Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?
Igazad van kérdező :)
Sőt az lett volna a normális ha válás után már egy percig sem életk együtt
Hat valtoztass. Azt vard meg, amig a kicsi is vegez.
Aztan a lanyoknak legjobb lenne mindenfele szempontbol kulfoldon valahol szerencset probalni. Mondjuk Londonban azonnal eltudnak helyezkedni ezzel a vegzettseggel! Mondd nekik, hogy tanuljak az angolt, es menjenek ki valahova. Londont csak javaslom, de vendeglatosokat mindenhol keresnek. En egyetlen pillanatig nem maradnek otthon.
A hazat pedig ki tudnatok adni alberletbe, egy szobaba az ertekesebb butorokat, cuccaitokat lezarnatok, es a haz tobbi reszet kiadnatok. Peldaul.
Koltozz el a baratodhoz, elvegre ha megsem jonnetek ki egyutt jol, akkor barmikor visszamehetsz a hazatokba.
A baratodnal lenne neked is munka?
Nem a volt férjem lakik az anyukájánál,,,
A párom él a szüleivel,,
A házat meg a lányok miatt nem fogom eladni,,mert így biztos lehetek abban,hogy nekik mindig van hol lakniuk.
Halgass a szívedre
Jogod van a boldogsághoz
A lányaidnak se lehet semmi ellenvetése hiszen tisztességesen felnevelted Őket
12:05:::
Köszönöm,,,pontosan ez a tervem,,,hogy megvárjam míg végeznek,,csak néha ez annyira hosszúnak tűnik.
A nagyobbnak jelenleg az a terve,hogy Skóciába megy a barátnőjével akinek a szülei ott élnek,,,nem tudom "megmeri"e tenni ezt a lépést,,ha igen akkor az már nemsokára itt lesz,hisz fél év múlva itt vannak a vizsgák,,,,ha pedig utána a kicsi is úgy dönt,hogy megyen akkor nekem már semmi keresni valóm nem lesz itt!!!Bár ő zeneművészeti fősulira akar még menni,,,de ehhez először meg kell keresnie a tandíjat,,mert hiába sajnálom,de nem tudom ezt Neki egyedül előteremteni,,67%-os rokkantnyugdíjas vagyok.Ezzel választ is adtam azthiszem a munkával való kérdésedre!!!
12:12
Hát épp ez a gondom,hogy a szívemre hallgatok,,,az pedig ketté van repedve a gyerekeim és a párom között,,,,tudom,hogy nagyok felnőttek,,,de születésüktől fogva itthon vagyok velük és valószinűleg ezért nehéz döntenem,,,lehet csak én csinálok belőle ekkora gondot!
12:14
Ha külföldre szeretnének menni,,,én nem szólhatok bele,,,az ő döntésük,hisz felnőtt emberek,,soha nem akadályoztam őket semmiben,,,ebben sem fogom,bár nagyon rossz lenne őket ritkán látni...
Értem és tudom miről beszélsz.
De nagyok már, élni fogják a saját életüket.
És nem mész világgá, bármikor ott lehetsz ha szükségük van rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!