Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, nem megy, válni akarok?
1. A nagy rózsaszín köd minden kapcsolatodban el fog múlni idővel, hogy ez 2-3 év vagy 8 év után következik be, nem lehet tudni, de előbb utóbb bekövetkezik és a mély szeretet, tisztelet váltja fel jó esetben. Na ez a hosszú házasság titka.
2. De ha Te ennyire nem szereted, veszekedések vannak, sírsz, kiborulsz, az válóok.
3. A gyereknek is a nyugodt kiegyensúlyozott otthon, légkör a jó, nem a feszültséggel teli álkapcsolat.
Tehát a megoldás a válás nálatok, de ne hidd, hogy a következő kapcsolat sírig tartó rózsaszín ködöt fog hozni!
Miért szültél gyereket, ha nem szereted a férjed és valami álomvilágban éltél? Mi bajod a férjeddel? Csak meguntad?
Nem értem az ilyen nőket, mint te.
Ha elválsz, neked akkor sem lesz jobb, de a gyereknek sokkal rosszabb.
Dehogynem lesz jobb :) nem kell szexelnie a férjével.
Kérdező megértelek. nekem is volt egy kapcsolatom, másfél évig tartott. nyilván ez kevesebb idő, de én is úgy éreztem hogy nem szeretem, csak mint a testvéremet. Ahogy te írod. Egyébként mindenben megfelelt a srác, de mégsem éreztem hogy vele kellene élnem. Én szakítottam, mert nem akartam úgy hozzá menni hogy nem szeretem. Azóta jó barátok vagyunk. Együtt él valaki mással és született egy nagyon aranyos gyerekük. A lánnyal is jóban vagyok. Sokszor napi kapcsolatban vagyunk.
Lényeg hogy mindketten jobban jártunk. De hozzáteszem, a srác nem fenyegetett hogy megöli magát, mert egy intelligens férfi, és ő is tudja hogy neki sem szabad erőltetni semmit amit a másik nem szívből csinál. Ha olyan lett volna mint a te férjed, akkor szerintem előbb elhagytam volna. Nyilván gyerekkel más, meg sajnos ezekből számíthatsz is rá, hogy a gyerekkel fog zsarolni. Még azt is kinézem belőle hogy megfenyeget hogy nem adja vissza neked a gyereket...
Viszont szerintem felesleges vele veszekedni. Miért veszekedsz? nem értem. És miért sírsz? azt se értem. Ha egyszer nem megy meg kell mondani és pont. Mit lehet ezen veszekedni? Ha meg nem hagy elmenni, vagy nem akar válni, és látszik hogy bolond, akkor válts nyitott kapcsolatra, keress egy hapsit, és ha megvan az új férjed, akkor húzz el a gyerekkel, és hagyd faképnél a mostani férjed. Ha bolond meg fenyegetőzik, csak akkor tedd ezt. szerintem.
Szóval döntsd el, és ehhez tartsd magad. Sok sikert!
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!