Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki volt, aki már megbocsátott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt, aki már megbocsátott egy megcsalást? Érdemes volt?

Figyelt kérdés

Férjem megcsalt. Egy alkalom, és az is fizetős.... No comment, de hát csak kiderült a dolog.

Érdemes egy ilyen esetet megbocsátani? Több dologtól félek:

1. megteszi legközelebb is, amikor sokat dolgozok.

2. nem tudok vele úgy lefeküdni, hogy ne gondoljak erre az esetre.

Viszont ez egy 10 éves kapcsolat, és egyszerűen képtelen vagyok kiszakítani a gondolataimból is...

2013. júl. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
78%
Aki egyszer megcsalt, többször is meg fog! Nem érdemes megbocsátani.
2013. júl. 25. 10:31
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem bocsátanám meg. Álljon elém, legyen őszinte és mondja meg, hogy ez és ez a baja (kevés a szex, valami extrát akar stb.). És akkor együtt változtatunk. De elmenni egy prostihoz tényleg könnyebb, mint odaállni a másik elé, hogy mi a baj.
2013. júl. 25. 10:31
 13/53 anonim ***** válasza:
89%
Valóban nem mindegy, hogy miért ment el a k..hoz, és miért lépett félre. Mert ha az van, hogy megtetszett neki valaki, szerelmes lett belé, akarta azt a másik nőt, akkor az ember így járt, ott nem kérdés, elválnék egyből, mert nem tudnám megbocsájtani. De hogy fizetős k-hoz ment... az bántana a legjobban, hogy miért? Nem mindegy az sem, hogy tervezte -e, és csak oda ment és megvolt, vagy buliztak a haverokkal, ittak, részegen ment a többi, hát ment ő is, de nem gondolta át a következményeket? Attól is függ, hogy viselkedne azóta, mennyire tanúsítana megbánást. Sok mindentől függ, hogy ilyen helyzetben meg -e bocsátanék. Ha nem is hagynám el (ha ne adj Isten így járnék), de biztosan nagyon sokszor a fejéhez vágnám, mert nagyon fájna. Ez meg ugye nem tesz jót egy kapcsolatnak. Nehéz ügy.
2013. júl. 25. 10:36
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

Jorge Luis Borges válasza:

A megbocsátás a sértettet tisztítja meg, nem a sértőt, azt szinte nem is érinti.

2013. júl. 25. 10:46
 15/53 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán tudja itt bárki is, hogy mi a megbocsátás?

- Hogy úgy teszek, mintha nem történt volna semmi?

- Hogy igyekszem nem érezni dühöt, fájdalmat?

- Hogy többet nem vágom a fejéhez, amit tett?

- Hogy megpróbálom újra szeretni?

Ez mind önámítás!

Mi a megbocsátás?

2013. júl. 25. 11:02
 16/53 anonim ***** válasza:
89%

Én megbocsátottam,mikor a párom megcsalt..az sem biztos,hogy egyszeri alkalom volt.De tudtam,hogy hibáztam én is,ezért mérlegeltem.Azóta együtt élünk,jól meg vagyunk.

De ha egy *urvához ment volna/ill. menne,na ezt soha nem bocsátanám meg.

2013. júl. 25. 11:02
 17/53 anonim ***** válasza:
61%

"15Ez mind önámítás! "

-Igen.

"Mi a megbocsátás?"

- A megbocsátás a megbocsátás. Egy képességet igényel, és egy lelkierőt - ami hatalmas energiát táplál vissza az elgyötört lélekbe, a bosszún és sértettségen rágódó lélekbe.

- ezért, aki egyszer megélte, máskor is keresni fogja.

Mert jó.

2013. júl. 25. 11:07
 18/53 anonim ***** válasza:
91%
#17 mélyen vallásos vagyok, és szégyellem, hogy nincs meg bennem ez a képesség. Talán túl büszke vagy önérzetes vagyok.
2013. júl. 25. 11:24
 19/53 anonim ***** válasza:
29%
18 a képesség megvan bennünk.. Ami akadályozza, azt kell lebontani. Hívő kérheti imában. Nagyon nehéz - talán egy ellenerőt kell indítani: ha ez kellett valamiért neked, és tanultál belőle, elfogadom.
2013. júl. 25. 11:30
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsátott de nem volt érdemes.mert azóta is bennem van hogy mikor teszi meg újra,kivel beszél stb...

Mániákussá váltam,és ezt utálom!!!

2013. júl. 25. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.