg kéne tanulnom máshogy hozzáállni a férjemhez,nem hiszi el hogy 2 éve nincs szexuális életünk miattam.párom szülei bejelentették ha elválok az egyszem fiuktól (amúgy a férjemnek már van egy gyereke),elperelik a lakást a fejem ( és az unokájuk) fölül.gazdagok.voltam jogásznál és nem tudják csak fenyegetőztek.de amit akkor átéltem,amíg azt nem tudtam biztosra,hogy nem vehetik el a fél lakásom...1 hónapja nem állok velük szóba és látni sem akarom őket egyenlőre. Az unokájukat láthatják,akit utcára akartak tenni...voltam pszichológusnál,tele vagyok félelemmel,tudom hogy lépni kell,de kegyetlen fél év elé nézek ha beadom a válást.így meg életem legboldogtalanabb időszakát élet át,ahol a napi gusztustalan beszédtől sérül a gyermekem,és ezt se tudom megbocsájtani magamnak,hogy a saját felelőtlenségem miatt,hogy így vállaltam gyermeket,ő nem fog az apjával felnőni.most is sírok,kedvem nincs takarítani,főzni,össze vagyok törve,és a férjem csak azt vágja hozzám,hogy mit hisztizek...2013. dec. 23. 11:58
21/29 anonim válasza:
Bocs mindenkitől,de ez a fél év honnan jött???Ha apuci,már széttépte a papírokat,akkor ha válás lesz,az évekig elhúzódhat,ha csak nem kapitulál valamelyik a legelső per alkalmával.Mert apuci a leírottak alapján nem fogja hagyni magát,az tuti!Nekem csak a gyerek újra elhelyezési 3 évembe telt!Iszonyatosan le van terhelve a bíróság,sorban állnak már az ex párok,az utcán,hogy mikor kerül már rájuk is sor?!Nem akar hozzám jönni valaki,bulizunk egy jót,megcsináljuk a gyereket és vissza vesszük a szép gúnyánkat és elválunk!Nos nem így működik?
22/29 A kérdező kommentje:
a gyermek természetesen nálam marad,velem lesz,ez nem kérdéses.nincs szükségem tanúkra,hogy bizonyítsák azt,hogy velem maradhat a gyermekem,de ha kell hetente járok babamama tornára,amit a védőnőm tart,ha valami gond lenne a fiammal azt látná,mert elég lelkiismeretes,valamint engem még nem látott senki ittas állapotban az utcán az elmúlt 3 évben,ellentétben a férjemmel,aki a gyereket is beviszi a kocsmába azzal a címszóval hogy lemennek a játszótérre. Mindenkivel előfordulhat,hogy olyan dolog történik az életében,amit nem tud szakember nélkül feldolgozni,nem gondolnám,hogy a bíróság azért,mert elmentem pszichológushoz egy szakember véleménye miatt,nem nekem ítélné a gyermekemet.amúgy a doki gyógyszert sem írt fel,mert az élethelyzetemmel van gond,amit meg kell oldanom,nem lát ezen kivül problémát.amúgy meg csalódás volt a doki,mert a könyvet böfögte vissza,nem mondott semmi olyat,amit ne tudtam már volna:/ köszönöm mindenki jószándékú gondolatát,ünnepek után beadom a válópert.
2013. dec. 26. 12:46
23/29 anonim válasza:
Látom megtaláltad a két stabil lábad:)!Tudod miért kell tanú?Mert ez a válás egyoldalú,gyerekelhelyezés stb...Hosszú pereskedésre számíthatsz.Így engedned,kell sokat,hogy ezt kiküszöböld,de mégis mindened megmaradjon!Hajts a 200%-ra,abból lealkudják a te 100%-os sikeredre,egyszóval TE engedtél!Olyan,hogy beviszi a kocsmába,na ne már...Velem is próbálkoztak,mert én is a játszótérre vittem, de hazafelé a gyerek vattát köpött és beugrottunk egy kólára.Na erre van-e tanúd?Hogy másfél éves gyereked bedobja egy sarokba amíg apuci piál?!Pszichológus nem hinném,hogy gyógyszert írna fel,csak megfigyeli,hogy mi bajod is van.Most,hogy segítettem az előzőekben,nehogy azt hidd,hogy bemész a bíróságra és 10 perc alatt mindent viszel és mosolyogva jössz ki.Tudod anyuka gyesen van míg apuka pörög ezerrel,hogy a megélhetést biztosítsa,ezt a stresszt le vezeti 1-2 sörrel és ez már egy támadó felület?Anyukának ez nem tettszik és jöhet a válás...Sok gyesen lévő anyuka azon kattan be,mert be van zárva 2-3 évig a gyerekével.A férfit meg le kell köpni,mert egyszerűen nincs ideje,hogy foglalkozzon vele.Remélem a jogászok is olvassák ezt!Nekem se volt időm arra,hogy napokig tologassam az utcán,hanem szétgüriztem magam,még szilveszterkor is,hogy mindent megadjak a családomnak.És itt egy újabb támadó felület,hogy "soha" nem foglalkoztam vele!Ezért segítek a normális apukáknak!Szörnyű az első mondatod,azt nem te döntöd el.Kezd megreformálódni,hidd el ez foghíjas törvény,hogy "mindig az anyáé a gyerek"!Nagyon gondold végig,hogy mi lesz az indokod,az egyoldalú válásra,mert ez a te döntésed!Megvert?-Hol a látlelet?Iszik?-Na és,mit és mennyit, veszélyezteti vele a gyereket?Csúnyán beszél veled?-Idézz!Ha kimondod a szavakat,elmeszelnek...Azt hittem más vagy,mint a többi!Na de azért a helyes ítéletben bízok!Még valami,hazugságra nem lehet alapozni,ha azzal próbálkozol,mert annak nincs alapja!Csak az igazat mindig!És sok sikert,annak a félnek,akinél jobb helyen van a gyerkőc!
