Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok válni a gyermekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok válni a gyermekem apjától, de nincs erőm, kikészültem?

Figyelt kérdés
3 éve jöttem össze a férjemmel,(egy hatalmas volt szerelem után amiben már babaprojekt volt),összeköltöztünk és gyereket akartunk,talán ezt a vágyat mindketten az előző kapcsolatunkból hoztuk,majd mikor rádöbbentem hogy nem lesz ez így jó és el akarom hagyni kiderült hogy terhes vagyok.ez az én hibám tudom,hogy olyan embertől vállaltam gyermeket akit nem ismertem eléggé. Terhességem alatt végig veszekedtünk,de úgy voltam vele adjunk meg a gyereknek mindent amit tehetünk,hozzámentem pocakkal,közös lakás.Másfél éve született a fiam,de azóta napról napra csak rosszabb minden. állandóan veszekszünk,gusztustalanul beszélünk,a gyermek fogantatása óta nem tudok hozzáérni a gyermekem apjához,mert nálam ez lelki alapon működik,és utálom ha csak megpuszilja az arcomat is.iszik hétvégente,ami idiótává teszi,és notórikus hazudozó.semmiben nem egyezünk.összeszedtem a papírokat a váláshoz,de széttépte az összeset.édesanyám nem akar erről tudomást venni,csak azt mondogatja hogy el kell fogadni a helyzetet,csak jobb a gyereknek az apjával,meg kéne tanulnom máshogy hozzáállni a férjemhez,nem hiszi el hogy 2 éve nincs szexuális életünk miattam.párom szülei bejelentették ha elválok az egyszem fiuktól (amúgy a férjemnek már van egy gyereke),elperelik a lakást a fejem ( és az unokájuk) fölül.gazdagok.voltam jogásznál és nem tudják csak fenyegetőztek.de amit akkor átéltem,amíg azt nem tudtam biztosra,hogy nem vehetik el a fél lakásom...1 hónapja nem állok velük szóba és látni sem akarom őket egyenlőre. Az unokájukat láthatják,akit utcára akartak tenni...voltam pszichológusnál,tele vagyok félelemmel,tudom hogy lépni kell,de kegyetlen fél év elé nézek ha beadom a válást.így meg életem legboldogtalanabb időszakát élet át,ahol a napi gusztustalan beszédtől sérül a gyermekem,és ezt se tudom megbocsájtani magamnak,hogy a saját felelőtlenségem miatt,hogy így vállaltam gyermeket,ő nem fog az apjával felnőni.most is sírok,kedvem nincs takarítani,főzni,össze vagyok törve,és a férjem csak azt vágja hozzám,hogy mit hisztizek...

2013. dec. 23. 11:58
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
már megkértem a helyi bölcsit,hogy vegyék be a gyermekem,ez az első lépés hogy el tudjam hagyni.remélem a következő karácsonyom nyugodtabb lesz és valamivel boldogabb.
2013. dec. 23. 12:07
 2/29 anonim ***** válasza:
85%
Mindenképp válj el, a gyereknek még az is jobb, ha egyedül neveled, de kiegyensúlyozott vagy, mintha egy idegroncs és mindennap üvöltöztök. Én így nőttem fel és a saját árnyékomtól is megijedek, ismerek olyat, aki nem is ismeri az apját, mégis teljesen kiegyensúlyozott lett, náluk gyerekkorában otthon nyugalom volt.
2013. dec. 23. 12:08
 3/29 anonim ***** válasza:
83%

Marhajo, hogy a pasik mindent csak hisztinek neveznek.

En is välok jelenleg,nekem sem lesz egyszerü, mert a ferjem nem nagyon akar. Amiota beadtam a väläst, zaklat fenyeget, stb....Pedig nälunk nincs is gyerek.

Legy erös es välj el.A gyerekednek es neked is igy lesz a legjobb.

