Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a gyermekem apjától, de nincs erőm, kikészültem?
A volt férjem egyedül nem ivott, az összes többi hasonlít. Már nem bírtam hozzáérni, folyton elégedetlen volt az élettel, mindig más volt a hibás, a kapott lehetőségekkel nem tudott élni, és sokszor ordibált. 7 éves volt a gyerek, mikor besokalltam, és elváltam. Szüleim meglepődtek, mert nem panaszkodtam nekik, apa nem mondott véleményt, de végig támogatott, exem annyi durvaságot vágott az ő fejükhöz is mikor rájött, hogy mellettem állnak ki, hogy anyám addig se kedvelte, de akkor meggyűlölte, az ő anyja szerint egy asszony szoknyája sok mindent eltakar és mit képzelek én. Eredmény: elváltam, gyermekem napról napra nyíltabb és kiegyensúlyozottabb lett, holott őt imádta az apja (ma már megfeledkezik róla), a hangos beszédtől a mai napig fél. Hiába nem veszekedés, csak hangosan beszélgetnek, nevetnek, akkor is.
Szüleid véleményével ne foglalkozz, mint ahogy már előttem is írták, inkább kettesben, de nyugiban, mint hármasban, de rettegésben. És egyszer jön az igazi is, aki mellett minden tökéletes lesz. Tudom, tapasztalat.:))
Fel a fejjel és boldog karácsonyt! A pici miatt szedd össze magad és készülődj!!! Ő megérdemli.
ez évek alatti Saját lépéseid eredményei ahogy most állsz.
1. nem szakítás amikor baj van
2. gyerek megtartása
3. férjhez menni hozzá
4. együtt kialakított fedél a fej fölé ezzel anyagi függőség
szóval egyfolytában akaratod ellen mentél.
a válasz egyszerű. ugyanígy fel kell építeni egy stratégiát, csak épp önmagad szeretetével. évek alatt szépen kiforrja magát, ahogy ez is, és előtted fog állni a boldogság.
szedj össze magadnak vázlatpontokat és ne akarj mindent most vagy sohára tenni, mint pl válás, meg költözés. szépen csak kezdj el lépegetni a jó felé. ahogy eddig is tetted a rossz felé.
ha az sikerült, ez is fog!
*és az nem baj ha csak egy lépést látsz csak mindig előre. anno sem láttad az összeset hátra.
kövesd mindig azt, amitől jobban érzed magad, ha nem tudod hogyan cselekedj, nézz csak annyit, hogy hogy lennél boldogabb. a szíved mutatja és mutatni fogja az irányt!
Kegyetlen fél év elé nézel, az igen valószínű.
cserébe nyerhetsz egy normális életet, no meg a gyereked is!
Úgy, ahogy az elvált apuka írta: mosolyogva, érzelem nélkül, mintha csak sakkoznál.
A jog érzelemmentes dolog, és legyen ügyvéded!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!