Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre még nem akarok családot, gyereket, ezért lett vége! Teljesen kikészültem! Mit tegyek?
Én 25 éves vagyok ő 10 évvel idősebb nálam. 5 évig jártunk. Ő már akkor megmondta, hogy már csak komoly kapcsolatot akar, de várni fog rám, míg elvégzem a fősulit. Akkor természetesen még nem érzetem magam érettnek a családhoz, de a legrosszabb az, hogy ez nem változott meg az 5 év alatt. Képtelen vagyok felelősséget vállalni a gyerekek idegesítenek, úgy érzem leszívják az energiámat és nem vágyom rá egyáltalán. Azt hittem, hogy majd úgyis meghozza az "ösztön" és lehet vmikor meg is fog, de még nem érzem késznek magam erre. Arra se, hogy főzzek, mossak a férjem és a gyerekeim után, úgy, hogy közben magam után se tudok rendet tartani! A barátom azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de ilyen bizonytalanul nem vár rám, ő felelősségteljes nőt akar, nem egy "hóbortos főiskolást". Ezt attól függetlenül mondta, hogy közben szerette mindig is a hóbortjaimat. És tudom, hogy tényleg szeret mégis otthagyott. Teljesen kikészültem! Ez már jó 3 hónapja történt, mégis majdnem mindennap sírok, enni se bírok! Mit csináljak, isszonyúan hiányzik, de mégsem érzem kész magam egy családra és fogalmam sincs mikor leszek kész erre. Volt már vki hasonló helyzetben? A szerelem miatt bele kellett volna vágnom vmi olyasmibe amihez semmi kedvem?
Ha lehet csak 18 éven felüliek válaszát várom!
És köszönöm, ha elolvastad!
az elefánt nem csak azért nem dugja az egeret, mert nem fér bele, szerintem a lelkiviláguk is különbözik.
keress egy hozzád hasonlót, és keressen magának ő is.
ne sírjál, nem illetek össze, van ilyen. csak az a para, hogy 5 év után derül ki, és az oda van az életedből. de azt úgysem bírod visszacsinálni. :)
F/24
én mint pasi jártam így. 15 év korkülönbséggel. a barátnőmnek a kapcsolatunk elején közöltem, hogy részemről a gyerekprojekt lezárva. mondta, hogy ő sem akar gyereket. aztán 6 év után kitalálta, hogy mégis. aztán jöttek az értelmetlen viták: "neked nem ér meg a kapcsolatunk egy gyereket?" - "neked többet ér egy gyerek, mint a kapcsolatunk?" stb. szakítottunk.
van ez így. semmiféle képen nem szabad szívességből szülni. helyesen döntöttél.
azokat az embereket viszont abszolút nem értem, akik az ilyen éveket elfecsérelt éveknek tekintik. ha jól érezte magát a párjával, akkor miért volt elfecsérelt? ha nem érezte magát jól, akkor meg minek volt vele?
A válasz megírásának időpontja: ma 09:31
bocsi, de nem szabad, hogy "áldozat" legyen. vagy mindketten akarják és akkor rendben, vagy hagyni kell.
ha 10 évvel idősebb nálad, akkor mégis mit csodálkozol???
sok kis fiatal lányka összejön a 10 évvel idősebb barátjával, és hiába mondják nekik h ez nemlesz jó, mert különbözőek az igények, és nemtudtok majd összezsokni, de nem, ő megy a saját feje után, h deee, jólesz, mert szeretjük egymást. aztán ez lesz.
te 25 éves vagy, ilyen korban még nemkell család, megértelek, énis így vagyok ezzel. ő 35...gondolkozz már....
és nem, nemkell belevágnod semmi ilyenbe. a család nagy felelősség, és télleg nem az ilyeneknek való, akik még ennyire távol érzik maguktól.
keress egy korban hozzád illőt, vele nemlesznek ilyen problémáid.
szia. ha ez megnyugtat: én 32 vagyok és most tervezünk gyereket, még 2 éve sem akartam.
a barátodnak ezt meg kéne értenie, és NEHOGY az ő kedvéért vállalj életre szóló felelősséget. sztem 4-5 év múlva megérsz a családalapításra és minden oké lesz.
viszont a barátod szemszögéből is érthető, hogy ő már akarja a babát, szóval valószínűleg más társat kell keresnie mindkettőtöknek:(
szorítok neked! és ismerkedj, sok rendes férfi van a ilágon!
32/L
Ez sajnos a nem tipikus eset.
Két kemény, határozott, FELELŐSSÉGTELJES ember találkozása.
Talán ezért is voltatok ennyi ideig együtt - talán nem nem tudhatom - de vége kellett hogy legyen.
Van hogy mindkét félnek igaza van, nincs itt miről beszélni tovább.
Aki(k) biztos nyert(ek) a döntésetekkel azok a majdani gyerekek!
Az élet ilyen, lehet 10 év múlva Ő elvált lesz, neked meg már a biológiai órád csörömpölni kezd...Ha az útjaitok ismét keresztezik egymást bármi lehet.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:32
nem tudom, hogy te hány éves vagy. de egy dolog tuti: nem korfüggő, hogy 2 ember jól kijön-e egymással vagy nem. olyanról még nem hallottál, hogy hasonlókorúak különmennek a lekülönböző okok miatt? vagy hogy nagyobb korkülönbséggel együtt élik le az életüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!