Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz nagyon is fontos hogy

kimegy e a lakásból vagy aláírta-e hogy lemond róla!!!

Ha nem, akkor a gyerekeidnek nem lesz saját háza, nem lesz semmilye csak az apjuk halála után

vagyis tök feleslegesen játszod a mártírt mert életetek végéig együtt fogtok lakni

2009. nov. 4. 17:27
 62/69 A kérdező kommentje:
Hidd el teljesen mindegy,hogy itt marad-e vagy sem,,,attól,hogy ő itt marad még a lányaim is itt laknak ha így döntenek,,,nem mint apa bukott meg hanem mint férj,,,és ez miatt természetesen mem fogunk életünk végéig együtt lakni,,,
2009. nov. 5. 11:25
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd el még Őket. Igen, nagykorúak, de még suliba jár a kicsi. Akkor már rögtön álljon a sarkára, kezdjen el dolgozni, éljen egyedül ,vagy mi? 19 évesen még senki se mondja, hogy felnőtt. Nagykorú, de nem felnőtt. Ahogy a 20 éves sem. Ők most pont abban a korban vannak, amikor kezdik kitalálni, hogy mégis mit kezdjenek az életükkel. Ez is olyan..most 17 évesen még gyereknek érzi magát, majd mikor betölti a 18-at, hirtelen felnőttnek számít? Ez abszolút nincs így. Még szükségük van az anyjukra, várd meg, amíg elindulnak, utána még lesz egy csomó időd..csak legalább a lányaidat indítsd el, hiszen Ők a gyerekeid. Amúgy meg a friss egyetemistáknak is rohadtul szükségük van a szüleikre..Nem tudom ki az, aki 19-20 éveseket már felnőttnek, érett nőknek titulál, akiknek nincs szükségük támogatásra. Hát...biztos vannak ilyen családok is..fura.
2009. nov. 28. 14:18
 64/69 A kérdező kommentje:

Nem egyetemisták,,,,a nagyobbnak 5hónapja van hátra,,,a kisebbnek ezenkivül még 1 tanév,,,

Tudod én is arra hajlok,hogy maradok míg nem végez a kicsi is,,,csak hiába a gyerekeim egyszer ők mennek el itthonról és ha várok lehet,hogy késő lesz újra kezdeni az életem,,,,

2009. nov. 28. 14:41
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

én megvártam mig a gyermekem rendben tudtam (persze mi csak ketten éltünk)érettségi után elment dolgozni külföldre.

Most már jöhet a "boldogság".

Ugysem lehetnél nyugodt abban a tudatban h otthagytad őket a luzer apjukra.

Az uj pasid meg csak megérti,és vár.Eddig is várt ezt a kicsit már csak kibirja.

2009. nov. 28. 23:05
 66/69 anonim ***** válasza:

Szerintem legtöbb felnőtt embernek a szövegértésével van gond, mert nem is a kérdésre válaszolnak!!

Ne menj el! Bírjátok még ki ezt a 2 évet, ha már ennyit kibírtatok, addig amíg a gyerekek tanulnak!! Nagyon nehéz lenne nekik az utolsó évben magukra hagyni őket, nyilván vinni nem tudod őket a suli miatt stb. Gondolj bele, hogy érettségi előtt állnak, és akkor még Te is faképnél hagynád őket, ebben a nehéz időszakban! azért 200 km nem kevés, elhiszem, hogy nehéz találkozni, mert anyagilag sem olcsó le fel utazgatni. Könnyen ítélkezik sok ember! Akinek tele a bukszája, annak nem sok 200 km! Az élet nagyon nehéz, és akinek gyermeke van, annak már nem lehet azt csinálni amit akar, ő már nem lesz egyedül, ti 3-an vagytok egyek, a gyermekeiddel. Tudom, hogy nehéz, (magam is hasonló cipőben jártam), de most mellettük van még dolgod.

Sok erőt, kitartást, és örülj annak, hogy van valaki aki szeret és szeretheted, ha 200 km-re akkor is. És ha igazán szeret vár még és megoldjátok ahogy lehet egyenlőre, és eljön még a ti időtök!!!! Szorítok, legyél erős!!

2009. nov. 29. 08:54
 67/69 A kérdező kommentje:

8:54-re,

Köszi a választ,,,én is így gondolkodom,csak szeretném tudni mit gondolnak mások!Igazad van nem tudnék boldog lenni ha most mennék el sőt azt sem tudom utána mi lesz hiszen mindig velük voltam születésük pillanatától!De nem vihetem őket magammal őket már nem mozdíthatom el akaratuk ellenére a megszokott környezetüktől 200km-re,,,

Nem érettségi előtt állnak az már mindkettőnek megvan,,2éves technikumi képzésen vannak,ahol a nagyobb az idén már végez és remélhetőleg munkába is tud állni!

2009. nov. 29. 14:52
 68/69 anonim ***** válasza:

Helyes!

Ezt várd meg, és utána nem is kell őket rángatni, meg lesz a saját életük, Te megtetted a magadét felnevelted őket rendben, becsületben. És utána jössz Te, még semmi nem késő, mennyi idős lehetsz, negyven egynéhány?

2009. dec. 1. 18:18
 69/69 A kérdező kommentje:

köszönöm az egyetértést:)))

43éves vagyok,,,,

2009. dec. 1. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!