Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Ez így van,,csak azthiszem én nem készültem még fel rá,hogy elengedjem őket,,mármint lelkileg,,,nagyon hozzám nőttek,,,
2009. nov. 3. 12:32
 32/69 anonim ***** válasza:
80%
Ha így érzel értelmetlen a "Mit tegyek" kérdés
2009. nov. 3. 12:37
 33/69 A kérdező kommentje:

Tudom,,,igazad van,,,de ezek a válaszok mégis segítenek valahol a döntésben,,,,

a lányaim pedig valóban lassan a saját életüket fogják élni,,,és ha én nem lépek akkor tönkre megy a további életem,,,,az a tipus vagyok aki nem tud egyedül és szerelem nélkül élni,,,

2009. nov. 3. 12:41
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

Én megtettem amitől te most félsz.

És nagyon boldog vagyok :)

2009. nov. 3. 12:42
 35/69 A kérdező kommentje:

És mi az konkrétan amit megtettél?

Irnál róla bővebben,,,akár privire is!

2009. nov. 3. 12:44
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

1 év külön de együtt állapot után eladtam a lakást.

Nagyobbik lányomnak már volt komoly barátja adtam nekik annyit hogy betudjon fizetni egy lakásra. Kisebbik lányommal elköltöztem albérletbe majd vettem hitelre egy lakást.Ide már a párommal költölztem.A "kicsi lányom" se lakik velem,éli az életáét, csak láátógatóba jön haza.

2009. nov. 3. 12:48
 37/69 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amikor albérletbe költöztem nem volt senkim.
2009. nov. 3. 12:50
 38/69 A kérdező kommentje:
Mennyire volt nehéz a döntés?És hány évesek a gyerekek?Irigyellek,hogy már túl vagy rajta:))
2009. nov. 3. 12:52
 39/69 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kikészített az együttélés az exemmel(nem voltak balhék meg semmi,de mégis)

Nem volt nehéz a döntés.

A nagyobbik lányom akkor 24 éves volt a kicsi meg 18

Nem volt nehéz dönteni hiszen nem dobtam el magamatól Őket,különben is már kezdték bontogatni a szárnyaikat mint minden normális fiatal.

2009. nov. 3. 12:59
 40/69 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, mar te is dontottel, es tudod, hogy mit akarsz csinalni, csak megtenni nincs eleg erod. Az a kerdes, hogy mikor lesz hozza eleg erod, hogy pakolj, es elkoltozz a baratodhoz. A lanyokat persze hogy szereted es hozzad vannak nove, de ez most mar egy kicsit csak kifogas, hiszen igazan nagyok! Hiszen mindketto mar nagykoru. A kicsit vard meg amig vegez, aztan menjel.

Mondjuk az is igaz, hogy minel tovabb huzza az ember az idot, annal nehezebb megtenni barmit is. Ez mindennel igy van, nemcsak a koltozessel, valassal.

Szoval tudod te mit kell tenned, marcsak eleg erot kell hozza gyujtened! En drukkolok neked!

2009. nov. 3. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!