Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti a férjem a fiamat ezzel az indokkal?
Figyelt kérdés
Kb. két hónapja még pszichátriai kezelés alatt álltam. Idegi kimerültséggel és szorongásos depresszióval kezeltek (ami a férjem miatt alakult ki). Amióta nem él velünk jól vagyunk, az orvosom is mondta, hogy öröm rám nézni. A férjem azzal fenyeget, hogy elveszi tőlem a fiamat, ha nem megyek bele válásnál az ő feltételeibe. És erre a pszichátriai kezelésre akar hivatkozni. Mondván bolond vagyok és ha bekattanok kivégzem a gyerekemet. Hozzáteszem, hogy soha nem bántottam a fiamat és nem is tudnám.2013. jún. 15. 19:43
1/21 anonim válasza:
Hát, rezeg a léc. Magyarországon néhány kivételes esettől eltekintve mindig a nőnek ítélik a gyereket. De a tiétek éppen az egyik speciális eset. Fogadj ügyvédet!
2/21 anonim válasza:
Egy apának ugyan annyi esélye van mint az anyának, mikkor fogadjátok már el itt. Igen van rá esélye mint ahogy neked is.
3/21 anonim válasza:
kérd meg az orvost, hogy igazolja, hogy a férjed miatt szorultál segítségre és már jól vagy. Adja a doki írásba!
4/21 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem ügyvédre. Egyedül vagyok a gyerekkel, az apja egy forintot nem ad rá. Voltam ingyenes jogi tanácsadáson, ott kiszámolták, hogy magas ahhoz a jövedelmem, hogy ingyenes ügyvédet biztosítsanak. Nem sokkal, de túllépem az összeghatárt. Ha ügyvédre költök, akkor nem tudom eltartani a fiamat.
2013. jún. 15. 19:57
5/21 A kérdező kommentje:
Kedves második! Ezzel csak az a probléma, hogy itt apukának valójában nem a gyerek kell. A gyerek most csak egy eszköz neki.
2013. jún. 15. 19:58
6/21 A kérdező kommentje:
Harmadik! Rajta van az összes papíromon, hogy családi problémák miatt kerültem oda. Azt mondta a férjem, hogy ez neki nem elég. Hogy ő majd független orvosszakértőt fogad. Nem mintha az én orvosom nem lenne független...
2013. jún. 15. 20:00
7/21 anonim válasza:
Nem veheti el depresszió miatt, főleg, ha már rendben vagy.
Nem vagy "bolond", csak ezzel akar hatni rád, és lehet, hogy kiakar kényszeríteni belőled még egy ideg összeroppanást.
Nem vagy skizofrén vagy valami hasonló, ami tényleg gond lehetne. A leírtak alapján a férjed sem 100-as.
A legfontosabb, hogy ne foglalkozz vele, és ne hagyd, hogy hasson rád a provokáció.
8/21 anonim válasza:
Hat emiatt nem veszik el a gyereket, nyugi. De nem "fiam", hanem "fiunk"...
9/21 A kérdező kommentje:
Kedves hetedik! Nekem is pont ugyanez jutott eszembe. A történetet ráadásul csak nagy vonalakban írtam le. Mindenki aki ismeri a teljes sztorit azt mondja, hogy nem nekem lett volna szükségem orvosra...
2013. jún. 15. 20:12
10/21 anonim válasza:
Ha az orvos igazolni tudja, hogy a pszichológiai állapotod a férjed okozta, valamint azt is, hogy mostanra gyógyult vagy, akkor nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!