Akkor szüljön az is, aki nem szereti a gyerekeket?
A legtöbb nő undorodik a csecsemőktől, a sajátját is azért szereti mert önmagát felfedezi benne.
Mellesleg nekem az egész családom meghalt, így a saját gyerekem és a szülés felértékelődött a szememben. Csak a saját gyerekem nem szarik rám magasról.
Én azt mondom, a hormonok a szülés stb megváltoztatják a szemléletet, jobb szülni, mert a szülők elhalnak.
Aki undorodik a csecsemőktől, annak nem ajánlom a szülést.
De akkor keressen egy olyan párt, aki szintén nem akar gyereket.
Nehogy később ebből konfliktus származzon.
Nekem van egy ismerősöm, aki abba betegszik bele, hogy nem lehet gyermeke.
Mindenféle kezeléseknek aláveti magát, jó pár sikertelen petesejt-beültetésen esett már keresztül, de nem adja fel.
Ő már ennek a betege. Őt nagyon sajnálom.
Téged pedig azért, mert ha rólad szól, amit az elején írtál, nem ismerheted meg az anyaság érzését.
Pedig annál szebb dolog a világon nincs.
Miért kellene? Dehogy kell.
Mindenki úgy él, ahogy akar.
Szerintem én sem fogok szülni, nem nagyon érzem egyelőre, hogy szeretnék. De persze változhat még.
27/N
Most nyilván mindenki azt fogja mondani, hogy nem (meg hogy később meggondolod magad stb.) - de meg fognak szólni, kérdés, hogy neked mi a fontosabb. Én azért biztos nem szülnék egy nemkívánt gyereket, hogy ne szóljanak meg.
Az "undorodok a csecsemőktől" ugye nem egy népszerű állásfoglalás :P - de legalább Te őszinte vagy magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!