Csak szerintem undorító, ha egy nő megcslja a férjét utána meg gyereket, gyerekeket szül neki?
Bocsi, de nem tán a Barátok közt-öt nézted?:D
Egyébként szerintem is, mert ha két ember szereti egymást, neme fekszik le mással, csak mint futó kaland. És nem tiszta. Nekem alapvetően a megcsalás undorító dolog, férfitől is és nőtől is. Ha az ember úgy érzi, másra van szüksége, adja meg azt a tiszteletet annak, aki vele van, hogy nem vágja át.
Szerintem semmi közöd más életéhez. Mindenki hibázik, ha ezt a férj megbocsájtja, akkor miért ne szülhetne neki gyereket évek múlva?!
Én azt mondom, foglalkozz a saját életeddel, és akkor nem kell ilyen undorító dolgokon gondolkodnod:)
Soha ne ítélkezz amíg nem tudod a teljes történetet.
Bár én sem tartom helyén valónak a megcsalást, de vannak helyzetek amikor nem ítélkezem.
Mi van ha a férj alkoholista,veri,megalázza nap mint nap a feleségét,és még az egyetlen egy jó dolgot sem képes az asszonynak megadni. Az anyaság örömét??
Ez szerintem is a legalja, amit egy nő tehet.
Más teherbe ejti, a férje meg úgy neveli, h a saját gyereke, mert nem tud róla.
A legszebb, h általában a férjen kívül mindenki szokott róla tudni.
De ha a pali tosz félre és esetleg gyereket is csinál (akár másnak, akár az asszonynak)az rendben van, ugye?
Másrészt ha nem te vagy az egyik fél, akkor semmi közöd hozzá.
ismerem a helyzetet. Akkor már volt egy gyerek, 4-5 éves volt. aztán a csaj megcsalta a férjét, aki egy tök normális, soha még a hangját sem emelte fel, és a mai napig nem is tud róla.
Azóta már szült 2 gyereket a férjének, aki azt hiszi, hogy a felesége hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!