Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?
Tudom,,,igazad van,,,de ezek a válaszok mégis segítenek valahol a döntésben,,,,
a lányaim pedig valóban lassan a saját életüket fogják élni,,,és ha én nem lépek akkor tönkre megy a további életem,,,,az a tipus vagyok aki nem tud egyedül és szerelem nélkül élni,,,
Én megtettem amitől te most félsz.
És nagyon boldog vagyok :)
És mi az konkrétan amit megtettél?
Irnál róla bővebben,,,akár privire is!
1 év külön de együtt állapot után eladtam a lakást.
Nagyobbik lányomnak már volt komoly barátja adtam nekik annyit hogy betudjon fizetni egy lakásra. Kisebbik lányommal elköltöztem albérletbe majd vettem hitelre egy lakást.Ide már a párommal költölztem.A "kicsi lányom" se lakik velem,éli az életáét, csak láátógatóba jön haza.
Mivel kikészített az együttélés az exemmel(nem voltak balhék meg semmi,de mégis)
Nem volt nehéz a döntés.
A nagyobbik lányom akkor 24 éves volt a kicsi meg 18
Nem volt nehéz dönteni hiszen nem dobtam el magamatól Őket,különben is már kezdték bontogatni a szárnyaikat mint minden normális fiatal.
Kerdezo, mar te is dontottel, es tudod, hogy mit akarsz csinalni, csak megtenni nincs eleg erod. Az a kerdes, hogy mikor lesz hozza eleg erod, hogy pakolj, es elkoltozz a baratodhoz. A lanyokat persze hogy szereted es hozzad vannak nove, de ez most mar egy kicsit csak kifogas, hiszen igazan nagyok! Hiszen mindketto mar nagykoru. A kicsit vard meg amig vegez, aztan menjel.
Mondjuk az is igaz, hogy minel tovabb huzza az ember az idot, annal nehezebb megtenni barmit is. Ez mindennel igy van, nemcsak a koltozessel, valassal.
Szoval tudod te mit kell tenned, marcsak eleg erot kell hozza gyujtened! En drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!