Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

Majd idővel visszamennek az árak.

Az exed addig fog ott lakni míg meg nem hal?

A lányok akkor nemsokra fognak menni a házzal

2009. nov. 3. 13:58
 52/69 A kérdező kommentje:
A lányokra lesz íratva a ház,,,ők majd eldöntik,hogy eladják vagy mit kezdenek vele,,,valószínűleg nem maradna ott,,,bár azt sem tudom mit kezdene nem igazán van hová mennie,,,
2009. nov. 3. 14:06
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Mikor lesz rájuk iratva?

Ebbe belement az exed a bíróságon? Lemondott a részéről és nem kért haszonélvezeti jogot sem?

2009. nov. 3. 14:33
 54/69 A kérdező kommentje:

Miután mindkettő elvégzi a sulit,,,,és persze dolgoznak!

Persze,hogy nem kért semmit az exem,,,nekem sem kell belőle semmi,akkor neki miért,,,,,

2009. nov. 3. 14:41
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám majdnem pontosan ebben a helyzetben van, és gyakran beszélgetünk is erről. Nekem ugyan már saját családom van, de az öcsém aki 19 éves még a szüleimmel él. Anyukám barátja 300 km-re lakik, és hasonló időközönként találkoznak mint Önök. Gyakran gondolkoztam a dolgon hogy mi is lenne a megoldás. Anyukám azt mondja az öcsémet nem akarja itt hagyni (apukámnak van állása, sőt jól is keres) de mégis, hát hogy is hagyhatná itt a gyerekét? Az is szóba került, hogy tanulmányai befejezése után együtt költöznek el, de az öcsém nem akar menni. Nem is nagyon nézte jó szemmel anyukánk új kapcsolatát, vagyis inkább közömbös. Beszélgettem vele, és mondtam neki, hogy ne várja el azt hogy anyu feláldozza magát egy felnőtt emberért, aki ha minden jól megy hamarosan a saját életét fogja élni, ahogyan mondjuk én, a nővére is teszem. Anyukám barátja nem is erőltette a dolgot, mármint a költözést, nehogy úgy tűnjön hogy el akarja szakítani az anya-fia köteléket. Anyukámnak mégis elege lett az őrlődésből, és most lezáró félben van a kapcsolat. Kérdeztem: miért? Miközben ő dilemmázott, úgy érezte hogy a férfi nem is igazán kötődik hozzá, mert nem nyaggatja hogy költözzenek össze. Számomra ez furcsa volt, hiszen ha ellenkezőleg viselkedik, a fent már említett módja lenne a problémának.

Aztán megkérdeztem anyukámat, hogy őszintén, csak az öcsém miatt nem ment el? igennel válaszolt, de folytattam: nem lehet hogy félt egy újabb rossz döntéstől? félt feladni ami még ebből az életéből az övé? Félt hogy mi lesz akkor ha nem úgy sül el ahogy tervezte? Félt attól hogy újra neki fusson rendbe tenni az életét? Kiégett már az újrakezdésre? És sorozatosan "lehet" "talán" válaszokat kaptam. És mint már említettem, a három évig tartó kapcsolat immáron véget ért. Talán belefáradt a folyamatos dilemmázásba, utazgatásba, abba hogy érdemileg tulajdonképpen nincs mellette férfi, és észre sem vette, hogy az érzelmei szépen lassan elmúltak.

Hú ez jó hosszú lett.

De ezeket a kérdéseket szerintem Ön is tegye fel magának, és ha biztos Magában menjen. A felnőtt gyerekei meg fogják érteni, hogy Önnek is vannak érzelmei, van saját élete, amit élni is szeretne.

2009. nov. 3. 15:47
 56/69 anonim ***** válasza:
100%

És az exférjed ezt a bíróságon is kijelentette, aláírta?

Mármint azt hogy nem kér egy fillért se, és kiköltözik a házból?

2009. nov. 3. 15:51
 57/69 A kérdező kommentje:

15:47

Köszönöm a hosszú választ,,,igen feltettem magamnak a kérdéseket és a válasz az,hogy igenis újra tudom kezdeni az életet,,,biztos vagyok az érzéseimben és a párom érzéseiben is,,,nekem ez nagyon jó,hogy nem siettet és megérti a helyzetem.

2009. nov. 3. 17:13
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

15.47 vagyok.

Akkor viszont nincs más hátra, mint előre!!! :))

Kívánom a legjobbakat!

2009. nov. 3. 18:55
 59/69 A kérdező kommentje:
köszönöm:)))
2009. nov. 3. 20:18
 60/69 A kérdező kommentje:

15:51

Kicsit eltértünk a kérdésemtől!Nem az a lényeg,hogy kimegy e a lakásból vagy aláírta e,,,,amig a gyermekeim feje fölött lesz fedél bárhol a világon,addig engem az a ház nem érdekel,,,nekem nem kell belőle semmi,így benne lakhat akár élete végéig is!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZOKAT!

2009. nov. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!