Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt, aki már megbocsátott egy megcsalást? Érdemes volt?
Férjem megcsalt. Egy alkalom, és az is fizetős.... No comment, de hát csak kiderült a dolog.
Érdemes egy ilyen esetet megbocsátani? Több dologtól félek:
1. megteszi legközelebb is, amikor sokat dolgozok.
2. nem tudok vele úgy lefeküdni, hogy ne gondoljak erre az esetre.
Viszont ez egy 10 éves kapcsolat, és egyszerűen képtelen vagyok kiszakítani a gondolataimból is...
#40, kinek akarsz itt bizonyítani és mit?
Csak itt mer nagy lenni a szád, és itt van csak némi sikerélményed. Igen, sok hozzád hasonlóval találkoztam, és őszintén sajnáltam a kis lúzereket...
Annyira macho lennél, akkor nem állnál bele egy ilyen vitába(egy olyan macsós oldalon, mint a GYK/családi topik) :)
Te Hurka Gyurka!
megtöltenélek mint a hurkatöltőt...te háziasszonyok réme!!!:)
hurka gyurka 41F
192 cm 132 kg
41F + 132kg = sörhas :D
De tudod... messziről jött ember (anonim oldalon) azt ír, amit akar :D
30-as te nem vagy ember, vagy nincs lelked, ha elnézed a szerelmedtől azt , hogy k*rvákhoz járkál! Ha szerelmes lennél, ha lenne lelked, soha nem tudnál megbocsájtani neki azért, hogy folyton megaláz téged, hogy más nőhöz ér, más nő ajka simítja bőrét, mond hogy lehet ezt megbocsájtani?Hogy lehet ezt lelkileg megérteni?
Én azt mondom elhagyhatsz, de ne csalj meg.
Sok mindentől függ kedves kérdező a te helyzeted. De szerintem , ha megbocsájtasz neki tudd , hogy többet nem leszel önmagad..
44-es te ökör, kushadj le, mi az,hogy nem ember, meg nincs lelke? és mi ez a giccses fantáziálás "más nő ajka simítja bőrét"fujj.. Lukról volt szó, 1x, fizetősről.
a 30-as meg egy nemes lélek
45. nem a kérdezőnek írtam a sorokat, a kérdezőhöz csak az utolsó mondat szólt. az ő helyzete persze hogy más le is írtam , hogy sok mindentől függ.
itt a 30-ról van szó. ott nem 1x meg 2x meg 3x hanem számtalanszor volt ,és ráadásul úgy ír róla, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, mintha ő egy kivételes nő lenne akivel tökéletesen bánnak. Pedig ez nem igaz! Ha szerelmes lenne a férfi nem tenne ilyet. De a nő sem tudná igazából elviselni ezt a nyílt folytonos megcsalást, mert aki szerelmes aki volt valaha is szerelmes tudja hogy amikor ezt érzi egy ember, akkor csak a puszta gondolattól is , hogy más érinti az ő szerelmét borzongás fogja el, és fájdalom.
De szerintem 45-ös te azt sem tudod, mi az , hogy kapcsolat, maximum csak azt, hogy internet kapcsolat ...
Íjjj, mintha magamat hallanám... Ugyanez van velünk is. minden pasi meghülyül 10 év után? Csaknem ugyanazt a honlapot nézegette?
Honnan vették egyáltalán az ötletet?
Én is a megbocsátáson gondolkozom... Vagyis hát.. én már megbocsátottam neki, én a folytatáson gondolkozom. Tudom, hogy én is hibás voltam, ezért nem is haragszok rá. De én sem vagyok benne biztos, hogy még egyszer nem csinálná meg, és abban sem, hogy ettől most megváltozik, vagy megjavul a kapcsolatunk. Talán rövid időre igen... De hosszútávon...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!