Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Köteles vagyok odaadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok odaadni a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Hivatalosan nem váltunk még el, de folyamatban, így gyerekelhelyézésről sem született még döntés. Ma este hatra kellett volna hazahoznia őket, majd a testvére hívott, hogy majd csak reggel. Az apjuk nincs is velük.

Köteles vagyok bírói végzés nélkül odaadni őket?

2012. okt. 22. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
*valamelyik gyereket
2012. okt. 23. 07:12
 22/29 A kérdező kommentje:

Totálisan elment az emberek esze. Valamelyiket? Hát komolyan mondom... Mert ők tárgyak, akiket lehet ítélgetni. A gyerekek érdekét nézi valaki. A nagyobbiknak, aki 7 éves, szinte könyörögnöm kellett, hogy cirkusz nélkül menjen el vele. Ezenkívül , apuka fel tud mutatni, még egy most már nagykorú yereket, akivel sosem tartotta a kapcsolatot annak ellenére, hogy a gyámügy nem egyszer megkereste. De hallgassuk meg apukát, aki elhagyta őket, és azóta aszomszédunkban (panelban közvetlen szmszéd) lakik az új nővel és annak a gyerekével.

A fenébe a rohadt jogokkal. A gyerekeknek meg joga lenne nyugodtan felnőni, és nem végignézni, ahogy apuka a másik gyerekét tőlük öt méterre neveli, őket pedig nem.

Az egyáltalán nem érdekel senkit, hogy a gyerekek mit éreznek, min mennek át, csak a mintaapukák hülye jogai?

2012. okt. 23. 07:46
 23/29 anonim ***** válasza:
24%

" De engem végtelenül felháborít, hogy megcsinál valaki három gyereket, aztán angolosan távozik, "

Ha az apa az elözö kapcsolatból származó gyerekkel nem foglalkozott, akkor MIT VÁRTÁL töle?!?!?!

Ha ennyire nem érdekelte az elözö gyereke, akkor MIÉRT szültél töle HÁROM gyereket is?!?!?

Mi az, hogy "megcsinált" három gyereket?!?!? TE hol voltál közben? Nem kettötök döntése volt!?!?!?!?

Ha lelépett, akkor miért nem volt elég EGY gyerek?!?!?!

Ebben a helyzetben NEKED legalább akkora a felelöséged, mint az apának, ha nem nagyobb. Mert ugye ö elötte sem volt felelöségteljes apa, akkor neked nem legg volna szabad töle gyereket VÁLLALNI!!!!!

2012. okt. 23. 08:14
 24/29 anonim ***** válasza:

Ha már folyamatban van a válás (azaz be van adva a kereset), akkor kérheted az ideiglenes gyerekelhelyezést, a láthatás ideiglenes szabályzását és a gyerektartás ideiglenes megállapitását. Ezeket a biróság AZONNAL meg szokta határozni, hogy a válóper idötartama alatt se lehessen a gyerekeket ide-oda rángatni.

De ettöl függetlenül nekem csak az nem világos, hogy ha ilyen felelötlen emberhez mentél - mert ugye az elözö kapcsolatából született gyerekkel sem törödött -, akkor minek szültél neki 3 gyereket?

2012. okt. 23. 08:17
 25/29 A kérdező kommentje:

Pl azért mert nem tudtam a gyerek létezéséről?

Jó, a válaszomra kérdést kaptam. Meg arra is, hogy teljesen mindegy mi volt, mi van, a lényeg, hogy a hibás mindenben én vagyok. Legyen így.

2012. okt. 23. 08:25
 26/29 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok. Hozzámentél egy idiótához. Elcseszted. Igen, köteles vagy odaadni. És szívni a fogad, hogy milyen apa. Te választottad, a te döntésed volt. Lettél volna körültekintőbb.
2012. okt. 23. 10:26
 27/29 anonim ***** válasza:
40%
Szerencsétlen apa, hogy bírta eddig egy ilyen sárkánnyal??
2012. okt. 24. 09:00
 28/29 anonim ***** válasza:

ne nyafogj már. bírd ki addíg, amig a bíróság dönt.

Kitartás! Jó anya vagy, elhiszem, hogy mindent megteszel a gyerekeidért, és most bosszant ez a helyzet.

Nőiességedben vagy naponta megalázva. Nem tudnál elköltözni?

2012. nov. 20. 23:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Engem személyesen (nőiségemben) nem zavar, hogy a szomszédomban lakik az új családdal. Csupán azok a pillanatok kellemetlenek, mikor találkozik a két család, és a gyerekek totál természetesen beszélnek arról, hogy a mi apukánk már a Gabi apukája, nekünk meg majd lesz saját apukánk. Ilyenkor mindig leülünk, elmondom nekik, hogy attól még apa az apukájuk, és ugyanúgy szereti őket, mint eddig. Azt, hogy nem törődik velük nyilván ők is érzik, és egyre nehezebb megmagyarázni nekik a dolgokat. Egyre kevésbé szeretnének odamenni, de ugye az apának joga van, így menniük kell. A költözés? Biztosan az lenne a legjobb, és a jövő évben szeretném is megvalósítani, de egyelőre a gyerekeknek legalább a környezetet ne kelljen szokni. Jövőre majd talán...
2012. nov. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!