Miért néz hülyének mindenki, amikor elmondom, hogy ki nem állhatom a gyerekeket?
Ma ez a kilencedik kérdés ami arról szól,hogy ki miért nem akar gyereket.
Nem unjátok még a neme akarok gyereket kérdéseket??
Nem akarsz és kész. Nem téma.
A legjobb barátnőm is ilyen. Ő házasság- és gyerekellenes, én meg nagyon családcentrikus vagyok.
Neki mindig azt mondom: majd ha megtalálod az igazit, nem fogsz nemet mondani sem az esküvőre, sem a gyerekre. Ha mégis nemet mondasz, akkor ő nem is az igazi.
Én sem szeretem őket és én sem akarok soha. Ne törődj vele ki mit gondol, te így érzel és kész.
27/L
Köszönöm a válaszokat:)
Amúgy nem vagyok esküvőellenes, sőt... csak a gyerekek...
Mert nem vagy átlagos a véleményeddel. Engem nem kimondottan taszítanak, de nem igazán vagyok oda értük. Ezt nem nagyon hangoztatom, és megpróbálok kedvesen viselkedni az ismerős gyerekekkel (köztük van olyan ,akit igazán kedvelek). Ezért sokan nem is tudják rólam, hogy a legtöbb kölyöktől rosszul vagyok. Tudod, ez olyasmi, amit jobb titkolni, mert kiközösítenek. Az elszánt ősanyák meg felszívják magukat, és mindjárt elkezdik osztani az észt.
Mert nem értik meg, hogy nem vagyunk egyformák.
Sajnos legtöbb kölyök olyan idegesítő 8és sokszor a kedves szüléje is oly bunkó), hogy olyankor nagyon örülök, hogy nem szültem.
akkor ne mondjad nekik.
engem csak a debil, neveletlen gyerekek taszítanak, akik nem tudnak viselkedni és csapkodnak össze-vissza. Meg a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!