Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?
Hogy bírsz együttélni egy emberrel akivel megromlott a kapcsolatod( gondolom azért váltatok el)?
Olyan mintha el se váltatok volna
12:59
igen azt hiszem,,,csak a bátorság hiányzik,,,a válás gondolata is 2 éven keresztül volt előttem mire végre beadtam,,,
és tudom is hogy mit szeretnék,,,azthiszem ha apránként is,de költözöm,mert azok a ruhadarabok amiket viszek magammal mikor hozzámegyek,,soha nem haza kerülnek hanem a barátom szekrényébe...
13:02
tudod sajnos a mai világban sokan kényszerülnek ebbe a helyzetbe,,,
tegyem ki az utcára azt az embert aki a gyermekeim apja???erre én nem vagyok képes,,,inkább kivárom az időt a változtatásra,,,
és nem olyan mintha el sem váltunk volna,,,kénytelen kivenni a részét minden házkörüli és házimunkából,,,amit eddig soha nem csinált,,,
12:59
A nagyobb lányod már kilépett úgymond az életbe,,,,a kicsi albérletbe ment vagy Neki is lett időközben párja?
Csodállak, hogy így tudsz élni, és nem őrültél bele.
Nem ment egyedül albérletbe.Barátjával lakik, de nálunk is van egy szobája meg vannak otthon ruhái meg minden :)
Én se tudtam volna kieladtam a lakást és a fele pénzt megkapta, vagyis nem tettem ki az utcára.
Az más dolog hogy mit kezdette a pénzével :S
Azthiszem beleőrültem volna ha nincs 1 bizonyos barátnőm aki távol van ugyan,de napi kapcsolatban vagyunk telefonon,,de a legnagyobb támaszom a párom aki jobban megérti, / hogy miért vagyok még mindig itt és nem vele,,, / mint valaha reméltem volna!
Egyébbként a válást most mondták ki szeptemberbe,,,bár ekkor már semmi közünk nem volt egymáshoz több mint 2éve!
13:36
Ha akarnám sem tudnám eladni a házat,,,nálunk most végképp lement az ingatlan ára,,,ami 4évvel ezelőtt 18millió volt,most 6millióért tudnám eladni,,,,ennek a feléből nem tudok biztosítani semmit a lányaim számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!