Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tölem az apa akár az egyik gyerekemet is?
Áá, esélytelen, a leírtak alapján semmiféle ok nincs arra, hogy bármelyik gyerek az apához kerüljön.
Egy dolgot nem értek, és kérlek ne vedd sértésnek, de muszáj megkérdeznem: te az írásod alapján egy értelmes nőnek tűnsz. Hogy voltál képes összeállni egy link, munkakerülő, írástudatlan alakkal?
nekem is az a fura, h egy látszólag intelligens nő hogy képes összeállni egy iskolázatlan alja suttyóval...
nem veheti el tőled egyiket sem, mert szinte képtelenség, h analfabétaként állandó munkát találjon.
Így van, ez nem számít. Nem vagy köteles együttélni egy olyan emberrel, akit nem szeretsz, aki nem tesz semmit a családjáért, aki amúgy sem foglalkozott a gyerekeivel.
A gyerekek amúgy is végig nálad voltak, tehát ebbe sem lehet belekötni. Magyarországon voltaképpen még a megcsalás sem számítana, nincs hibás fél. Azt veszik csak figyelembe, hogy a gyerek kinél van jobb helyen, melyik szülőnél van jobban biztosítva a testi, lelki, érzelmi, erkölcsi fejlődése. A leírásod alapján ellened semmit nem lehet felhozni, az apuka ellen annál többet (pl. hogy nem kereste a gyerekeit, nincs rendes jövedelme, stb.). Meg amúgy is, milyen már az, hogy csak az egyik gyerekre tartana igényt? Testvéreket nem szoktak szétválasztani, csak akkor, ha az összes érintett fél (mindkét szülő, gyerekek) is így akarják. Ilyen családot ismertem mondjuk, ott a nagyobbik lány inkább az apukánál akart lakni, a kisebbik az anyukánál, mindenki bele is egyezett, nem volt belőle semmi gond. De amúgy azért nem így megy ez, hogy ő kijelenti, hogy az egyik gyereket majd ő elveszi, és punktum, a bíróságon arra törekszenek, hogy a gyerekek lehetőleg a megszokott környezetükben maradjanak, és ezen akkor változtatnak, ha erre alapos ok van. Jelen esetben, ahogy én látom, ilyen ok nincs.
Ja, amúgy tanúkat te is hívhatsz, akik tanúsítják, hogy normálisan neveled a gyerekeket.
Azzal remélem a volt élettársad, illetve a rokonai tisztában vannak, hogy hamis tanúzásért büntetés jár. Nem lehet csak úgy akármit mondani.
Tisztelt kérdező!
A válási esetek 93%-ban az anyánál helyezik el a gyermekeket.Akkor lehetsz rizikófaktoros,ha alkoholista vagy,drogozol,vagy elmebetegséggel,vagy efféle problémával küszködsz.De ahogy olvastam nálad nincsenek efféle gondok,úgyhogy semmi okod az aggódásra.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!