Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
68%

Hogy bírsz együttélni egy emberrel akivel megromlott a kapcsolatod( gondolom azért váltatok el)?

Olyan mintha el se váltatok volna

2009. nov. 3. 13:02
 42/69 A kérdező kommentje:

12:59

igen azt hiszem,,,csak a bátorság hiányzik,,,a válás gondolata is 2 éven keresztül volt előttem mire végre beadtam,,,

és tudom is hogy mit szeretnék,,,azthiszem ha apránként is,de költözöm,mert azok a ruhadarabok amiket viszek magammal mikor hozzámegyek,,soha nem haza kerülnek hanem a barátom szekrényébe...

2009. nov. 3. 13:11
 43/69 A kérdező kommentje:

13:02

tudod sajnos a mai világban sokan kényszerülnek ebbe a helyzetbe,,,

tegyem ki az utcára azt az embert aki a gyermekeim apja???erre én nem vagyok képes,,,inkább kivárom az időt a változtatásra,,,

és nem olyan mintha el sem váltunk volna,,,kénytelen kivenni a részét minden házkörüli és házimunkából,,,amit eddig soha nem csinált,,,

2009. nov. 3. 13:15
 44/69 A kérdező kommentje:

12:59

A nagyobb lányod már kilépett úgymond az életbe,,,,a kicsi albérletbe ment vagy Neki is lett időközben párja?

2009. nov. 3. 13:22
 45/69 anonim ***** válasza:
100%

Csodállak, hogy így tudsz élni, és nem őrültél bele.

Nem ment egyedül albérletbe.Barátjával lakik, de nálunk is van egy szobája meg vannak otthon ruhái meg minden :)

2009. nov. 3. 13:31
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudtam volna kieladtam a lakást és a fele pénzt megkapta, vagyis nem tettem ki az utcára.

Az más dolog hogy mit kezdette a pénzével :S

2009. nov. 3. 13:36
 47/69 A kérdező kommentje:

Azthiszem beleőrültem volna ha nincs 1 bizonyos barátnőm aki távol van ugyan,de napi kapcsolatban vagyunk telefonon,,de a legnagyobb támaszom a párom aki jobban megérti, / hogy miért vagyok még mindig itt és nem vele,,, / mint valaha reméltem volna!

Egyébbként a válást most mondták ki szeptemberbe,,,bár ekkor már semmi közünk nem volt egymáshoz több mint 2éve!

2009. nov. 3. 13:37
 48/69 A kérdező kommentje:

13:36

Ha akarnám sem tudnám eladni a házat,,,nálunk most végképp lement az ingatlan ára,,,ami 4évvel ezelőtt 18millió volt,most 6millióért tudnám eladni,,,,ennek a feléből nem tudok biztosítani semmit a lányaim számára!

2009. nov. 3. 13:40
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Oké.most témyleg a béka segge allatt vannak az ngatlanárak
2009. nov. 3. 13:42
 50/69 A kérdező kommentje:
Nálunk tartok tőle,hogy ott is maradnak,,,bizonyos emberek miatt,,,
2009. nov. 3. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!