Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Köteles vagyok odaadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok odaadni a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Hivatalosan nem váltunk még el, de folyamatban, így gyerekelhelyézésről sem született még döntés. Ma este hatra kellett volna hazahoznia őket, majd a testvére hívott, hogy majd csak reggel. Az apjuk nincs is velük.

Köteles vagyok bírói végzés nélkül odaadni őket?

2012. okt. 22. 20:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%
Az édesapjának igen. Hiszen az ő gyermeke is.
2012. okt. 22. 20:24
 2/29 A kérdező kommentje:
De az apjuk nincs velük... Otthagyta őket a testvérénél, ő meg hazajött.
2012. okt. 22. 20:26
 3/29 anonim ***** válasza:
56%

Amig nincs gyerekelhelyezés, addig az apa oda viszi agyerekeket, ahová akarja, és ott is hagyhatja megbizható helyen (a gyerek nagynénje).

NEm értelek egyébkent, hogy MIÉRT baj neked, ha a gyerekeid valahol jól érzik magukat - ne a JOGOKON törd a fejed, hanem a gyerekek érdekeit nézd.

2012. okt. 22. 20:30
 4/29 A kérdező kommentje:
Ez szép volt, biztosan anya vagy, és mondták már a képedbe, majd hozzák őket, ha úgy gondolják. Kívánom az érzést átélni neked.
2012. okt. 22. 20:32
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

Ez szép és jó, de értsd meg, hogy ő meg az apa, és neki milyen érzés, hogy ha valaki azt mondja, nem láthatja a gyerekét, amikor akarja, nem viheti a saját testvéréhez sem őket.

Amíg a gyerekek jól érzik magukat vele/velük, addig jobb a békesség, a saját érzéseidet próbáld meg nem kivetíteni a helyzetre.

2012. okt. 22. 20:36
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán MEKKORÁK a gyerekek?
2012. okt. 22. 20:43
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
Az apának ugyannyni joga van eldönteni, hogy hol legyenek a gyerekek, mint neked.
2012. okt. 22. 20:44
 8/29 anonim ***** válasza:
73%
ne sajnáld már az apjától és a nagynénjétől a gyereket!
2012. okt. 22. 20:48
 9/29 anonim ***** válasza:
69%

Nem gondolnám, hogy ez akkora orbitális probléma. Jó helyen vannak? Igen. Akkor mi a gond?

És csak hogy megelőzzem a kérdésed... van három gyerekem, ebből kettőt visz a volt férjem.. és soha a büdös életben nem problémáztam rajta, ha bejelentették,hogy még maradnak pár napot. Hajrá! Legalább volt időm pár plusz dologra.

2012. okt. 22. 20:52
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, mi az, hogy "odaadni"??? A gyerek apjának az anya kizárólagos felügyeletét rendelő bírói végzés nélkül hajszál pontosan ugyanannyi joga van döntéseket hozni a gyerek kapcsán, mint a gyerek anyjának. A gyerek apja úgy döntött, hogy engedi, hogy a gyerekek a testvéreinél töltsék az éjszakát, és tette ezt pont ugyanakkora joggal, mint ha te döntöttél volna. Nem tudom, hogy honnan veszik egyes nők azt a téveseszmét, hogy az anyának bármiféle többlet-jogok járnak vagy vannak a közös gyerek kapcsán... de meg kell, hogy mondjam, roppant irritáló dolog.
2012. okt. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!