Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tölem az apa akár az egyik gyerekemet is?
A bíróság tudni fogja, hogy nem látogatja rendesen a gyerekeket (kvázi nem kíváncsi rájuk), és hogy nincs állandó munkája. Ilyen körülmények mellett nincs esélye, hogy megkapja akár csak az egyik gyereket is.
2013. márc. 22. 09:50
Nincs esélye.
Főképp hogy ekkora gyerekeket már meghallgatnak,és ők biztos nem az apjukat fogják preferálni ha jól gondolom.
2013. márc. 22. 09:57
Semmi esélye sincs! Csak fenyeget téged, mert mást nem tud tenni.
2013. márc. 22. 09:59
Nincs esélye. A bíróságon el kell mondani mindent, és így tuti nem ítéli neki egyik gyereket sem a bíróság. Főleg, hogy nagyon valószínűnek tartom, hogy a gyerekek is veled akarnak maradni...
2013. márc. 22. 10:02
A sértett emberek nagyon tudnak ám szavakkal fenyegetőzni, de olyan mint a szappanbuborék. Hamar szétpukkan.
Nem kell aggódnod. Ha a gyermekeidnek megfelelő életkörülményeket biztosítottál (a leírásod alapján igen) akkor nálad maradnak.
A bíróság nem a szülők hanem a gyerekek érdekeit nézi. Így nagyon ritka alkalommal szokták a gyerekeket szétválasztani (általában akkor ha mindkét szülő és a gyerek is közösen megegyezik ebben)
Arról nem is beszélve, hogy az exed mivel fog a bíróságon érvelni? Hogy tartja el?? Dolgozni megy?? Ha eddig nem tette, szerinted most megteszi?? Az alkalmi melók a strici ábrándok édes kevés lesz hogy megkapja az egyik fiát..
Szóval ne aggódj , nem lesz semmi baj.
2013. márc. 22. 10:03
Esélytelen, hogy a testvéreket szét válasszak.
2013. márc. 22. 10:11
Ha írástudatlan nem hiszem h lesz egy ügyvéd is akivel zöld ágra fog vergődni, esélytelen. Hivatkozhatsz arra is, h még az ellenőrzőjét se tudja aláírni a gyereknek, teljesen alkalmatlan.
2013. márc. 22. 10:13
Ááááá semmi esélye, nyugi. Ha ez tényleg igaz, akkor nem fog beigazolódni a félelmed.
2013. márc. 22. 10:19
9/20 A kérdező kommentje:
a nevét megtanitották vele de kb ennyi.a fiuk persze velem akarnak maradi.eddig is mindig én foglalkoztam velük.háztartás minden melett nekem mondták a fiuk any mennyünk focizni pecázni stb...mert a kedves apjuk csavargott-üzletelt-vagy ha véletlenül hivták akkor dolgozott-fünyirás ,ásás stb...-tehát én voltam apa anya egy személyben.a párom egy éve vagyunk együtt többet foglalkozott idáig a fiukkal mint a saját apjuk mindeddig.ja és az a kifogás azért nem jön a fiukért mert nem akarja látni a párom meg engem hozzá teszem egy utcával lakik arrébb.persze hogy a gyerekek megtudták h mit akar az apjuk ezek után nem is akarnak és nem is járnak hozzá,persze ö se jön pedig nap mint nap itt megy el a ház elött.szóval egy link alak.
10/20 A kérdező kommentje:
persze minden igaz nincs értelme hazudnom.
Kapcsolódó kérdések: