Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők tolerálják jobban a megcsalást?
Szerintem a nők jobban tolerálják.
Sok férfi büszkesége nem tudja elviselni, hogy felszarvazták, és szerintem bennük jobban bennük van az ösztön a hódításra, nem olyan ragaszkodóak mint a nők.
De természetesen embere is válogatja. Én a magam nevében tudok beszélni, nő vagyok és megbocsátottam a páromnak, jól tettem, most várjuk az első gyerekünket és nagyon boldogok vagyunk.
Biztos vagyok benne, h a nők (vagyis mi, nők) jobban tolerálják (továbbiakban T/1) a megcsalást. Miért? Mert egy nő könnyebben megbocsát, könnyebben túllép dolgokon, mint egy férfi, főleg, ha párkapcsolatról van szó. Egy nő többet tűr, többet képes szenvedni is, akár egy rossz párkapcsolatban is... Vagy ha a férfi bántalmazza...
Tapasztalatból mondom, volt olyan fiú az életemben, aki - tán férfiúi természetétől fogva - úgy akart engem lerázni, vagyis elérni nálam, h szakítsak, h azt mondta, megcsalt. Én meg, a naiv szerelmes megbocsátottam neki. Az már mellékes kérdés, h később kiderült, nem történt semmi...
De sztem mi, nők sokkal több mindent elnézünk a férfiaknak, vagy a párunknak, és sokkal több mindenre képesek vagyunk, ha a szerelmünkről, vagy párkapcsolatunkról van szó. Elhisszük a férfinak, hogy megváltozik, h többet olyan nem fordul elő, és társai...
Bár nyilván vannak kivételek, meg sok esetben emberfüggő is. De az én tapasztalatom - ismerőseim körében is - ez.
Nem tudom, ez miért van így. De egy férfi sztem annyira a szívére veszi, ha vki megcsalja, ha nem ő az egyetlen, h nincs az a nő, akinek meg tudná bocsátani. (Persze ez is csak nagy általánosságban.)
Különben nézd csak meg: hány olyan nő van, aki 3.-ként szerepel egy kapcsolatban, vagyis szeretője egy nős férfinak.
De mutass nekem csak 1 férfit, aki férjezett nővel huzamosabb kapcsolatot tart fenn... A férfiak nem szeretnek 3.-ok lenni.
(24/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!