Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de egy fedél alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de egy fedél alatt vagyunk még az exemmel. Van 2 lányom 19-20 évesek. Imádom őket, de lassan felnőnek, , illetve már fel is nőttek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak ez az utolsó tanéve a kisebbnek ezenkivül van még 1..Csak miattuk vagyok még itt...főleg,hogy az apjuk lassan 1éve munkanélküli!Van 1 kapcsolatom 1éve,tőlem 200km-re él.Havonta 1 találkozást sikerül összehozni,egyik hónapban ő utazik a közelembe,a másik hónapban én megyek hozzájuk!Nem tudom meddig bírom ezt az egészet még így.Mennyire lennék szemét anya ha elköltöznék a kedvesemhez?Hisz talán nekem is jár a boldogság még!A lányaimmal egykorú fiatalok véleményére nagyon kiváncsi lennék!
2009. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kérdező :)

Sőt az lett volna a normális ha válás után már egy percig sem életk együtt

2009. nov. 3. 11:58
 22/69 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor nem teljesen ertem, mert azt irod, a volt ferjed anyukajanal lakik. Akkor te miert vagy vele egy fedel alatt? Ha nem adjatok el a hazat, akkor a ferjed amig el, elvileg barmikor ott elhet, es barmikor mehet oda, nem?
2009. nov. 3. 12:00
 23/69 anonim ***** válasza:
83%

Hat valtoztass. Azt vard meg, amig a kicsi is vegez.

Aztan a lanyoknak legjobb lenne mindenfele szempontbol kulfoldon valahol szerencset probalni. Mondjuk Londonban azonnal eltudnak helyezkedni ezzel a vegzettseggel! Mondd nekik, hogy tanuljak az angolt, es menjenek ki valahova. Londont csak javaslom, de vendeglatosokat mindenhol keresnek. En egyetlen pillanatig nem maradnek otthon.

A hazat pedig ki tudnatok adni alberletbe, egy szobaba az ertekesebb butorokat, cuccaitokat lezarnatok, es a haz tobbi reszet kiadnatok. Peldaul.

Koltozz el a baratodhoz, elvegre ha megsem jonnetek ki egyutt jol, akkor barmikor visszamehetsz a hazatokba.

A baratodnal lenne neked is munka?

2009. nov. 3. 12:05
 24/69 A kérdező kommentje:

Nem a volt férjem lakik az anyukájánál,,,

A párom él a szüleivel,,

A házat meg a lányok miatt nem fogom eladni,,mert így biztos lehetek abban,hogy nekik mindig van hol lakniuk.

2009. nov. 3. 12:06
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

Halgass a szívedre

Jogod van a boldogsághoz

A lányaidnak se lehet semmi ellenvetése hiszen tisztességesen felnevelted Őket

2009. nov. 3. 12:12
 26/69 anonim ***** válasza:
83%
Nem is kell, hogy eladd a hazat. Menjel el a baratodhoz, de vard meg amig a kicsi is vegez. Mit szolsz a kulfoldhoz, nem akarod oket elengedni?
2009. nov. 3. 12:14
 27/69 A kérdező kommentje:

12:05:::

Köszönöm,,,pontosan ez a tervem,,,hogy megvárjam míg végeznek,,csak néha ez annyira hosszúnak tűnik.

A nagyobbnak jelenleg az a terve,hogy Skóciába megy a barátnőjével akinek a szülei ott élnek,,,nem tudom "megmeri"e tenni ezt a lépést,,ha igen akkor az már nemsokára itt lesz,hisz fél év múlva itt vannak a vizsgák,,,,ha pedig utána a kicsi is úgy dönt,hogy megyen akkor nekem már semmi keresni valóm nem lesz itt!!!Bár ő zeneművészeti fősulira akar még menni,,,de ehhez először meg kell keresnie a tandíjat,,mert hiába sajnálom,de nem tudom ezt Neki egyedül előteremteni,,67%-os rokkantnyugdíjas vagyok.Ezzel választ is adtam azthiszem a munkával való kérdésedre!!!

2009. nov. 3. 12:15
 28/69 A kérdező kommentje:

12:12

Hát épp ez a gondom,hogy a szívemre hallgatok,,,az pedig ketté van repedve a gyerekeim és a párom között,,,,tudom,hogy nagyok felnőttek,,,de születésüktől fogva itthon vagyok velük és valószinűleg ezért nehéz döntenem,,,lehet csak én csinálok belőle ekkora gondot!

2009. nov. 3. 12:18
 29/69 A kérdező kommentje:

12:14

Ha külföldre szeretnének menni,,,én nem szólhatok bele,,,az ő döntésük,hisz felnőtt emberek,,soha nem akadályoztam őket semmiben,,,ebben sem fogom,bár nagyon rossz lenne őket ritkán látni...

2009. nov. 3. 12:21
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

Értem és tudom miről beszélsz.

De nagyok már, élni fogják a saját életüket.

És nem mész világgá, bármikor ott lehetsz ha szükségük van rád :)

2009. nov. 3. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!