Kikészültem! Pénteken érettségizem és szinte mindent elfelejtek, amit meg még megkéne tanulnom egyáltalán nem bírom! Semmit nem jegyzek meg belőle! Mit csináljak? Nem akarok megbukni!
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 18:56
1/3 anonim válasza:
Először is ne izgulj annyira, mert akkor biztos a csőd. Másodszor ne görcsösen magolj, csak lazán olvasgasd az anyagot, hidd el, megragad, és amikor kell, fel tudsz idézni MINIMUM annyit, hogy meg ne bukj.
2/3 anonim válasza:
FIgyelj, velem hasonló volt kb 3 hete.. csak nem érettségi anem történelem TZ volt.. de 12 anyagrészböl.. azt tanultam 2 hete.. míg a TZ elötti napon hírtelen elfelejtettem mindent.. mert annyi anyag zsúfólódott a fejembe.. regge, délben, este tanultam.. aztán eljött a TZ.. azt hittem semmit nem tudok, mert úgy éreztem semmi nem jut eszembe.. kikészültem én is kicsit.. és tessék 3asra írtam majdnem 4 esre ((az oszt legjobb tanulója is 3 as ra írta.. szval nem olyan rossz az.. :) )) csak nyugodj meg.. ne stresszelj.. menni fog az.. csak ne hamarkodd el mindent gondolj át 2x.. nekem segített..
3/3 anonim válasza:
Megbukni 100% hogy nem fogsz,ha már mondasz valamit.Nálunk az elnök úgy kezdte a beszédet,hogy innen senki sem fog elmenni érettségi nélkül,még akkor sem ha nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!