Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok válni a gyermekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok válni a gyermekem apjától, de nincs erőm, kikészültem?

Figyelt kérdés
3 éve jöttem össze a férjemmel,(egy hatalmas volt szerelem után amiben már babaprojekt volt),összeköltöztünk és gyereket akartunk,talán ezt a vágyat mindketten az előző kapcsolatunkból hoztuk,majd mikor rádöbbentem hogy nem lesz ez így jó és el akarom hagyni kiderült hogy terhes vagyok.ez az én hibám tudom,hogy olyan embertől vállaltam gyermeket akit nem ismertem eléggé. Terhességem alatt végig veszekedtünk,de úgy voltam vele adjunk meg a gyereknek mindent amit tehetünk,hozzámentem pocakkal,közös lakás.Másfél éve született a fiam,de azóta napról napra csak rosszabb minden. állandóan veszekszünk,gusztustalanul beszélünk,a gyermek fogantatása óta nem tudok hozzáérni a gyermekem apjához,mert nálam ez lelki alapon működik,és utálom ha csak megpuszilja az arcomat is.iszik hétvégente,ami idiótává teszi,és notórikus hazudozó.semmiben nem egyezünk.összeszedtem a papírokat a váláshoz,de széttépte az összeset.édesanyám nem akar erről tudomást venni,csak azt mondogatja hogy el kell fogadni a helyzetet,csak jobb a gyereknek az apjával,meg kéne tanulnom máshogy hozzáállni a férjemhez,nem hiszi el hogy 2 éve nincs szexuális életünk miattam.párom szülei bejelentették ha elválok az egyszem fiuktól (amúgy a férjemnek már van egy gyereke),elperelik a lakást a fejem ( és az unokájuk) fölül.gazdagok.voltam jogásznál és nem tudják csak fenyegetőztek.de amit akkor átéltem,amíg azt nem tudtam biztosra,hogy nem vehetik el a fél lakásom...1 hónapja nem állok velük szóba és látni sem akarom őket egyenlőre. Az unokájukat láthatják,akit utcára akartak tenni...voltam pszichológusnál,tele vagyok félelemmel,tudom hogy lépni kell,de kegyetlen fél év elé nézek ha beadom a válást.így meg életem legboldogtalanabb időszakát élet át,ahol a napi gusztustalan beszédtől sérül a gyermekem,és ezt se tudom megbocsájtani magamnak,hogy a saját felelőtlenségem miatt,hogy így vállaltam gyermeket,ő nem fog az apjával felnőni.most is sírok,kedvem nincs takarítani,főzni,össze vagyok törve,és a férjem csak azt vágja hozzám,hogy mit hisztizek...

2013. dec. 23. 11:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Mindenki követ el hibákat, nem érdemes állandóan ostorozni magad...anyukád meg egyszerűen hülye. Fogadjunk, ő nem tűrne, csak könnyen beszél, a szája nagy. Ha meg tűrne, akkor nemcsak hülye, hanem elmebeteg is. Gusztustalan nőszemély, hogy nem áll melléd ilyen helyzetben, undorító...én vele sem állnék szóba soha többé. Ettől a férfinak nevezett elkényeztetett nyommertől meg mindenféleképpen válj el, mielőtt tönkretesz téged és ezáltal a gyereked életét. Mindenkivel előfordul, hogy beleugrik egy rossz kapcsolatba, még velem is volt ilyen, pedig szívből gyűlölöm az olyan típusú embereket, mint akivel egyszer összejöttem és mégis...
2013. dec. 23. 13:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjem egyedül nem ivott, az összes többi hasonlít. Már nem bírtam hozzáérni, folyton elégedetlen volt az élettel, mindig más volt a hibás, a kapott lehetőségekkel nem tudott élni, és sokszor ordibált. 7 éves volt a gyerek, mikor besokalltam, és elváltam. Szüleim meglepődtek, mert nem panaszkodtam nekik, apa nem mondott véleményt, de végig támogatott, exem annyi durvaságot vágott az ő fejükhöz is mikor rájött, hogy mellettem állnak ki, hogy anyám addig se kedvelte, de akkor meggyűlölte, az ő anyja szerint egy asszony szoknyája sok mindent eltakar és mit képzelek én. Eredmény: elváltam, gyermekem napról napra nyíltabb és kiegyensúlyozottabb lett, holott őt imádta az apja (ma már megfeledkezik róla), a hangos beszédtől a mai napig fél. Hiába nem veszekedés, csak hangosan beszélgetnek, nevetnek, akkor is.

Szüleid véleményével ne foglalkozz, mint ahogy már előttem is írták, inkább kettesben, de nyugiban, mint hármasban, de rettegésben. És egyszer jön az igazi is, aki mellett minden tökéletes lesz. Tudom, tapasztalat.:))

Fel a fejjel és boldog karácsonyt! A pici miatt szedd össze magad és készülődj!!! Ő megérdemli.

