Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok odaadni a gyerekeket?
Hivatalosan nem váltunk még el, de folyamatban, így gyerekelhelyézésről sem született még döntés. Ma este hatra kellett volna hazahoznia őket, majd a testvére hívott, hogy majd csak reggel. Az apjuk nincs is velük.
Köteles vagyok bírói végzés nélkül odaadni őket?
Amig nincs gyerekelhelyezés, addig az apa oda viszi agyerekeket, ahová akarja, és ott is hagyhatja megbizható helyen (a gyerek nagynénje).
NEm értelek egyébkent, hogy MIÉRT baj neked, ha a gyerekeid valahol jól érzik magukat - ne a JOGOKON törd a fejed, hanem a gyerekek érdekeit nézd.
Ez szép és jó, de értsd meg, hogy ő meg az apa, és neki milyen érzés, hogy ha valaki azt mondja, nem láthatja a gyerekét, amikor akarja, nem viheti a saját testvéréhez sem őket.
Amíg a gyerekek jól érzik magukat vele/velük, addig jobb a békesség, a saját érzéseidet próbáld meg nem kivetíteni a helyzetre.
Nem gondolnám, hogy ez akkora orbitális probléma. Jó helyen vannak? Igen. Akkor mi a gond?
És csak hogy megelőzzem a kérdésed... van három gyerekem, ebből kettőt visz a volt férjem.. és soha a büdös életben nem problémáztam rajta, ha bejelentették,hogy még maradnak pár napot. Hajrá! Legalább volt időm pár plusz dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!