Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre még nem akarok családot, gyereket, ezért lett vége! Teljesen kikészültem! Mit tegyek?
Én 25 éves vagyok ő 10 évvel idősebb nálam. 5 évig jártunk. Ő már akkor megmondta, hogy már csak komoly kapcsolatot akar, de várni fog rám, míg elvégzem a fősulit. Akkor természetesen még nem érzetem magam érettnek a családhoz, de a legrosszabb az, hogy ez nem változott meg az 5 év alatt. Képtelen vagyok felelősséget vállalni a gyerekek idegesítenek, úgy érzem leszívják az energiámat és nem vágyom rá egyáltalán. Azt hittem, hogy majd úgyis meghozza az "ösztön" és lehet vmikor meg is fog, de még nem érzem késznek magam erre. Arra se, hogy főzzek, mossak a férjem és a gyerekeim után, úgy, hogy közben magam után se tudok rendet tartani! A barátom azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de ilyen bizonytalanul nem vár rám, ő felelősségteljes nőt akar, nem egy "hóbortos főiskolást". Ezt attól függetlenül mondta, hogy közben szerette mindig is a hóbortjaimat. És tudom, hogy tényleg szeret mégis otthagyott. Teljesen kikészültem! Ez már jó 3 hónapja történt, mégis majdnem mindennap sírok, enni se bírok! Mit csináljak, isszonyúan hiányzik, de mégsem érzem kész magam egy családra és fogalmam sincs mikor leszek kész erre. Volt már vki hasonló helyzetben? A szerelem miatt bele kellett volna vágnom vmi olyasmibe amihez semmi kedvem?
Ha lehet csak 18 éven felüliek válaszát várom!
És köszönöm, ha elolvastad!
Te bizony egy hülye nő lehetsz...
25F
pfff...na kössz!
Azért megindokolhatnád, szted mért? Tényleg érdekel!
Nem, semmiképp nem kell olyanba belevágnod! Az mindenkinek csak rosszul sülhet el. A férjednek is, neked is mert még nem akarod, meg a gyereknek is... Én is ilyen vagyok, mint te, nem szeretem a gyerekeket, nem akarok szülni, viszont férjet akarok. Már előre félek, hogy mi van ha életem nagy szerelme akar gyereket. Hát eldönttöttem, hogy akkor persze elengedem, mert nekem nem monhdatják meg hogy szüljek, meg neki sem hogy ne legyen gyereke. De persze próbálok hasonló gondolkozású embert párnak, hogy ne kelljen szétválnunk. Mindig már az elejént elhintem hogy nem pont a gyerekek a kedevenceim. Azon kívül bármit megcsinálok, főzök, mosot, takarítok, férjhez megyek, csal szülni nem akarok.
Igazából nagyon sokat nem tehetsz, próbáld meg elfogadni hogy így történt.
Sokkal okosabb vagy mint azok akik egy gyerekkel akarják megtartani a pasit! Lehet hogy később még összekerültök, ha már szeretnél gyereket, de nem szabad ere építeni, és az is lehet hogy később sem akarsz. Szerintem ez így van jól, és tudom, hogy nagyon fáj, mert velem is most szakított az akibe szerelmes vagyok! Én próbálok mindig jóra gondolni, sok dolgot csinálok magamnak, sosem hagyom magam szomorkodni. És rájöttem hogy a szeretethez nem kell, hogy a másik ott legyen, kedves legyen, vagy a párod legyen! Ez óriási felfedezés... És ott tartok, hogy akárhol bánt meg ő, én nem érzek semmit, csak azt hogy szeretem és nem haragszom. Nekem sokat segített a vonzás törvénye. Szerintem tényleg igaz.
Nagyon bátor vagy, hogy vállaltad hogy még nem vagy kész erre, és ettől nemm leszel rossz ember!
Hát..35 évesen azért érthető, hogy ő már nagyon szeretne családot. Viszont én megértem, hogy Te félsz ettől az egésztől és talán még nincs is kedved hozzá.
Igazából egy nőt sem lehet kötelezni arra, hogy az ő élete a gyereknevelés és a család legyen. Van akinek nem ez a legfontosabb, nem vagyunk egyformák.
Nem egyeztek a jövőbeni terveitek, sajnos ez elég sokszor jelenti a kapcsolatok végét. Neki nem elég azt mondani, hogy várt 5 évet..de még szeretnél mondjuk 3-at. Mert biztos megfordulna a fejében, hogy de hát márt várt Rád 5 teljes évet a semmiért.
Viszont ezt előre láthatta volna, 25 évesen Neked most jó lenne 2-3 évet munkával töltened, később a családalapításban is nagy szerepe lesz ennek. (lásd az új gyes, gyed járandósági feltételek).
Szerintem, ha nem tudsz most megfelelni az elvárásainak ne tedd. Csak azért nem szülhetsz gyereket, mert ő ezt akarja. Neked kell kihordani, megszülni, szoptatni...
Érthető a Te hozzáállásod és az Övé is. De ha a jövőben tervezett dolgaitok nem egyeznek, akkor közös jövőtök biztos, hogy nincs.
Hát figyu. Sztem neki is érthető h ebben a korban már családot szeretne, és azt írtad h ezt az elején is közölte veled. Komoly kapcsolatban leht számítani ilyesmire h valszínűleg előbb-utóbb eljön az ideje ennek is.
Viszont, inkább ne vágj bele olyanba, amit nem akarsz. Minek szülnél? H úgy tekints a gyerekre mint egy koloncra? Csak a gyerek inná meg a levét. Inkább helyesen döntesz akkor, amikor 110%-ban készen állsz erre a család feladatra. Legalább addig is mindent meg tudsz tenni még az életedben amit még megakarsz (buli, haverok...stb) aztán ha majd eljön az ideje vállalsz családot. Tudod, nem akarásnak nyögés meg válás a vége.( Apumék ugyan így jártak és én ittam meg a levét.)
Én is úgy vélem sok volt a korkülönbség, 10 év már egy generáció és most jött ki ez dolog nálatok. Ő már meg akart állapodni és családot alapítani, elvégre mégis csak közeledik az a 40. Te viszont még élni akarsz, a céljaitok itt ezen a ponton külön utakra terelődtek. Szerintem keress magadnak egy korban jobban hozzád passzoló huszonévest, akivel már komoly kapcsolatot lehet kialakítani, de még élvezni szeretné veled az életet.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!