Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti tőlem a gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti tőlem a gyereket?

Figyelt kérdés
3 éve hàzasodtunk össze Attilával. Két éve történt, hogy először kezet emelt rám. Azóta viszont minden kis apróságért kapok. Van egy 1 éves kisfiunk is. Amióta Attila megtudta, hogy válni akarok, azzal fenyeget hogy elveszi tőlem Dávidkát. Én eközben egy másik férfi karjaiba menekültem. Számítani fog ez a bíróságon? Nyugtassatok meg, hogy nem veheti el tőlem a kicsi fiamat.
2013. jan. 7. 22:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

nem tudja elvenni, ahhoz Magyarországon nagyon nyomós indok kell, hogy az anyjától elvegyék a gyereket.

Esetleg közös felügyeletet lehet határozat, de valószínűbb az apának a láthatás....

Ezzel fenyegetőzik minden asszonyverő férfi, akinek gyereke is van...

Nincs esélye

Látlelet van a verésekről?

Viszont ha látni akarja agyereket ne tiltakozz, amíg nincs bírósági határozat, mert addig hivatalosan közös a felügyelet.

Nem fog számítani az új férfi az életedben, kivéve, ha bizonyítottan illegális szerekkel él, vagy alkoholista vagy ehhez hasonlók...

Ha kezet emelne rád ne adj Isten akkor mindenképpen ügyelet látlelet...stb...

2013. jan. 7. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Jelentsd fel. Add be a válókeresetet. Nem számít ha van másik kapcsolatod.
2013. jan. 8. 05:41
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Épeszű nő nem vállal gyereket, ha a párja bántalmazza.....
2013. jan. 8. 07:56
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

A gyerekvallalas utan 1 evvel emelt ra kezet eloszor....

Mindenkeppen jelentsd el...elvenni mint irtam mar nem tudja a gyereket...

Anyagilag rendben leszel / lesztek a ferjedtol kulon is (az uj kapcsolatodtol fuggetlenul, mert arra nem szabad alapozni)???

2013. jan. 8. 08:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Bocs en ertelmeztem rosszul...... Tenyleg nem volt jo dontes egy verekedos ferj melle egy gyereket is vallalni....:(
2013. jan. 8. 08:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Anyagilag rendben leszünk. Rengeteg segítséget kapunk a családomtól. Köszönöm a válaszokat. Nagyon sokat segítettetek. Végre sikerült megnyugodnom. Köszönöm :)
2013. jan. 8. 15:23
 7/17 anonim válasza:
Az anyától nem tudják el venni csak akkor ha az anya alkoholista, nemtud a gyereknek ruhát és ételt venni mert annyira szegények vagy ha esetleg 11 év múlva a kisfiad azt mondja hogy az apjánál akar élni mert 12 évessen el döntheti a gyerek hogy hol akar élni de ha elakarná venni 1évessen még nem de 3 évessen már azért egy pszihológus kihallgatja a gyereket hogy kinél akar élni és ha a gyerek azt mondja hogy az aját jobbanszereti ő vele akar élni abban az esteben a bíróság neki ítéli a gyermeket de nyugi nem tudja elvenni mert mint írtad bánt téged!
2013. jan. 8. 15:26
 8/17 anonim válasza:
15:26-os vagyok elírtam ha az apjánál bocsi
2013. jan. 8. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

A vezetéknevét nem írnád ki? Már hogy teljes legyen a megalázás és mindenki tudja, hogy kiről van szó.

És most jöhetnek a lepontozások, mivel ide csak nők járnak válaszolni, de vállalom. Ez is csak azt igazolja, hogy igazam van és a nők sértődnek be, ha valaki nem ad nekik igazat. De:

Sajnos nem egy olyan esetről hallottam, ahol nem minden úgy történt, ahogyan az anyuci elmondta, mert szó sem volt bántalmazásról, csak miután a nej megcsalta, az új pasival kitalálták a történetet, hogy kirakják a férjet. Úgyhogy előbb szeretném hallani a másik fél állítását is, és utána majd lehet véleményt alkotni.

2013. jan. 8. 17:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Látleletem van a verésről... A másik dolog pedig az, hogy nem azért írtam, hogy bárki is igazságot tegyen (mert én tudom mi az igazság) hanem azért hogy megnyugtassanak hogy a kisfiam nálam marad.
2013. jan. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!