Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elveheti tőlem a gyerekeket (folyt. Lent)?
Kedves Kérdező!
Nem kell aggódnod. Magyarországon az anyától csak abban az esetben veszik el a gyermekeket, ha ön és vagy közveszélyes... veszélyes a gyerekek érzelmi és lelki fejlődésére pl.: iszik, drogozik, prostituált, hajléktalan, stb...
Így nem kell aggódnod, főleg hogy a gyermekeid még kicsik.
Mivel az apuka jelenleg is alkoholista így esélytelen a per megnyerésére.
A tanúkra kitérve és a hamistanzásra sajnos egy ilyen peren azt hazudik amit akar... :(
Jelenleg mi is gyermekelhelyezési perben vagyunk és az ügyvéd mondta, hogy nem tehetünk az ellen semmit hogy a gyerekek anyja hazudik, mert itt lehet... :/
Mi szerencsések vagyunk mert a páromnak (apa) ítélték a gyerekeket, mert az anya lemondott róluk. De kihozták úgy az ügyet, hogy 1,5 év után fellebbezhetett... :( Én nagyon félek az anyapártiság miatt, holott már 2 éve neveljük együtt a kedvesemmel a gyerekeket...
És a bírónak nem számít, hogy az anya lemondott a gyerekeiről, hogy 2-3 havonta látogatta csak őket és mindeddig egy ft gyerektartást sem fizetett, holott az kiskorú veszélyeztetésének számít... Most mi félhetünk holott mi tisztességgel neveljük a gyerekeket...
Na ennyire anya párti a bíróság...
Ami nekünk szomorú, de neked jó hír... Sok sikert.
Mi harcolunk érte, mégis látjuk, hogy nehéz ügy, ha meg szeretnénk tartani a gyerekeket.
Még a fellebbezés lehetőségét is megteremtették az anya számára, holott 1,5 év után nem lehetett volna.
az előző tárgyaláson 4 órát ültek a tárgyalóteremben. És nagyon is próbálják az anya javára kihozni a dolgot a bírónőt az sem zavarta, hogy az ügyvéd már kiabált az anyával, hogy azt mondja amit megbeszéltek (magyarul betanult szöveg). A bírónőt az sem zavarta hogy az anya már belegabalyodott a hazugságaiba.
Jövőhéten lesz a következő tárgyalás már most izgulok...:(
Egyébként kedves utolsó válaszoló mivel a te egyik gyermeked már nagyobb kérvényezheted a bíróságon, hogy bár még nem múlt el 14, de meghallgassák a bíróságon és figyelembe vegyék amit mondd.
És a gyerek döntését csak akkor veszi alaptalannak a bíróság, ha azért akar a választott szülővel lenni mert az engedékenyebb vele vagy valami hasonló indok ami nem szolgálja a lelki fejlődését.
Kérdező...sajna az utolsónak igaza van.
Abban az esetben, ha mindkét szülő harcol a gyermekért az esélyek Egyenlőek.
Ha az egyik fél elég pénzes, befolyásos, akkor hatalmas előnnyel tud nekiindulni a tárgyalásnak.
Simán lehet tanut találni aki hazud, simán lehet szakértőt találni aki tud számára kedvező értékelést kiadni.
Én nem ittam, nem drogoztam, és mindvégig bizonyítottam, hogy én gondoskodtam a gyermekemről. Állásom is volt.
A másik fél hívott tanukat, kettő közülük hazudott. Ezt tudtam bizonyítani, s be is csatoltam a bíróságra a papírt, azonban a bíróság figyelmen kívül hagyta a szavam, és a papírokat.
Gyermekpszichológus össze vissza hablatyolt, önmagát meghazudolta, de ezzel sem foglalkozott a bíróság.
Első körben elvesztettem a gyereket.
Másodfokon nyertem, ez három éves pert jelentett.
Kitartást!!! Fogadj ügyvédet, és legyél nagyon erős.
Ja..a másodfok kizárta a pszichológust, mert személyiségi jogokat sértett, de az első foknak anno ez sem tünt fel.
Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!