Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa tényleg elveheti a gyereket? Van rá esélye? Állandó
gyomorgörcsben élek!
Figyelt kérdés
A gyerek apja még nem látta a kicsit, aki elmúlt 2 éves. Soha nem akart jönni hozzá. Majd kitalálta, hogy nem az övé. Voltunk a bíróságon is, ahol bizonyosságot nyert, hogy igen. Egy fillért sem fizet. Aztán azt hazudta, hogy nem engedem látni a kicsit. Pedig én hívtam, írtam többször, hogy nézze meg. Nem akarja, mindenhol letagadja, mindenkinek azt mondja nem az övé. Mivel kértem a gyerektartást, ő beadta a gyerekelhelyezés megváltoztatását. Azt mondta (levélben) neki fogják ítélni, mert ő nem dolgozik, a jelenlegi kedvese pedig gyesen van. Ott 3 gyerek van, egy az övé. Így mivel ők otthon vannak és családként élnek ők kapják a kicsit.
Én albérletben lakok, mindene meg van a kicsinek. Szép ruhák, rengeteg játék. Mindig tiszta és egészségesen táplálom. 80ft/fő a jövedelmem. Azt nehezteli, hogy dolgozok, a kicsi pedig bölcsiben. De ha valaki kérdezi még mindig letagadja a gyereket. Egyszer sem látta. "Nem vagyok rá kíváncsi!" Tényleg van esélye? Tényleg ilyenek a magyar törvények? Azért mert én dolgozok elvehetik a kicsit??? Egyszerűen kikészít idegileg!
Ha a gyerek most kettő, és az elején még csak el sem ismerte, nem tarthat évek óta a dolog.
2013. nov. 8. 17:06
12/31 anonim válasza:
Minél hosszabb ideje neveled egyedül annál kisebb az esélye az apának, hogy a gyermekelhelyezést meg tudja változtatni.
Sajna ez nem zaklatás amit csinál, csak alapvetően az ő szempontjait nem értem, kicsit bosszúnak tűnik.
2013. nov. 8. 17:10
13/31 A kérdező kommentje:
Nah akkor hogy tiszta legyen. Mi egy pár voltunk, nem futókalandból született a kicsi. Terhes voltam, amikor ugye megírattuk az apasági nyilatkozatot. Aztán kiderült, hogy megcsalt a hölgy pedig terhes. Én kidobtam. 1 hét múlva szültem. Tehát a gyerek az ő nevére került, semmit nem tehettem! Azóta a hölgy uszítja. 5 hónapos volt a kicsi mikor kitalálta nem az övé! Azóta megy a huzavona. Eleinte azért járkált gyámügyre, hogy le akar mondani róla, aztán mert nem az övé. Most meg azért mert kell neki!
2013. nov. 8. 17:12
14/31 anonim válasza:
Így már értem. De akkor sem fogják elvenni, ettől ne félj! Ne hagyd, hogy kikészítsen!
2013. nov. 8. 17:15
15/31 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez a zaklatás. A zaklatás a mindennapi leveleiben van, hogy "úgy is megkeserítem az életed, tönkre teszlek! Csak egy hülye k.va vagy, mert egy kaland miatt kidobtál. Csak azért léptem félre mert nem kaptam meg amit akartam! Te vagy a hibás. Minden a te hibád! Azt se érdemled meg, hogy élj, nem hogy a gyereket!" A kedves párja: "Csak egyszer kapjalak el, szét b..... a fejed. Egy forintot se kapsz, csak koporsószegre! " stb. Tehát ennyi. De nem ezt akartam írni. Panaszkodni sem. Csak érdekelt van e esélyük. Nem értem és nem is akarom megérteni a lelki világukat. Csak előbb halok meg mint, hogy közük legyen a kicsihez!!!
2013. nov. 8. 17:17
16/31 anonim válasza:
Simán mennék a rendőrségre az sms-ekkel!
Küldjék csak ki nekik a zaklatásról szóló jegyzőkönyvet!
2013. nov. 8. 17:34
17/31 anonim válasza:
Na, akkor fogod ezeket a gyonyoru leveleket, bemutatod az bíróságon e s kéred apuka szuloi felügyeletének megvonását.
2013. nov. 8. 17:35
18/31 anonim válasza:
Hát akkor ezekkel a levelekkel szépen el kell menni a rendőrségre és feljelenteni, aztán a bíróságon kizárólagos felügyeletet kérni kapcsolattartás lehetősége nélkül, tuti ami sicher kérni némi apanázst. Ezeket jó eséllyel meg is ítélik neked. Aztán minden egyes próbálkozásnál felnyomni újr meg újra, előbb-utóbb leszokik róla.
2013. nov. 8. 17:41
19/31 anonim válasza:
Áruld már el hogyan áll az összefüggésben, hogy állítólag nem vagy ostoba, de nemlétező dolgok miatt rettegsz és tűröd az önkéntes zaklatást és megaláztatást évek óta, anélkül hogy bíróságra fordultál volna miatta?:) Nekem ez valahogy nem fér össze.
Ahogy írták, a gyermeket nem vehetik el tőled, de mérhetetlenül buta vagy sajnos.
2013. nov. 8. 17:57
20/31 CsBZs válasza:
Ez az egesz arra megy ki h kicsinaljanak. Szted ezek utan amiket irtak es tesznek veled szivesen nevelne az a no a gyerekedet? O lenne a legjobban kikeszulve ha odakerulne. Es sztem azt nezik hogy a gyereknek hol jo lelkileg es biztos nem egy olyan nonel aki ilyen stilusban beszel most attol teljesen figgetlenul h te ki vagy az o eletebe vagy az apuka eletebe. Ezeket a leveleket mindenkepp orizd meg ha nem akarsz pereskedni zaklatasert azt is megertem de onvedelemre jok ezek a levelek. Kepzeld csak el mit tanulna ott a gyereked. Ezeket biztos figyelembe veszik. Mellesleg nem tudom mibol van ennyi penzuk ha az apa nem dolgozik anya meg gyesen es 3 gyerek van. Inkabb kuld rajuk az adohatosagot. Az semmibe se kerul, nevtelen bejelentes. Had izguljanak ok is egy kicsit. Azzal meg csak maguk alatt vagjak a fat ha rad kuldim a gyamugyet mert mindig mindent rendbe talalnak amirol papir van tehat nem tudnak mibe belekotni. Szval had menjen csak a gyamugy. Nyugalom ebbol rosszul semmifele keppen se johetsz ki szeresd a gyereked mint eddig es adjal meg neki mindent mint eddig. Gondolj arra h erzi a gyereked is h feszult vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!