SOS. Elveheti a gyamsag a gyerekeket?
4 gyerekes csaladapat felre ertes miatt 2 honap letoltendo bortonbuntetesre iteltek. A kerdesem a kovetkezo: Ez esetben ki szokott jonni a gyamsag hogy megvizsgalja ha az anya eltudnja gondozni a gyerekeket?
Elore is koszonom a valaszokat!
Kérdésre igazán válaszolni nem fogunk tudni,Romániában másak a törvények mint itt.
de ha látják hogy el tudod látni őket,nem veszik el.
A gyámságon azt valják h "A gyetrknek családban kell felnőnie."
Voltam már anno én is feljelentést tenni sajnos. A gyerek nem járt iskolába, a szülő nem dolgozott és alkoholidta is. (Ott is csak az "anyuka" van)Mégsem történt semmi. Pedig több havi lakbérrel is lógnak. Csak picit jobban odafigyelnek h járjon suliba, elmondásuk szerint.
Amíg van kaja a hűtőben és járnak iskolába addig ne aggódj, nem veszik el őket. Ha hasonlítanak a törvényeink persze.
Jarnak a gyerekek iskolaban, van lakasuk, van mit egyenek igyanak, szoval ezzel nincs gond!
Az apat azert iteltek 2 havi letoltendo bortonbuntetesre mert ima osszejoveteleket tartott, es ezt olyanok tanusitottak akik sose voltak jelen, szoval ....
Akkor szerintem nincs miért aggódnod. Ti jobban álltok sokkal mint akikről írtam. Ott sem történt semmi. Mert hogy "az a jó ha családban nő fel a gyerek." Na de ilyenben? És még is hagyták.
Nyugi, inkább a gyerekekkel beszélges sokat, mert lehet h csúfolni fogják őket a többiek. 2 hónap az hamar elszalad, karácsonyra talán már együtt lehettek ha időben bevonul.
Kitartás! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!