24/29 A kérdező kommentje:
3 hozzászólásból ne ítélj meg utolsó.nem ismersz.én voltam a problémámmal jogi tanácsadáson a bíróságon,kétszer,mindkétszer azt mondták hogy nem kell ügyvéd,csak azt amit és ahogy nekik elmondtam,úgy tökéletes lesz.azt mondod ne hazudjak. ALAP hogy az ember nem hazudik.nem kérek többet se kevesebbet,mint amit a jog ír.igyekszem kultúráltan megoldani,ha nem muszáj nem fogok tanúkat beidéztetni,hisz az amúgy sem rózsás viszonyt nem rontanék tovább,hisz a jövőben ugyanígy napi szinten szeretném ha tartaná a kapcsolatot a gyermekkel.
2013. dec. 28. 10:50
25/29 A kérdező kommentje:
vannak anyukák akik bedepiznek otthon bezárva a gyerekkel,na ez nem én vagyok.én bárcsak még itthon maradhatnék mert IMÁDOK itthon lenni vele,jövünk megyünk,ha olyan kapcsolatom lenne még 2 gyereket szülnék.a másik a pia. Felőlem ihatna minden nap 1-2 sört.ha nem hazudna a pofámba mindig, hogy nem ivott,azt hiszem ez lesz a fejfájára írva ha meghal,hogy "de nem ittam!" na meg vannak emberek akik szarfejek lesznek ha isznak,vállalhatatlan idióták.ez sem áll messze gyermekem apjától. Szóval ha kultúráltan meg tudna állni 1-2 sör után és nem vágná már ennyi is fejbe ihatna.még vennék is itthonra. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy szar alak és én meg tökély vagyok,mert tudok magamra is rosszat,rá meg jót írni.
2013. dec. 28. 12:40
26/29 anonim válasza:
Az én helyzetem is hasonló, nálunk is megy a fenyegetőzés és az én szüleim sem vesznek komolyan. Nem hiszik, hogy egyedül is képes lennék eltartani magunkat (nekem 2 gyermekem van).
27/29 anonim válasza:
Azért az ügyvédet csak fontosnak tartom, az, hogy neked igazad van, - egy érzelmi, vagy erkölcsi dolog, a válás, és vagyonmegosztás meg jogi kérdés.
28/29 A kérdező kommentje:
ha a férjem se fogad ügyvédet (mínuszba van a családi kassza,kizártnak tartom),akkor én se. Köszönöm a segítő hozzászólásokat.
2013. dec. 29. 10:43
29/29 anonim válasza:
ne tedd ami nem megy azt nem kell erőltetni nagyanyáink sok nyomorú évet húztak le rossz férjeik mellett végig szenvedték ők is meg a gyerekek is és tele lettek lelki sérülésekkel egy részeges kötekedő ember meg pláne kárt okozz bennük ,én egy ilyen mellett nőttem föl tönkre tette az anyámat engemet is mert a traumákat sosem tudtam föl dolgozni, és sajnos a világ pont ilyenkor nem ért meg minket az idősek nem eléggé fejlettek erre az ő korukban nem volt választásuk vagy ha volt is nem mertek lépni...ha van rá módod lépjél ki ebből a kapcsolatból mert különben tovább örökíted azt amit látnak a gyerekeid és az ő életükbe is belép majd egy erőszaktevő vagy ami a rosszabb ők lesznek azok és sajnos a fiuknál nagy az esélye rá...amilyen a minta olyan lesz a gyerek..nekem nincsen rá módom sajnos és nem tudom meddig kell szenvednünk még a jó isten segítsen meg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!