2013. dec. 23. 12:12
 4/29 anonim ***** válasza:
68%

Időpont ma 12:08

Te nem vagy normális!!!

Kérdező hibázott, mert olyan embernek szült akinek nem kellett volna, főleg hogy már a gyerek előtt is gondok voltak. de nehogy már ezért verés járjon érte, meg ő legyen a rossz?? Mindannyian hibázunk.

Kedves kérdező.

Az első lépéseket már megtetted. Csináld végig a válópert. Nem lesz könnyű, sőt sírni is fogsz pár éjszakát, de gondolj arra, hogy pár év múlva már feledésbe merül, jobb lesz. Semmi sem fog örökké tartani, így a válóperednek is vége lesz egyszer. De legalább új lappal indulhatsz.

Az anyósék fenyegetését meg ne vedd figyelembe. Csak a szájuk jár. Hiába gazdagok a törvény véd téged..

Sőt, nem fogok újat mondani, de a válóper ideje alatt fogsz még a férjedtől hideget-meleget kapni, de ezzel se foglalkozz.. Mosolyogj, mert a mosolyoddal csak őket ingerled..Ne engedd, hogy lássák rajtad, hogy megtörtek.. Ne ad meg ezt az örömet nekik..Kitartás.

2013. dec. 23. 12:15
 5/29 A kérdező kommentje:
azt én is érzem,ha ketten lennék a fiammal meg tudnám teremteni a harmóniát,csak a fiamat sajnálom és nem tudom mikor fogom magamnak megbocsátani,hogy miattam nő fel csonka családban.jelenlegi párom előtt kétkánállal faltam a életet,de most úgy érzem ekkora csalódás után nem kell férfi soha többé az életembe,és csak a fiam érdekel.
2013. dec. 23. 12:23
 6/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztató szavakat,az ember ha nagy szarban van valahogy mindig magányos.annyi nehézsége van az embereknek mostanság,hogy mástól már nem akar negatívumot hallani,így én is csak őrlöm magamba a bánatot.hiába mondom családomnak hogy nem bírok elviselni több bánatot,nem akarnak komolyan venni. Nem sajnáltatni akarom magam,csak nehéz manapság.
2013. dec. 23. 12:32
 7/29 anonim ***** válasza:
Az én szüleim sosem voltak jóban minden nap veszekedtek nagyjából így az egész gyerekkoromban alig mertem megszólalni mert leordítanak nem mondom hogy válj el mert sokat fejlődhet az ember a rosszból is de szét is kaphatja az ember önbecsülését , én elválnék a helyedben de neked kell meghozni az elhatározást
2013. dec. 23. 12:33
 8/29 anonim ***** válasza:
52%

Őszintén mégis mit vártál,ilyen kapcsolatba gyereket szülni és házasodni?

Váljatok el mindenkinek jobb lesz. Lakás fele meg csak akkor jár neki ha házasság alatt vettétek ha előtte is megvolt neked max a felújítási költség fele jár neki.

2013. dec. 23. 12:39
 9/29 anonim ***** válasza:
55%
Babaprojekt... Annyira rondán hangzik :(
2013. dec. 23. 12:43
 10/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem miattad fog csonka családban felnőni, hanem kettőtök miatt. Ezért most már kár őrölni magad, ebből a rossz helyzetből kell a lehető legjobbat kihoznod a fiad és a saját érdekedben. Sajnos a leírtak alapján a válás lenne a legjobb mindenkinek. Légy erős, és próbálj minden jót megadni a kisfiadnak.

Sajnálom, hogy a környezetedben senkitől nem kapsz megértést, de ha egyedül talpra állsz, akkor sokkal erősebb leszel. Muszáj!

Többen írták, hogy inkább kiegyensúlyozott környezetben nőjön fel a kisgyerek, mint két üvöltöző idegroncs mellett. Próbáld menteni ami menthető, és boldog életet teremteni a kisfiadnak. Kitartás!

2013. dec. 23. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!