Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyereket?
Az egyik valaszado irta, hogy 3 eves kora utan, ha a ferjed el akarja venni a fiad, akkor meghallgatja egy pszichologus, h kinel akar lenni. E igy van, csak azt szeretnem tosztazni, h ez nem ugy tortenik, ahogy hangzik, mert a magyar torvenyek szerint 12 eves koraig a gyerek nem tudja "mi a jo neki" itt arra gondolok, hogy a gyerek azt mondja jobban szeretne apaval lenni, megkerdezik miert, mert apa sosem szo ram...ez a gyereknek pozitivum, de a pszichologus nem igy ertekeli. Ezert hallgatja ki pszichologus, rajzoltatjak a gyerekeket, es ehhez hasonlo kerdeseket tesznek fel, igy teljes kepet kapnak mindket szulorol.
Ui.:en is mindig azt mondom, hogy az emnek ket oldala van, de itt most ez nem volt kerdes, nem nekem /nekunk kell donteni. (Neolyan rgen szemelyesen kaptam kepet egy hasonlo helyzetrol, ott a kislany mar 8 eves elmult a no 6 evig turte a vereseket, de hiba vadallat. Aferj, eskuszom az a no tuti kiprovokalta(ami nem mentseg), de en nokent, pedig nem vagyok egy eroszakos fajta, majdnem megutottem,2evig megkeseritette az eletemet..fuuuu, nah mindegy, van ilyen is. Telhesen lenyegtelen a valas oka, a kesobbi gyermekelhelyezesnel esetleg nyomhat a latba a latalelet, ezert is irtam mar h kell. De nem mindig szamit, ha a ferjed a gyerekkel teljesen rendben viselkedik, elotte nem bant, mert az a ti kapcsoltotok, es ettol meg lehet minta apa.....
Ugyveded legyen, hiu remeny, h bekesen meg tudtok egyezni....tobb valasnal asszisztaltam, hallgattam a feleket, ha nem teljesen kozos megallapodassalmvalnak ugyved nelkulmsosem ment, es az utolso pillanatokban ment a kapkodas, h megis kell. Lehet tobb penz, de biztonsagot is nyujt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!