Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elveheti tőlem a gyerekeket (folyt. Lent)?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 évesek az ikreim.Az apjukkal nem jó a viszonyunk, szeretnénk elválni. A férjemet 10 évvel ezelőtt elvonon kezelték(1 évig) azóta meg megiszik napi szinten min. 4-5 doboz sört....kicsit depressziós lettem mellette az elmúlt 1-2 évben, nagyon agresszív(ha nem azt csinálom amit ő mond, akkor elveszi a dolgaimat, pl. mobil, laptop...stb., folyton üvöltözik...) és fenyeget, hogy elveszi tőlem a gyerekeket(nekem semmim sincs, az ő lakásában élünk, maximum albérletbe mehetnék a kicsikkel), azt mondta, hogy elmeszakértői kivizsgálást kér majd a bírótól(ha ez nem fog menni lefizeti a bírót vagy hamis tanukat hozat...), aki majd megállapítja, hogy nem vagyok alkalmas a gyereknevelésre...megteheti ezt? Az ő múltával? Képes vagyok ellátni a gyerekeimet és lakhatást is tudok nekik biztosítani és el is tudom tartani őket...van esély arra, hogy neki ítélik a gyerekeket(pl. a depresszióm miatt)?Köszönöm a válaszokat.2012. okt. 29. 10:30
1/15 anonim válasza:
A kicsit depressziós az mit jelent? Gyógyeres kezelés?
Szerintem ennyi nem elég, hogy neki adják.
2/15 anonim válasza:
Esélytelen, hogy ő kaphassa meg a gyerekeket 3 éves korukban. Ügyvéd van már? Mielőbb keress egyet.
3/15 anonim válasza:
Ezt a hamis tanúkat hoz szöveget mindenképpen csikard ki belőle 1-2x és vedd fel valamivel (CSAK NE FELTŰNŐEN), még jól jöhet! Ki tudja milyen tanúkat hozat...
Ha semmi baj nincs Veled már a hamis tanúk miatt sem fogják az apának ítélni a gyereket, főleg ha még meg is teszi akár eljárás is indulhat ellene! Hajrá!
4/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem kezelnek sehol sem, csak magamon érzem, hogy mindig szomorú vagyok és kilátástalannak érzem a helyzetem...de az is eszembe jutott, hogy megelőzőm a férjemet és kérek beutalót a háziorvostól és pszichológustól kivizsgálást kérek...
2012. okt. 29. 10:36
5/15 A kérdező kommentje:
Még nincs ügyvédem de keresni fogok egyet...
2012. okt. 29. 10:37
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam...
2012. okt. 29. 10:40
7/15 anonim válasza:
az, hogy szomorúnak érzed magad, még nem jelenti azt, hogy depressziós vagy, csak épp a körülményeid rosszak.
egy pszichológus hallgató
8/15 anonim válasza:
Nem fogják elvenni a gyermekeidet. A férjednek kéne orvosi kezelés...
9/15 anonim válasza:
Tehát most is alkesz.napi 4-5sör az.Kész terrorban élsz,csodálkozól nincs kedved nevetgélni?Már rég ott kellett volna hagynod.Ne idegeskedj,nem úgy mennek dolgok ahogy ő azt kitalálta.Van hol laknod,eltudod tartani őket esélye sincs,főleg hogy alkoholista.Mert az
10/15 anonim válasza:
nem azért érzed magad rosszul, mert te nem kapod meg napi söradagodat, hanem, mert a férjed ilyenné tett!!!! Ezt is neki ""köszönheted"", mond el a bírónak, ügyvédednek, hogy milyen cselt akar bevetni, az meg, hogy depis lettél, az a férjed hibája..nem fogják elvenni tőled, csak mert albérletbe tudnál velük menni, ezen ne is agyalj. Nem az utcára vinnéd a gyerekeidet! Szégyellhetné magát a férjed, hogy ezzel állt elő! Próbálj megnyugodni, az ő múltjával, és a mostani viselkedésével nincs esélye a gyerekeket "megkapni" !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!