Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti tőlem a gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti tőlem a gyereket?

Figyelt kérdés
3 éve hàzasodtunk össze Attilával. Két éve történt, hogy először kezet emelt rám. Azóta viszont minden kis apróságért kapok. Van egy 1 éves kisfiunk is. Amióta Attila megtudta, hogy válni akarok, azzal fenyeget hogy elveszi tőlem Dávidkát. Én eközben egy másik férfi karjaiba menekültem. Számítani fog ez a bíróságon? Nyugtassatok meg, hogy nem veheti el tőlem a kicsi fiamat.
2013. jan. 7. 22:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az egyik valaszado irta, hogy 3 eves kora utan, ha a ferjed el akarja venni a fiad, akkor meghallgatja egy pszichologus, h kinel akar lenni. E igy van, csak azt szeretnem tosztazni, h ez nem ugy tortenik, ahogy hangzik, mert a magyar torvenyek szerint 12 eves koraig a gyerek nem tudja "mi a jo neki" itt arra gondolok, hogy a gyerek azt mondja jobban szeretne apaval lenni, megkerdezik miert, mert apa sosem szo ram...ez a gyereknek pozitivum, de a pszichologus nem igy ertekeli. Ezert hallgatja ki pszichologus, rajzoltatjak a gyerekeket, es ehhez hasonlo kerdeseket tesznek fel, igy teljes kepet kapnak mindket szulorol.

Ui.:en is mindig azt mondom, hogy az emnek ket oldala van, de itt most ez nem volt kerdes, nem nekem /nekunk kell donteni. (Neolyan rgen szemelyesen kaptam kepet egy hasonlo helyzetrol, ott a kislany mar 8 eves elmult a no 6 evig turte a vereseket, de hiba vadallat. Aferj, eskuszom az a no tuti kiprovokalta(ami nem mentseg), de en nokent, pedig nem vagyok egy eroszakos fajta, majdnem megutottem,2evig megkeseritette az eletemet..fuuuu, nah mindegy, van ilyen is. Telhesen lenyegtelen a valas oka, a kesobbi gyermekelhelyezesnel esetleg nyomhat a latba a latalelet, ezert is irtam mar h kell. De nem mindig szamit, ha a ferjed a gyerekkel teljesen rendben viselkedik, elotte nem bant, mert az a ti kapcsoltotok, es ettol meg lehet minta apa.....

Ugyveded legyen, hiu remeny, h bekesen meg tudtok egyezni....tobb valasnal asszisztaltam, hallgattam a feleket, ha nem teljesen kozos megallapodassalmvalnak ugyved nelkulmsosem ment, es az utolso pillanatokban ment a kapkodas, h megis kell. Lehet tobb penz, de biztonsagot is nyujt....

2013. jan. 9. 08:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Három eves kora utan hallgatja meg??? Ne beszélj mar hülyeséget. Leghamarabb 6 eves kortól kerülhet sor ilyesmire, különleges helyzetben, de 14 eves kor elott nem szoktak. 16 évesen a gyerek kérheti hogy meghallgassák, de a véleményét semmilyen életkorban nem kell figyelembe venni. Max lehet.
2013. jan. 9. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
A kort azt a masik valaszado miatt irtam, a lenyeg a pszichologiai "meghallgatas" jellege volt....
2013. jan. 10. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Fonokom 11 eves fiat fura mod halgattak meg munkatarsam 8 eves lanyat is fogjak....
2013. jan. 10. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyilván oka van, de nem szokás akkora gyereket meghallgatni.
2013. jan. 10. 11:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Várhattál volna a megcsalással a válás utánig, te vagy így a házasságtörő, rossz anya, sanszos, hogy elvehetik Dávidkát, pláne ha Attila még kitalál ezt-azt.
2013. jan. 11. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a 11 és 15 éves gyerekeket nem hallgatták meg, pedig én mint apa kértem, de a bírónő annyira nőpárti volt, hogy esélyem sem volt semmire. Minden hazugságát elhitte az anyának, hiába bizonyítottam dokumentumokkal az ellenkezőjét. Úgyhogy ha kifogsz egy ilyen bírónőt bőven van esélyed.
2013. jan. 11. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!