Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

10:57-es senki sem itélkezett!!!!

Mindenki elmondta mit gondol, mit csinálna ha Ő lenne a kérdező

2009. nov. 3. 11:01
 12/69 anonim ***** válasza:
100%
10:57-es: Ráadásul fogalmad sincs milyen elváltan közös lakásban élni
2009. nov. 3. 11:04
 13/69 A kérdező kommentje:

10:57-es válaszára!

A találkozás sajnos azért nem megoldott,mert ő 4műszakban dolgozik,nem tudom tudod e ez mit jelent,,,havi 2 alkalommal van 3nap pihenője,,,és valóban nem lenne sok a 200km,de nincs autóm,busszal pedig csekély 6-7óra hossza az út,,,nem is beszélve a több ezer forintos útiköltségről:(((bár ezt valahogy mindig megoldom!Egyébbként a lányaim jelenleg vendéglátói technikumban tanulnak,,remélem ezzel most még el fognak tudni helyezkedni!

2009. nov. 3. 11:11
 14/69 A kérdező kommentje:
Nekem hasznosnak bizonyult a 10:57-es válasza,,,de valószínűleg tényleg nem tudja milyen 1 házban élni válás után.Én próbálok normális kapcsolatot teremteni köztünk,,de ő néha hajlamos elfeledni,hogy elváltunk,,,,
2009. nov. 3. 11:15
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
és a gyerekeid nem tudnának veled költözni az uj párodhoz?
2009. nov. 3. 11:21
 16/69 anonim ***** válasza:
100%

Ne felejtsd el hogy felnőtt lányokról van szó.

Szetrinted szívesen költöznének új helyre ahol senkit nem ismernek csak azért hogy az anyukájukkal legyenek?

Valószínű mindkettőnek van barátja is meg hagyják ott a házat a lezüllőtt apura?

2009. nov. 3. 11:23
 17/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom már őket elvinni a "megszokott környezetből"itt van minden amihez kötődnek,,,a párom pedig a szüleivel él együtt,,úgygondolom ez csak ideig-óráig müködhetne,,,saját lakásra pedig a jelen helyzetben egyelőre kilátásunk sincs!
2009. nov. 3. 11:25
 18/69 A kérdező kommentje:
11:23; éppen erről írtam az imént,,,a lakás pedig a lányoké lesz,,a bíróságon is ez lett lefekteve,,a válási papírokba,hogy ezért nem vagyok hajlandó eladni!
2009. nov. 3. 11:29
 19/69 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is maradj.Lehet,hogy a pároddal az együttélés sem lesz igazán jó.A ritka találkozások alapján nem lehet eldönteni,hogy milyen együtt élni.Ha elmégy,elveszted az állásodat,nem lesz hova vissza menj.ha rosszul sül el a dolog.Aki pedig lustának tartja,ako nem dolgozik,az nem ismeri az ország helyzetét.Én a Duna-Tisza közén lakom,és nagy a munkanélküliség.A fiatalokat nem veszik fel, (legfeljebb a Tesco,40-50.000.- Ft-ért) a többieknek azért nem kellenek,mert nincs tapasztalatuk,a 45 felettiek meg azért nem kellenek,mert már nem fiatalok.Nem Pesthez vagy a többi nagyvároshoz kell viszonyítani.Kérdés,hogy a lányaid majd eltudnak-e helyezkedni.Ha maszekhoz mennek,akkor mennyire használja ki őket?Felénk nem a legjobb a vendéglátósokkal kapcsolatos tapasztalatok.
2009. nov. 3. 11:47
 20/69 A kérdező kommentje:

UTÓLSÓRA,,,,

Valóban nem tudom milyen lesz az együttélés,,de ha nem próbálom ki nem is tudhatom meg soha,,,mikor én megyek hozzájuk akkor megpróbálok egyre több időt ott tölteni,,tudom ez nem ugyanaz mintha együtt élnénk,,,de eddig minden szép,,, és nem maradhatunk örökké 1 fedél alatt a volt férjemmel sem.

2009. nov. 3. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!