2013. dec. 23. 13:22
 13/29 anonim ***** válasza:
12-nek nagyon igaza van. Bárcsak az én szüleimnek is ennyi esze lett volna.
2013. dec. 23. 13:31
 14/29 anonim ***** válasza:
12-es leírta a véleményem,tehát én így már nem írom le még egyszer.
2013. dec. 23. 13:40
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 10 év és három gyerek után ment a semmibe, a ház a férjénél maradt, a szülei sem segítették, mégis megtette mert úgy érezte már belehal ebbe a kapcsolatba. Ettől még láthatják a gyerekek az apjukat, és mostanra teljesen korrekt, normális kamaszok lettek. Tudod az sem jobb ha ilyen kapcsolatban nő fel, hiszen ha kettesben nyugodtabban éltek, nincs vita, részeg apa az jobb környezet lehet a gyerekednek. És gondolj bele mi rosszabb: fél éves kínlódás a válás miatt, vagy kínlódás a hátralévő egész életedben..?
2013. dec. 23. 14:11
 16/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket,már rég kérem anyámat,hogy átmenetileg hagy költözzünk oda,amíg a lakást nem adjuk el,de sajnos édesapám ellenzi inkább,nem anyum,apám nagy kényelemben él.amit egy másfél éves gyerek fel is borítana.anyám örlődik (nekem játsza az agyát,hogy nem kell elválni),ha rajta múlva már ott lennénk.tesómnak meséli ezeket,nekem játsza a keményt.
2013. dec. 23. 14:13
 17/29 anonim ***** válasza:

ez évek alatti Saját lépéseid eredményei ahogy most állsz.

1. nem szakítás amikor baj van

2. gyerek megtartása

3. férjhez menni hozzá

4. együtt kialakított fedél a fej fölé ezzel anyagi függőség

szóval egyfolytában akaratod ellen mentél.

a válasz egyszerű. ugyanígy fel kell építeni egy stratégiát, csak épp önmagad szeretetével. évek alatt szépen kiforrja magát, ahogy ez is, és előtted fog állni a boldogság.

szedj össze magadnak vázlatpontokat és ne akarj mindent most vagy sohára tenni, mint pl válás, meg költözés. szépen csak kezdj el lépegetni a jó felé. ahogy eddig is tetted a rossz felé.

ha az sikerült, ez is fog!

2013. dec. 23. 14:39
 18/29 anonim ***** válasza:

*és az nem baj ha csak egy lépést látsz csak mindig előre. anno sem láttad az összeset hátra.

kövesd mindig azt, amitől jobban érzed magad, ha nem tudod hogyan cselekedj, nézz csak annyit, hogy hogy lennél boldogabb. a szíved mutatja és mutatni fogja az irányt!

2013. dec. 23. 14:41
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
33 éves férfi vagyok!Ezt letisztáztuk.Pernyertes apuka vagyok,tehát a hibáid,ha válásra készülsz!Ez:"voltam pszichológusnál,tele vagyok félelemmel"!Ezt ha így előadod,akkor vége a dalnak!Egy pert erősen és érzelem mentesen lehet csak megnyerni!Ha egy pillanatig is mutatod,bárkinek a gyengeség jelét eltaposnak!Rád fogják,hogy alkalmatlan vagy a gyereknevelésre,hisz ki tudja miért,de pszichológusnál jártál.Ok-okozatot nem fogják vizsgálni!És ha tovább kínzod magad,akkor csak rosszabb lesz!Első lépés számold meg a lábaid!2 igaz?Annak stabilnak kell maradnia,hogy ki ne rúgják alólad...Második:Mosolyogj folyamatosan,mert aki így tesz annak a fejébe nem lehet bele látni.(Vajon mire készülhet)>Így ő fog az őrületbe menni nem te!3 légy ravasz,járj túl mindenki eszén!4 Se bosszú,se harag semmi nem lehet most!5 Az elhidegülést most azon nyomban elkezdheted!6 Szerezz minél több tanút,még a per beindítása előtt!Stb!!!Ezt ész nélkül nem lehet lejátszani!Mielőtt valami kotnyeles mariska leszólna,akkor az olvassa el vagy százszor,mert SEGÍTEK!Pedig nagyon a bögyömben,van a sok arcoskodó 99%-al neki indulós pernyertes anyuka,de ez más,ezt meg értem!Ha kell a segítségem jelezd!Privát az nem jó,mert bárki írhat a nevedben.Amúgy ha bunkó lennék veled,akkor áh le se írom,mert veled nem csinálom ezt,talán az összes nő közül!Tudod mit? Mosolyogj mert már most nyerő,vagy hogy egy "mindig az anyáé a gyerek" ellenes melletted áll!A többi benyögése nem fog meghatni!Minden jót, és boldog karácsonyt a gyerekednek!!!
2013. dec. 23. 21:38
 20/29 anonim ***** válasza:

Kegyetlen fél év elé nézel, az igen valószínű.

cserébe nyerhetsz egy normális életet, no meg a gyereked is!

Úgy, ahogy az elvált apuka írta: mosolyogva, érzelem nélkül, mintha csak sakkoznál.

A jog érzelemmentes dolog, és legyen ügyvéded!!!!

2013. dec. 24. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!