Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el, nem megy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, nem megy, válni akarok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, két éve hazasok. Nem volt még ilyen hosszu kapcsolatom, és nem tudom, hogy termeszetes- e,hogy úgy szeretem, mintha a testvérem, vagy barátom lenne, de nem szerelemmel. Minden kapcsolat ilyen ennyi év után, nem tudom. Én nem igy gondoltam, jo az elején szerelem és rózsaszin köd, de hogy utánna csak ennyi legyen. Nem tudok már vele lenni, csak sokszor már azért csinálom, engedem, hogy hagyjon béken, nekem nem esik jol. Viszont már el akartam valni, pár honapja, de megbeszeltük, hogy adunj még egy eselyt, hátha, főleg úgy hogy van egy gyerekünk. De sajna ő azt latja,hogy sok a veszekedes, allandoan sírok, és nem tudom, hogy ez vagy az, hogy nem látja az apját, melyik jobb döntés.
2013. okt. 19. 05:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem egyszeru. Sajat tapasztalatbol azt mondanam (gyerekkent), hogy jobb ha elvalnak a szulok mint a folyamatos stressz. Persze ha meg elvaltak volna idoben a szuleim akkor meg lehet maskepp gondolnam... nem egyszeru. De megis azt mondom, hogy jobb a nyugodt legkor mindenkinek, ha meg nehez is az elejen. Arra kell gondolni csak par honap rossz aztan valoszinuleg mindenkinek jobb lesz. 33/F
2013. okt. 19. 05:43
 2/13 A kérdező kommentje:
De mikor közöltem, akkor azt mondta, előtte sem volt, utánnam sem lesz senkije, és lehet, hogy nem is fogja bírni egyedül, nélkülünk es csinál valamit magával. És nem szeretném ezt egesz eleten keresztül hordozni. De most igy boldogtalanságban, de maradjak a gyerek miatt, es sajnálatbol, az egeszsegem is ramegy.Bar tudom nekem sem lesz egyedül a gyerekkel könnyü, és kinek kellek majd igy.
2013. okt. 19. 06:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Váltsatok nyitott kapcsolatra.
2013. okt. 19. 07:03
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

1. A nagy rózsaszín köd minden kapcsolatodban el fog múlni idővel, hogy ez 2-3 év vagy 8 év után következik be, nem lehet tudni, de előbb utóbb bekövetkezik és a mély szeretet, tisztelet váltja fel jó esetben. Na ez a hosszú házasság titka.

2. De ha Te ennyire nem szereted, veszekedések vannak, sírsz, kiborulsz, az válóok.

3. A gyereknek is a nyugodt kiegyensúlyozott otthon, légkör a jó, nem a feszültséggel teli álkapcsolat.

Tehát a megoldás a válás nálatok, de ne hidd, hogy a következő kapcsolat sírig tartó rózsaszín ködöt fog hozni!

2013. okt. 19. 07:25
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

Miért szültél gyereket, ha nem szereted a férjed és valami álomvilágban éltél? Mi bajod a férjeddel? Csak meguntad?

Nem értem az ilyen nőket, mint te.

Ha elválsz, neked akkor sem lesz jobb, de a gyereknek sokkal rosszabb.

2013. okt. 19. 07:26
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Dehogynem lesz jobb :) nem kell szexelnie a férjével.

Kérdező megértelek. nekem is volt egy kapcsolatom, másfél évig tartott. nyilván ez kevesebb idő, de én is úgy éreztem hogy nem szeretem, csak mint a testvéremet. Ahogy te írod. Egyébként mindenben megfelelt a srác, de mégsem éreztem hogy vele kellene élnem. Én szakítottam, mert nem akartam úgy hozzá menni hogy nem szeretem. Azóta jó barátok vagyunk. Együtt él valaki mással és született egy nagyon aranyos gyerekük. A lánnyal is jóban vagyok. Sokszor napi kapcsolatban vagyunk.

Lényeg hogy mindketten jobban jártunk. De hozzáteszem, a srác nem fenyegetett hogy megöli magát, mert egy intelligens férfi, és ő is tudja hogy neki sem szabad erőltetni semmit amit a másik nem szívből csinál. Ha olyan lett volna mint a te férjed, akkor szerintem előbb elhagytam volna. Nyilván gyerekkel más, meg sajnos ezekből számíthatsz is rá, hogy a gyerekkel fog zsarolni. Még azt is kinézem belőle hogy megfenyeget hogy nem adja vissza neked a gyereket...

Viszont szerintem felesleges vele veszekedni. Miért veszekedsz? nem értem. És miért sírsz? azt se értem. Ha egyszer nem megy meg kell mondani és pont. Mit lehet ezen veszekedni? Ha meg nem hagy elmenni, vagy nem akar válni, és látszik hogy bolond, akkor válts nyitott kapcsolatra, keress egy hapsit, és ha megvan az új férjed, akkor húzz el a gyerekkel, és hagyd faképnél a mostani férjed. Ha bolond meg fenyegetőzik, csak akkor tedd ezt. szerintem.

Szóval döntsd el, és ehhez tartsd magad. Sok sikert!

35/N

2013. okt. 19. 07:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem rossz ember, csak egyszerüen nem megy. Elhidegültem.Mar az sem esik jol ha simogat, megéirint, megcsokol. Azt mondja látja rajtam, hogy valami nincs rendben, de ő nem akar válni, a gyerek miatt muszáj maradnunk, na meg mit mondanak az emberek.
2013. okt. 19. 08:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ha szerintem már nem esik jól neked a közeledése, az nagyon nem jó. Lassan majd undorodni is elkezdesz tőle. Nálunk is voltak hullámvölgyek, mindenütt vannak, de akkor sem éreztem tehernek a közeledését. Nálunk 5 évig tartott a rózsaszín köd, lányunk megszületéséig, aztán szerintem természetes, hogy egy kapcsolat átalakul.
2013. okt. 19. 08:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Menjetek el egy párterepautához
2013. okt. 19. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést.Nálunk is ez van,csak mi nem veszekszünk,hallgatok,mert nem tudom mit csináljak.Mi 8 éve vagyunk együtt,és nálunk is van egy gyerek.
2013. okt. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!