Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők tolerálják jobban a megcsalást?
Inkább üljetek le megbeszélni ezt... Azért 11 év nem 2 hónap, hogy ilyen könnyedén vedd...
Vhol tényleg gyerekes dolog "visszacsalni" a másikat, de az sem mindegy, h ezt hogyan reagálja le az a másik. Érted?
Most teljesen lényegtelen, ki hogyan mikor miért kivel csalta meg a párját, az érzés, amit ez a párjában okozott, ugyanaz. Sztem legalábbis.
El kellene felejteni ezt az egészet, és új alapokra építeni a kapcsolatot.
Van az a hülye mondás, h Fehér ember megbocsát, de nem felejt, vagy vmi ilyesmi.
Sztem meg pont h elfelejteni kellene, és megbocsátani.
És miért? Mert van mögöttetek 11 év, és egy már megbocsátott viszony (vagyis nem egyszeri alkalom) - amiről mi tudunk. És írtad, h van még több más is, de ne várj korrekt, teljes választ, ha nem ismerünk minden adatot.
Ezek alapján én ezt gondolom.
Ha gyerekes dolog a "visszacsalás", akkor gyerekes dolog az "énazértsembocsátokmeg" hozzáállás is.
Ennyit akartam.
Azért ennél sokkal összetettebb a kérdés. Több dolgot is mérlegelned kell:
1. Valóban szereted-e a párod, nem csak a megszokás tart-e mellette
2. Képes leszel-e hűséges maradni a továbbiakban hozzá vagy amennyiben nem, akkor képes leszel-e elviselni ha revansot vesz
3. Vannak-e gyermekeitek. Ez utóbbi azért különösen fontos mert apaként te húzod a rövidebbet egy válás után, jó eséllyel az anya kapja ugyanis meg a gyermekeket. Ha szépen tudtok elválni (ami nagyon ritka) akkor is sérül a gyermekeiddel való kapcsolatod, de ha csúnyán akkor soha nem lesz már normális szülő-gyerek kapcsolatod a csemetékkel mert az anyjuk tuti ellened neveli őket.
Ha mindhárom tételre igen a válaszod akkor ne rúgd fel a kapcsolatot, de ha egy vagy kettőre nem, akkor erősen gondolkozz el azon, hogy feltétlen boldogtalanul akarod-e leélni a további életed vagy keresel egy új kapcsolatot ahol tiszta lappal indulhatsz.
Ha én lettem volna a párod, akkor már régen vége lenne a kapcsolatnak, mert én semmilyen formában nem tolerálom a megcsalást. Az nagyon rendes dolog volt tőled, hogy szemtől szemben felvállaltad, hogy hibáztál de ettől a bűnöd még nem lesz kisebb. A legfontosabb szabályt szegted meg a párkapcsolatban: Soha ne tegyél semmi olyat a pároddal ami fordított esetben neked rosszul esne! Itt ugyanis ez történt. Te megcsaltad a párod, amit ő (bár csak látszólag de) megbocsátott, te viszont nem tudod megtenni ezt a gesztust felé. Persze már kifejtetted, hogy szerinted ez nem ugyanaz, de véleményem szerint tévedsz. A zöldborsó főzelék akkor is ugyanolyan marad ha Zsolnay-porcelán tányérból eszed és akkor is ha egy műanyag eldobhatóból. Ugyanaz az étel, csak más a tálalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!