Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apa tényleg elveheti a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa tényleg elveheti a gyereket? Van rá esélye? Állandó gyomorgörcsben élek!

Figyelt kérdés

A gyerek apja még nem látta a kicsit, aki elmúlt 2 éves. Soha nem akart jönni hozzá. Majd kitalálta, hogy nem az övé. Voltunk a bíróságon is, ahol bizonyosságot nyert, hogy igen. Egy fillért sem fizet. Aztán azt hazudta, hogy nem engedem látni a kicsit. Pedig én hívtam, írtam többször, hogy nézze meg. Nem akarja, mindenhol letagadja, mindenkinek azt mondja nem az övé. Mivel kértem a gyerektartást, ő beadta a gyerekelhelyezés megváltoztatását. Azt mondta (levélben) neki fogják ítélni, mert ő nem dolgozik, a jelenlegi kedvese pedig gyesen van. Ott 3 gyerek van, egy az övé. Így mivel ők otthon vannak és családként élnek ők kapják a kicsit.

Én albérletben lakok, mindene meg van a kicsinek. Szép ruhák, rengeteg játék. Mindig tiszta és egészségesen táplálom. 80ft/fő a jövedelmem. Azt nehezteli, hogy dolgozok, a kicsi pedig bölcsiben. De ha valaki kérdezi még mindig letagadja a gyereket. Egyszer sem látta. "Nem vagyok rá kíváncsi!" Tényleg van esélye? Tényleg ilyenek a magyar törvények? Azért mert én dolgozok elvehetik a kicsit??? Egyszerűen kikészít idegileg!

2013. nov. 8. 16:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy a kicsinek ez nem jó. Próbálok mindig higgadt lenni. Csak belül marcangolom magamat! Nem vagyok buta! Csak mivel a gyerekemről van szó, borzasztóan bánt és félek, nehogy megszenvedje ő is. Bár még szerencsére kicsi, nem érti a dolgot! Nem ostobaságból nem jelentem fel, hanem mert dolgoznom kell. Nincs időm rendőrségre rohangálni. Mikor lecseréltem a számom, postán küldte a leveleit, ajánlva a hülye! Mind meg van! Ezeket a bíróságon be fogom mutatni. Abban bízok, hogy előbb utóbb megunják. Már azon is gondolkoztam, hogy én is rájuk küldöm a gyámügyet. Úgy hallottam ott nincsenek igazán rendben a dolgok! Hátha észhez térnek, de lehet csak jobban eldurvulna a dolog. Ha feljelentem őket, a végén tényleg agyon vernek! Lehet, hogy butának tűnök, pedig nem vagyok. Csak nem egyszerű. Semmi segítségem. Nekem csak a kicsi van!
2013. nov. 8. 18:46
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
A magyar törvény olyan hogy rohadtul mindegy mit csinál az anya nem veszik el a gyereket ha nem vagy veszélyes rá...sajnos egyoldalu még a ptk.
2013. nov. 8. 18:59
 23/31 CsBZs ***** válasza:
52%
Sztem azok butak akik ezt irtak rad. Ezt ketsegbeesesnek hivjak. De nem vitatkozok olyan emberrek akik ezert le butaznak vagy ostobaznak biztos ok nagyok szerencses emberek h sosem kellett ezt az erzest ateelniuk h vmi miatt vigasztalhatatlanul ketsegbe vannak esve es minden apro jo szot varnak. Egyertelmu h nem azert irtal ide mert nem tudnad magadba, melyen h mi h megy hanem azert mert egyszeruen megerositesre varsz. Ettol nem leszel buta vagy semmi hasonlo amit a sok ,,joindulatu" ember ir. Elobb-utobb ki fogsz jonni ebbol. Igy kivulrol eleg egyszerunek tunik h jelensd fel ezert meg azert kozbe neveleld a gyereked, dolgozzal, lasd el az otthonod, es akkor meg egy percet sem forditottal magadra vagy lazitasra. Kivancsi lennek hanyan turnek ezt nevetve es nyugodtan.
2013. nov. 8. 19:05
 24/31 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy kapja meg nem is kell neki egy negyedik éhes száj, csak azért csinálja mertt te reagálsz a zaklatására.

Ha jön egy levél kidobod, a gyámügyre meg csak akkor menj ha kötelező a gyámügy magasról tesz a ti csatátokra ha nem mész akkor se fognak keresni hidd el.

2013. nov. 8. 19:51
 25/31 anonim ***** válasza:
33%
ne aggódj, a gyámhatóságon nyoma van annak, hogy nem akarta korábban a kicsit.
2013. nov. 8. 20:16
 26/31 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy ki mit mond rólam. Senkinek nem kívànom ezt az érzést. köszönöm a vàlaszokat.
2013. nov. 9. 09:22
 27/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, senki sem gondol rólad semmi rosszat. Csak annyit, hogy ha ilyeneken idegeskedsz, hogy elveszi, akkor szedd össze az eszed, és gondolkodj reálisan, felnőttként. Ennyi.

A másik, az, hogy dolgozol, attól még tehetsz feljelentést zaklatás miatt. Nem csak 8-4-ig fogadnak a rendőrök.

Egybként ne legyél nyuszi, akivel bármit meg lehet tenni, kapd már össze magad, az Istenért, van 1 gyereked. Mit fog látni? Hogy anyámmal bármit meg lehet tenni... Állj a sarkadra, azért cseszegetnek, mert tudják, hogy nem lépsz, nem jelented fel őket, és tök jól lehet téged idegesíteni. (ez a céljuk)

2013. nov. 9. 10:02
 28/31 anonim ***** válasza:
Sziaa! Mi újság bveletek? Rendeződött már az ügy?
2014. máj. 13. 10:03
 29/31 A kérdező kommentje:

Szia. köszi az érdeklõdést.

Feljelentettem õket, sok minden kiderült. Tàvoltartàst kértem, és kizàrólagos felügyeleti jogot. Megkaptam. Még a bírósàgon is fenyegetett. Meg is büntették, nem tudom pontosan mennyit, de fizetnie kellett.

Azóta nagyon jól megvagyunk. Éljük a boldog kis életünket. A pöttöm is sokkal nyugodtabb. Hàl Istennek helyrejöttek a dolgok. :)

2014. máj. 13. 18:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök.Minden jót nektek!
2014. máj. 13. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!