Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti tölem az apa akár az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti tölem az apa akár az egyik gyerekemet is?

Figyelt kérdés
Élettársi kapcsolatban éltem 12 évig van két gyerekünk(10,11évesek),a végére teljesen megromlott a kapcsolat.Az apa szinte sose dolgozott(csak alkalmi) írástudatlan,mindig kölcsönökböl éltünk és még sorolhatnám.... és besokaltam elköltöztem a két gyerekkel együtt a szüleimhez.Nem sokra rá összeismerkedtem a jelenlegi párommal el is költöztünk albérletbe és született egy közös gyeremekünk is.A párom ugyanugy szereti a fiaimat mint a sajátját,dolgozik folyamatosan.Én gyesen vagyok soha nem ittam nem drogoztam stb.a gyerekek rendesen elvannak látva.egyetlen bünöm h lépni mertem egy nem müködö kapcsolatbol.amikor mondtam probálj munkát keresni.Ő prostikkal akart foglalkozni ..h majd ebböl pénz lesz :S amikor azt mondtam változz...elkezdett inni és nyugtatokat szedni.tehát elegem lett.a gyerekekhez nem jön csak ha ök mennek akkor találkoznak.segiteni semmivel nem segit(de magára teli) pedig megigérte.Én ebbe bele untam és gyerektartást szeretnék most lesz a gyerekelhelyezés .kitalálta h majd ö elveszi tölem az egyik fiut.de csak akkor jutott ez eszébe amikor megkapta az idézést.van esélye szerintetek?
2013. márc. 22. 09:47
1 2
 11/20 zabmester ***** válasza:
100%

Áá, esélytelen, a leírtak alapján semmiféle ok nincs arra, hogy bármelyik gyerek az apához kerüljön.

Egy dolgot nem értek, és kérlek ne vedd sértésnek, de muszáj megkérdeznem: te az írásod alapján egy értelmes nőnek tűnsz. Hogy voltál képes összeállni egy link, munkakerülő, írástudatlan alakkal?

2013. márc. 22. 10:38
 12/20 A kérdező kommentje:
bolond voltam és 19éves.....és persze nem tudtam róla ezeket csak egy idő után.mai ésszel én se értem,mindegy megtörtént de szerencsére vége.
2013. márc. 22. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem is az a fura, h egy látszólag intelligens nő hogy képes összeállni egy iskolázatlan alja suttyóval...

nem veheti el tőled egyiket sem, mert szinte képtelenség, h analfabétaként állandó munkát találjon.

2013. márc. 22. 11:00
 14/20 A kérdező kommentje:
oké hát köszönöm mindenkinek.abba nem kötnek bele h én voltam aki megbontotta a családot?nem hagytam a gyerekeket magára soha nem pasiztam,azt nem tagadom h itt a neten beszélgettem férfiakkal de nem csaltam meg.a jelenlegi páromat is elköltözésünk után ismertem meg.
2013. márc. 22. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerencsére a magyar bíróság nem vizsgálja hogy ki miatt romlott meg a kapcsolat, ilyen inkább Amerikában van, mint ahogy a filmeken is láthatjuk. Csak akkor lenne mérvadó, hogyha azért váltatok volna el, mert mondjuk prostituált lennél és összevissza feküdtél volna mindenféle férfival, mert ez nyilván nem jó példa a gyerekeknek. De a te esetedben erről szó sincs, szóval sztem ez miatt ne aggódj.
2013. márc. 22. 11:40
 16/20 A kérdező kommentje:
jó rendben.persze ők úgy fognak engem beállítani (hallom előre)h mindennek én vagyok az oka meg ilyen olyan vagyok.De gondolom bizonyítania is kellene a sok hazugságait.Azért beszéltem előbb többesszámban mert tanúként beakarja idéztetni a húgát és az anyját.Bíróság küldte a kérelem másolatot.Gondolom ha beidézik őket arról is értesítenek.?Az idióta még azt is íratta h a gyerekeket is hallgassák meg,mert úgy gondolja h a nagyobbik fiú vele akar lenni.persze ez nem igaz.
2013. márc. 22. 11:51
 17/20 zabmester ***** válasza:
100%

Így van, ez nem számít. Nem vagy köteles együttélni egy olyan emberrel, akit nem szeretsz, aki nem tesz semmit a családjáért, aki amúgy sem foglalkozott a gyerekeivel.

A gyerekek amúgy is végig nálad voltak, tehát ebbe sem lehet belekötni. Magyarországon voltaképpen még a megcsalás sem számítana, nincs hibás fél. Azt veszik csak figyelembe, hogy a gyerek kinél van jobb helyen, melyik szülőnél van jobban biztosítva a testi, lelki, érzelmi, erkölcsi fejlődése. A leírásod alapján ellened semmit nem lehet felhozni, az apuka ellen annál többet (pl. hogy nem kereste a gyerekeit, nincs rendes jövedelme, stb.). Meg amúgy is, milyen már az, hogy csak az egyik gyerekre tartana igényt? Testvéreket nem szoktak szétválasztani, csak akkor, ha az összes érintett fél (mindkét szülő, gyerekek) is így akarják. Ilyen családot ismertem mondjuk, ott a nagyobbik lány inkább az apukánál akart lakni, a kisebbik az anyukánál, mindenki bele is egyezett, nem volt belőle semmi gond. De amúgy azért nem így megy ez, hogy ő kijelenti, hogy az egyik gyereket majd ő elveszi, és punktum, a bíróságon arra törekszenek, hogy a gyerekek lehetőleg a megszokott környezetükben maradjanak, és ezen akkor változtatnak, ha erre alapos ok van. Jelen esetben, ahogy én látom, ilyen ok nincs.

2013. márc. 22. 11:55
 18/20 zabmester ***** válasza:
100%

Ja, amúgy tanúkat te is hívhatsz, akik tanúsítják, hogy normálisan neveled a gyerekeket.

Azzal remélem a volt élettársad, illetve a rokonai tisztában vannak, hogy hamis tanúzásért büntetés jár. Nem lehet csak úgy akármit mondani.

2013. márc. 22. 11:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Lehet nincsenek vele tisztába de nem baj.Én tudom és a rágalmazásért akár polgári perre is viszem az ügyet.Nem fogom annyiba hagyni már a gyerekeim miatt se.Nagyon jól tudják h imádják egymást mindent megosztanak egymással mai napig együtt alszanak pedig három ágy van a szobájukba.És mégis szétválasztanák Őket azzal az ürüggyel h az apának is van joga a gyerekéhez és miért csak nekem legyen jó.Csak saját magát nézi.Nem gondol bele h a másik fia mit érezhet...Őt akkor nem is szereti mert nem akarja....saját maga alatt vágja ezzel a fát a fiúk teljesen megfogják utálni(nem sok kell hozzá)
2013. márc. 22. 12:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

A válási esetek 93%-ban az anyánál helyezik el a gyermekeket.Akkor lehetsz rizikófaktoros,ha alkoholista vagy,drogozol,vagy elmebetegséggel,vagy efféle problémával küszködsz.De ahogy olvastam nálad nincsenek efféle gondok,úgyhogy semmi okod az aggódásra.:-)

2013. márc. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!