Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Ha megismerkednétek egy gyerekes nővel, lány vagy fiúgyereket fogadnátok el jobban? (1-2 évest)
Ha hallottál ellen példát akkor minek teszed fel a kérdést????..Jobbat rosszabbat itt sem fogsz hallani.
Amugy szerintem ha fiu lenne.Egy férfi a férfival jobban el van.Mint egy férfi egy kislánnyla..hát hogy barbie-znának???
Érdekes kérdés, még sosem gondolkodtam ezen. Talán lánynak jobban örülnék, mert a fiúk sokszor nagyon anyásak, és talán gond lehetne belőle. Elképzelhető, hogy féltékenykedne, hogy mit akarok én az anyukájától. De ez csak elmélet, úgyis minden a gyerek személyiségétől és nem a nemétől függene.
33/F
"Egy férfi a férfival jobban el van."
Igaz. De 1-2 évesen még nem férfi.
Szerintem a lány gyerek könnyebben elfogadható. A kisfiú anyásabb, féltékenyebb lehet. Bár ez 1-2 éves korban még semmit sem számít.
Lányos anyukával nekem eddig kedvező tapasztalatom volt;)
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!