Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apa tényleg elveheti a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa tényleg elveheti a gyereket? Van rá esélye? Állandó gyomorgörcsben élek!

Figyelt kérdés

A gyerek apja még nem látta a kicsit, aki elmúlt 2 éves. Soha nem akart jönni hozzá. Majd kitalálta, hogy nem az övé. Voltunk a bíróságon is, ahol bizonyosságot nyert, hogy igen. Egy fillért sem fizet. Aztán azt hazudta, hogy nem engedem látni a kicsit. Pedig én hívtam, írtam többször, hogy nézze meg. Nem akarja, mindenhol letagadja, mindenkinek azt mondja nem az övé. Mivel kértem a gyerektartást, ő beadta a gyerekelhelyezés megváltoztatását. Azt mondta (levélben) neki fogják ítélni, mert ő nem dolgozik, a jelenlegi kedvese pedig gyesen van. Ott 3 gyerek van, egy az övé. Így mivel ők otthon vannak és családként élnek ők kapják a kicsit.

Én albérletben lakok, mindene meg van a kicsinek. Szép ruhák, rengeteg játék. Mindig tiszta és egészségesen táplálom. 80ft/fő a jövedelmem. Azt nehezteli, hogy dolgozok, a kicsi pedig bölcsiben. De ha valaki kérdezi még mindig letagadja a gyereket. Egyszer sem látta. "Nem vagyok rá kíváncsi!" Tényleg van esélye? Tényleg ilyenek a magyar törvények? Azért mert én dolgozok elvehetik a kicsit??? Egyszerűen kikészít idegileg!

2013. nov. 8. 16:44
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is minden jót!
2014. máj. 13. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!