Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, nem megy, válni akarok?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, két éve hazasok. Nem volt még ilyen hosszu kapcsolatom, és nem tudom, hogy termeszetes- e,hogy úgy szeretem, mintha a testvérem, vagy barátom lenne, de nem szerelemmel. Minden kapcsolat ilyen ennyi év után, nem tudom. Én nem igy gondoltam, jo az elején szerelem és rózsaszin köd, de hogy utánna csak ennyi legyen. Nem tudok már vele lenni, csak sokszor már azért csinálom, engedem, hogy hagyjon béken, nekem nem esik jol. Viszont már el akartam valni, pár honapja, de megbeszeltük, hogy adunj még egy eselyt, hátha, főleg úgy hogy van egy gyerekünk. De sajna ő azt latja,hogy sok a veszekedes, allandoan sírok, és nem tudom, hogy ez vagy az, hogy nem látja az apját, melyik jobb döntés.2013. okt. 19. 05:28
11/13 A kérdező kommentje:
Ma rájöttem, hogy maradok inkább vele, mert gyerekkel nem találnék mást, és igy vagyunk család. Sajnos nekem már nem nagyon szabad váltani, egyszerüen a boldogtalanságra vagyok itélve.És soha nem találom meg az igazit, hiába keresem.
2013. okt. 19. 19:01
12/13 A kérdező kommentje:
Ja és szex nélkül is lehet élni, nem olyan fontos már számomra.
2013. okt. 19. 19:02
13/13 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy nem válsz el mert úgyis boldogtalanságra vagy ítélve, és nem keresed az igazit mert úgyse találod meg és nem baj ha nincs szex, mert az neked úgyse fontos, akkor így is lesz. Boldogtalan leszel, sose találod meg az igazit és sose lesz jó szexben részed. Önbeteljesítő jóslat!
Arra gondolj, hogy boldogság neked is jár, egyedülállóként is helytállsz az életben, gyerekkel is megtalálhatod az igazit, lesz még szerelem és jó szex az életedben. Csak azért mert egy házasság nem jött össze és mert van egy gyerek inkább "lehúzod magad a wc-n" mint nő és maradsz savanyú boldogtalan anya? Bátorság! Bízz magadban, bízz a jövődben, higyj a boldogságodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!