Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők tolerálják jobban a megcsalást?
Szerintem is a nők jobban. Én egy felhergelt rotweilerrel "tolerálnám", ha megcsalnának....
20/L
Szerintem emberfüggő, hogy ki tolerálja jobban a megcsalást. Én nem csaltam meg a férjem, ő helyettem is megtette ezt. Szép számmal gyűjtögetett skalpokat a 13 együtt töltött év alatt. Néhány éve egyszer már eljutottam oda, hogy kiraktam a szűrét (itt jársz most TE, úgyhogy figyelj!!)ő meg fogadkozott, a küszöböt rágta, annyira kart békülni. Már már szánalmas volt, ahogy megalázva önmagát békülni akart. Én idióta (mostmár bátran kimondhatom) szépen el is hittem, mert olyan jól esett, hogy kereste a kegyeimet. A francokat a kegyeimet kereste. A kényelmes kis életét nem akarta beáldozni néhány nő miatt. Szóval egy idő után minden visszatért a régi kerékvágásba, csak mari helyett juli lett, kati helyett meg aranka. Mostmár nincs bocsánat, boldoguljon ahogy akar az életben.
Jól gondold végig, mit teszel. A "bosszúból visszacsalás" meg szánalmas sz@rság a feleséged részéről. Én sosem tettem meg, és egyáltalán nem bánom, hogy visszautasítottam néhány kínálkozó alkalmat.
Hát szerintem kérdezd meg, hogy szeret-e téged, ha igen nyeld le a békát, ha egyszer te is ezt csináltad és ő megbocsátott neked, neki is jár a megbocsátás.
Szerintem még egy dologban nagyon különbözőek a nők meg a férfiak, a férfiak mindig a gaz csábító 3-at akarják lelőni mintha ő tehetne róla, míg a nők inkább a saját párjukra lesznek dühösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!